Pokemon640 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μικρός είχα πολλά όνειρα, αλλά τώρα που μεγάλωσα τα έχω όλα, κινηματογραφικό προβολέα (όχι φιλμάτο, CRT), γραφιστικές οθόνες, workstation, server, συλλογές, παιχνίδια κλπ.κάτι που θα γούσταρα πραγματικά είναι αυτό :μονοθέσιο πολεμικό αεροσκάφος Μαρέσαν από πάντα τα αεροσκάφη, γιαυτό και ήμουν αεροπορία
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγω σαν πρωτη φαση το σκεφτηκα γιατι ηθελα να ριξω κατι σφαλιαριτσες! Αρα εσύ θα είσαι η προσωποποίηση της μαλακίας που τους δέρνει ε;
*nenya* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 μονοθέσιο πολεμικό αεροσκάφος Μαρέσαν από πάντα τα αεροσκάφη, γιαυτό και ήμουν αεροπορία Εδώ είσαι: Shin Kazama ftw! 1
zio10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε ρε τι θυμηθηκα οταν ειδα αυτο το τοπικ... Στη δεκαετια του 80, για οσους ηταν τοτε παιδια και την θυμουνται, υπηρχε μια εκπομπη στην τηλεοραση, 'Πες το και θα γινει'. Εστελνες αν θυμαμαι καλα, γραμμα στην εκπομπη, με καποια μεγαλη ανεκπληρωτη επιθυμία σου(να ηταν εφικτη ομως) προφανως με καποια κριτηρια επελεγαν, και αν ησουν τυχερος και σε επελεγαν, στην εκαναν!!!! Μιλαμε θυμαμαι εκανε θραυση τοτε. Και οχι αδικα. Θυμαμαι πχ καποιο παιδι ειχε ζητησει να δει απο κοντα τον Μαρανοντα, και τα ειχαν κανονισει ολα και τον ειχαν παει να δει τον Μαραντονα! Μακαρι να υπηρχαν κι αλλες παρομοιες προσπαθειες σημερα...τουλαχιστον ειδικα για τα παιδια, ειναι τρομερο να μπορεις να κανεις πραγματικοτητα καποια μεγαλα ανεκπληρωτα ονειρα.... Με την Τζιοβάνα Φραγκούλη ε; Πρέπει να είχε γίνει και ένα remake αργότερα, προς το 2000. . Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από zio10 1
Irene.j Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αρα εσύ θα είσαι η προσωποποίηση της μαλακίας που τους δέρνει ε; Θενξ! Υπαρχει μια παροιμια,που λεει..τι κι αν σε δερνουν δεκατρεις αν δε σε δερνει ο νους σου.
Glikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μαζί θα τους δείρουμε. Είναι μερικοί - μερικές που θέλουν τις σφαλιάρες τους.
Irene.j Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μαζί θα τους δείρουμε. Είναι μερικοί - μερικές που θέλουν τις σφαλιάρες τους. Ανεκληρωτη επιθυμια κατα βουληση πλεον. Το πολυ πολυ να πονεσει μονο το δικο μας χερι. 1
Glikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ανεκληρωτη επιθυμια κατα βουληση πλεον. Το πολυ πολυ να πονεσει μονο το δικο μας χερι. Σε πάω! 1
deesnider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για να ταξιδευω μαζι του!! 12234109665_4b9a477e5f_b.jpg Ποιο είναι αυτό ρε συ; Μου κάνει εντύπωση που το λέω αλλά δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα! Σωστη εταιρεια, λαθος αμαξι Ο σχεδιαστής τού συγκεκριμένου, πρέπει - το επιεικέστερο που μπορώ να σκεφτώ - να σταυρωθεί παραδειγματικά... ...και μαζί του, αυτός ο κανίβαλος που ενέκρινε το σχέδιο και είπε «βγάλτε το στην παραγωγή»... ...Εμετός! Η ντροπή τής φίρμας... Αυτό μάλιστα! Oυτε σε λευκο σας αρεσει ;; Ούτε καν σε διαφανές! 1
defacer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 I raise you: Τσούπρα σόρι αλλά ο groot το τερμάτισε. Πάμε άλλο.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτό μάλιστα! Για εμενα η mazerati quattroporte δεν ειναι πιο ομορφη απο την FF..NA μου πεις για την granturismo να πω οκ ,αλλα γουστα ειναι αυτα,δεν εχουμε ολοι τα ιδια .. Καλα ας ειχα εγω τ λεφτα να παρω το τετρακινητη Ferrari κ ας αρεσε μονο σε εμενα!!! 1
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλα ας ειχα εγω τ λεφτα να παρω το τετρακινητη Ferrari κ ας αρεσε μονο σε εμενα!!! Μα, Ferrari...station wagon;;; Σα να λέμε Fire Blade με ...side-car!
Ψιτ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 600 άλογα σε στέισοβαγγο τραβάνε τροχόσπιτο για 8 (μαζί και η παραδουλευτρα). 1
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 600 άλογα σε στέισοβαγγο τραβάνε τροχόσπιτο για 8 (μαζί και η παραδουλευτρα). Είπα εγώ ότι δεν τραβάνε; Ότι είναι σε περιτύλιγμα γτπκ είπα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα