DDevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 σωστα σε αυτην την χωρα ολα νομιμα γινονται και κανεις δεν κραταει τιποτα και κανεις δεν κανει τιποτα παραξενο.οπως ειπα προτιμω να τα χαρισω σε 10 φτωχτους στο δρομο παρα να τα παω σε αυτους.ποιος μου το λεει οτι δεν θα τα κρατησουν ολοι μαζι οτι δεν θα παρω ενα χαρτι χωρις νοημα.αλλωστε που ξερω εγω οτι δεν ακυρωνουν μετα το χαρτι μου ή δεν ξερω τι.τοσα γινονται οποτε... ή να μου πει ο αλλος οκ αστα και φυγε και δεν μπορουμε να βγαλουμε χαρτι.τι θα του πω μετα ?εγω καθομε εδω μεχρι να μου βγαλετε χαρτι?και μετα να μου λενε οτι αντιμιλησα.no way.Λιγα ατομα εχουν πιασει οι οποιοι μονο ηθικοι δεν ειναι(πωληση ναρκωτικων,μπλεγμενοι με νυχτα)οποτε οπως λενε στα x files-trust no one.οποτε ας γινουν γαριδακια. Αμα πηγαιναμε ολοι με το "επειδη δεν γινονται ολα νομιμα σε αυτη τη χώρα" τοτε κανεις δεν θα έκανε τιποτα νομιμα. Η δήλωση οταν περνάει απο πρωτοκολλο φέρει πανω βεβαιωση και υπογραφη με άλλα λογια κάποιος με την υπογραφη του σε διαβεβαίωσε οτι η υπηρεσια δέχθηκε την δήλωση ειτε αυτος ειναι ο διοικητης ειτε ο αξιωματικος υπηρεσιας. Μπορεις να ξαναπάς να ζητησεις εξηγησεις για την εξελιξη της δήλωσης πχ τι εγιναν αυτα τα λεφτά βρεθηκαν? Στη τελικη που ξέρουμε αν ο φτωχος που λες δεν τον εκμεταλευεται καποιος αλλος που ειναι απο πισω... που θα τα δωσεις σε ΜΚΟ? γελάει ο κοσμος με τις ΜΚΟ. γραφει και η ειδηση οτι ακομα δεν εχουν βρεθει σε ποιον ανηκουν ουτε τα εχει αναζητησει και μπορει να ειναι απο ατομο του ανατολικου μπλοκ.ε ρε παρτυ που θα κανουν καποιοι με αυτα τα λεφτα.δεν νομιζω και αυτος να πηρε χαρτι οτι τα παρεδωσε στο τελος γραφει θα κοιμαται ηρεμος τα βραδια.σωστα αυτος θα κοιματε και καποιοι αλλοι θα τα τρωνε στην υγεια του .lol Έχεις αποδειξεις για αυτα που αναφέρεις? εχει συμβει ποτε κάτι που σε έκανε να έχεις αυτες τις πεποιθησεις? εμενα παντως μου αρκει να βρισκεται καθε φορά ενας εντιμος αναμεσα σε 100 ανέντιμους αρκει να έχει μεγάλα @@ να μη μασάσει πουθενά να ειναι αμειλικτος στην απονομη δικαιοσυνης και να τους χώσει στη φυλακη ολους αυτους να επιβάλλει τη δικαιοσυνη και να ξεβρωμισει το τόπο. Κατα καιρους υπήρξαν τέτοιοι τωρα τελευταια τους έχουμε χάσει η αληθεια ειναι.
