Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη διαφημιση τους παντως δειχνουν χαρουμενο κοσμο που παει με τα βενζινοκινητα ποδηλατα του κανονικα στο δρομο.

Επισης δειχνει... αναπηρους με τα  καροτσακια τους, μιας και αυτο το κιτ προσαρμοζεται και στα αμαξιδια. Μη μου πεις οτι και τα αμαξιδια θελουν αδεια, ασφαλεια και διπλωμα :)

Χαρουμενος κοσμος μεχρι να τους σταματησει καποιος ζητας και να αρχιζει να γραφει για αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, κτεο και πρακτικα αν θελει επιτοπου να το κατασχεσει.

Εγω δεν θα ρισκαρα να βαλω στο αμαξιδιο κινητηρα εσωτερικης καυσης, θα εβαζα μονο ηλεκτρικο και το ιδιο θα εκανα και στο ποδηλατο, γιατι πρακτικα δυσκολα θα σε γραψουν, πρεπει να σε πετυχουν να τρεχεις, βεβαια και με πενταλ σε μια κατηφοριτσα οι περισσοτεροι μπορουν να περασουν ανετα τα 25km/h, οποτε παρε ενα καλο μοτερ που μπορει να αντεξει αρκετη ισχυ, βαλε και μια δυνατη συστοιχια μπαταριες και νομιζω τα 50km/h με λιγο πενταλ θα τα εχεις ανετα.

Καθαρα για την πλακα μου, με εναν φθηνο κινητηρα καμια 100-120 ευρω που τους πουλανε οι κινεζοι και εναν φθηνο πλαισιο θα το εκανα, αλλα δεν θα το κυκλοφορουσα στον δρομο, σε καμια περιπτωση. Νομιζω ομως, αν εχεις πλαισιο με αριθμο και κινητηρα με αριθμο, ισως -ισως- θα μπορουσες καπως να το περασεις κτεο και να παρεις αδεια κυκλοφοριας, αλλα πολυ αμφιβαλλω.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις κανένα λινκ από αυτό το κιτ;

Οχι για το συγκεκριμενο, πρεπει να το πετυχεις στις διαφημισεις των μικρων καναλιων.

Υπαρχουν πολλα αλλα στο youtube απ οτι βλεπω, ή στο google, πχ. αυτο εδω που διατυμπανιζει:

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ  

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΙΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 

70 χλμ. ΜΕ  ΜΟΝΟ   2 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Εγω δεν θα ρισκαρα να βαλω στο αμαξιδιο κινητηρα εσωτερικης καυσης.

Καλα, πόσο να τρεξει ενα αμαξιδιο(με τον αναπηρο πανω) ?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι για το συγκεκριμενο, πρεπει να το πετυχεις στις διαφημισεις των μικρων καναλιων.

Υπαρχουν πολλα αλλα στο youtube απ οτι βλεπω, ή στο google, πχ. αυτο εδω που διατυμπανιζει:

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ  

ΤΕΛΟΣ  ΣΤΙΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 

70 χλμ. ΜΕ  ΜΟΝΟ   2 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Καλα, πόσο να τρεξει ενα αμαξιδιο(με τον αναπηρο πανω) ?

Με 4-5 αλογα μοτερ; Αρκετα για να τουμπαρει για πλακα με την γεωμετρια που εχει ενα αμαξιδιο.

Παντως το βρηκα και εγω αυτο το site που λες, η αληθεια ειναι οτι βαζουν μοτερ 49cc, που οντως δεν πρεπει να χρειαζεσαι διπλωμα για τα υπολοιπα επιφυλασσομαι.

Δημοσ.

Με 4-5 αλογα μοτερ; Αρκετα για να τουμπαρει για πλακα με την γεωμετρια που εχει ενα αμαξιδιο.

Eννοω πόσο να το τρεξει ο αναπηρος, δε νομιζω να θελει να τουμπαρει στη κατασταση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...