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αμα πηγαιναμε ολοι με το "επειδη δεν γινονται ολα νομιμα σε αυτη τη χώρα" τοτε κανεις δεν θα έκανε τιποτα νομιμα. Η δήλωση οταν περνάει απο πρωτοκολλο φέρει πανω βεβαιωση και υπογραφη με άλλα λογια κάποιος με την υπογραφη του σε διαβεβαίωσε οτι η υπηρεσια δέχθηκε την δήλωση ειτε αυτος ειναι ο διοικητης ειτε ο αξιωματικος υπηρεσιας. Μπορεις να ξαναπάς να ζητησεις εξηγησεις για την εξελιξη της δήλωσης πχ τι εγιναν αυτα τα λεφτά βρεθηκαν? Στη τελικη που ξέρουμε αν ο φτωχος που λες δεν τον εκμεταλευεται καποιος αλλος που ειναι απο πισω... που θα τα δωσεις σε ΜΚΟ? γελάει ο κοσμος με τις ΜΚΟ. Έχεις αποδειξεις για αυτα που αναφέρεις? εχει συμβει ποτε κάτι που σε έκανε να έχεις αυτες τις πεποιθησεις? εμενα παντως μου αρκει να βρισκεται καθε φορά ενας εντιμος αναμεσα σε 100 ανέντιμους αρκει να έχει μεγάλα @@ να μη μασάσει πουθενά να ειναι αμειλικτος στην απονομη δικαιοσυνης και να τους χώσει στη φυλακη ολους αυτους να επιβάλλει τη δικαιοσυνη και να ξεβρωμισει το τόπο. Κατα καιρους υπήρξαν τέτοιοι τωρα τελευταια τους έχουμε χάσει η αληθεια ειναι. μπα και οι mko οπως ειπες δεν ειναι οτι καλυτερο.ειναι θεμα εμπιστοσυνης.δεν εμπιστευομαι οτι θα κανουν την δουλεια τους σιγουρα σωστα.σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι αλλα δεν ξερεις που θα πεσεις.τωρα για τον τελευταιο αυτο και αμα δεν θα γινει ποτε ξανα.απειροι θα πρεπε να ειναι πισω απο τα σιδερα αλλα
livefreeordie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 εγω οταν ημουν δευτερα λυκειου κατι συμμαθητριες μου ειχαν βρει μια τσαντα με 30.000 ευρω. τα πηγαν στην αστυνομια αμεσως. τελικα αυτος που την ειχε χασει τις ανταμειψε με 1000 ευρω την καθε μια. 2
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 θα τα εδινα πισω μονο αν ειχε ονομα και αν ηξερα οτι αυτος που τα εχασε ειχε αναγκη τα λεφτα 1
MikeJ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν υπάρχει κάποιου είδους στοιχείου ταυτότητας του ιδιοκτήτη τα επιστρέφεις , διαφορετικά αν μιλάμε απλά για λεφτά τα οποία δεν μπορούν να ταυτοποιηθουν με κάποιον τρόπο τα κρατάς και καλοφαγωτα διότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση αυτά να καταλήξουν πότε ξανά στον ιδιοκτήτη τους... άρα στη καλύτερη των περιπτώσεων αν θεωρήσουμε καλούς και αγίους τους αστυνομικούς μας , σε καμιά αποθήκη θα παραμείνουν ή δε ξέρω και εγώ το γίνεται με είδη αγνώστου προελεύσεως...
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 θα τα εδινα πισω μονο αν ειχε ονομα και αν ηξερα οτι αυτος που τα εχασε ειχε αναγκη τα λεφτα Δηλαδή πως θα μπορούσες να το ξέρεις αυτό;!
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δηλαδή πως θα μπορούσες να το ξέρεις αυτό;! κοιτα αμα δω στο πορτοφολι οτι λεει κοκκαλης η βαρδινογιαννης θα καταλαβω
Iris_89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δε ξέρω. Πρώτα θα έβλεπα που θα ήταν παρατημένα. Κάπου κεντρικά ή σε στενάκι ψιλοχωμένα? Η τοποθεσία μετράει αρκετά. Γενικότερα θα ήμουν καχύποπτη γιατί πλέον κανείς δεν ξεχνάει/παρατάει βαλίτσα με χρήματα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δε σκεφτήκατε να είναι προσημειωμένα; και?
DDevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Περιπου το 50% ως τωρα δεν θα επέστρεψε τα λεφτά πισω τελικα την έχουμε στο αιμα μας τη πουστια παραδεχθειτε το. Γυρευε τι γινεται στην φοροδιαφυγη.Για αυτο καταληξαμε και ετσι. Τουλαχιστον αφου δεν θέλουμε να φτιαχτουμε μονοι μας θα μας φτιάξει η Τροικα.
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Περιπου το 50% ως τωρα δεν θα επέστρεψε τα λεφτά πισω τελικα την έχουμε στο αιμα μας τη πουστια παραδεχθειτε το. Γυρευε τι γινεται στην φοροδιαφυγη.Για αυτο καταληξαμε και ετσι. Τουλαχιστον αφου δεν θέλουμε να φτιαχτουμε μονοι μας θα μας φτιάξει η Τροικα. Συμφωνώ εν μέρη. Θα ήταν σωστό σαν πράξη να τα επιστρέψουμε αλλα αν βρει κάποιος μια βαλίτσα με πολλά λεφτά το πιθανόν να ανήκουν σε κάποιον ήδη φραγκατο οποτε δεν θα του λείψουν. Το αν είναι ρίσκο ή οχι αν τα πάρεις ναι, για διάφορους λόγους. Τώρα αν βρεις πχ κανα πορτοφόλι που πιθανόν να έχει και κάποια στοιχεία μέσα πχ ταυτότητα το σωστό είναι να το πας στην αστυνομία. Είχα βρει μια φορά ενα πορτοφόλι με δίπλωμα οδήγησης μέσα και περίπου 120 ευρώ. Το παρέδωσα αμέσως στην αστυνομία. Θα ήταν μπινια αν έκανα πουστιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα