Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα Hilux για ναβαλω κουβουκλιο  πρεπει ν πληρωσω κατι στο μηχανολογικο??γτ νομιζω πρεπει ν παω ν τ αλλαξω απο ανοικτο σε κλειστου τυπου

Δημοσ.

Κάτι πληρώνεις στο μηχανολογικό, αλλά το χειρότερο είναι πως πρέπει να πληρώσεις στο τελωνείο διαφορά τέλους ταξινόμησης(ανοικτό -> κλειστό).

Δημοσ.

Και προφανώς δεν ισχύει η αγροτική χρήση μετά, φορολογείται σαν κανονικό SUV.

Δεν ισχύει αυτό.

Δημοσ.

Κάτι πληρώνεις στο μηχανολογικό, αλλά το χειρότερο είναι πως πρέπει να πληρώσεις στο τελωνείο διαφορά τέλους ταξινόμησης(ανοικτό -> κλειστό).

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ ,οπως κ τσ υπολοιπουσ,αλλα επειδη τ αυτοκινητο ειναι τ πατερα μ και δεν εχω ασχοληθει με τετοια,οταν λεσ τελωνιο??εγω τ πηρα απο την αντιπροσωπεια τουοτα απο  λαρισα,πρεπει ν παω στο τελωνειο λαρισασ και εκει ν καταχωρησουν οτι τ συγκεκριμενο αυτοκινητο με αριθμο πλαισιου ταδε,ειναι πλεον κλειστο??

απο τ νομο π ψηφιστηκε λεει αν εχει βαλει μονιμο κλειστο ακαμπτο αμαξωμα,αυτο δεν ειναι μονιμο αφου με δυο βιδεσ βγαινει,δηλαδη αν βαλω μουσαμα π εχει σκληρο υλικο(πλασιο) απο κατω απο τ μουσαμα κ κυκλοφορω σαν γυφτοσ επιτρεπεται??

Δημοσ.

http://www.car.gr

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ ,οπως κ τσ υπολοιπουσ,αλλα επειδη τ αυτοκινητο ειναι τ πατερα μ και δεν εχω ασχοληθει με τετοια,οταν λεσ τελωνιο??εγω τ πηρα απο την αντιπροσωπεια τουοτα απο  λαρισα,πρεπει ν παω στο τελωνειο λαρισασ και εκει ν καταχωρησουν οτι τ συγκεκριμενο αυτοκινητο με αριθμο πλαισιου ταδε,ειναι πλεον κλειστο??

Όταν εκτελωνίστηκε σαν ανοικτό πληρώθηκε τέλος ταξινόμησης 7%, αν ήταν κλειστό θα έπρεπε να πληρώσει 26%(στην κατηγορία 2001 cc και πάνω). Τώρα για να γίνει κλειστό πρέπει πρώτα να πληρωθεί αυτή η διαφορά στο τελωνείο, και μετά θα μπορέσεις να κάνεις την αλλαγή στο μηχανολογικό.

απο τ νομο π ψηφιστηκε λεει αν εχει βαλει μονιμο κλειστο ακαμπτο αμαξωμα,αυτο δεν ειναι μονιμο αφου με δυο βιδεσ βγαινει,δηλαδη αν βαλω μουσαμα π εχει σκληρο υλικο(πλασιο) απο κατω απο τ μουσαμα κ κυκλοφορω σαν γυφτοσ επιτρεπεται??

Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς νόμο αναφέρεσαι, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάντα θεωρούσαν ένα pick-up με κουβούκλιο ως κλειστό φορτηγό, και πάντα θεωρούσαν ένα pick-up με μουσαμά ως ανοικτό φορτηγό.

Δημοσ.

@TS:

http://www.off-road.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=45&t=11614&start=15

Δες για να πάρεις μια ιδέα, και για τη διαδικασία και για το κόστος.

παλικαρε νασε καλα με κατατοπισεσ πληρως ,δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω,μαλλον θα βαλω μουσαμα και θα ειναι κακασχημο αλλα πρακτικο π ειναι κ η ουσια.γτ γινεται αυτο?επειδη σαν κουβουκλιο θα μοιαζει με τζιπ?ε και?

Δημοσ.

παλικαρε νασε καλα με κατατοπισεσ πληρως ,δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω,μαλλον θα βαλω μουσαμα και θα ειναι κακασχημο αλλα πρακτικο π ειναι κ η ουσια.γτ γινεται αυτο?επειδη σαν κουβουκλιο θα μοιαζει με τζιπ?ε και?

Όχι, δεν είναι το θέμα αν θα μοιάζει με τζίπ ή όχι. Απλά η κάλυψη της καρότσας με στερεά και άκαμπτα υλικά μετατρέπει το ανοικτό φορτηγό σε κλειστό, ενώ οι μουσαμάδες και οι τέντες ΔΕΝ το μετατρέπουν σε κλειστό.

Αν βάλεις μουσαμά πάντως, πριν κάνεις οτιδήποτε φρόντισε να ενημερωθείς από το μηχανολογικό για τις μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις του μουσαμά.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι το θέμα αν θα μοιάζει με τζίπ ή όχι. Απλά η κάλυψη της καρότσας με στερεά και άκαμπτα υλικά μετατρέπει το ανοικτό φορτηγό σε κλειστό, ενώ οι μουσαμάδες και οι τέντες ΔΕΝ το μετατρέπουν σε κλειστό.

Αν βάλεις μουσαμά πάντως, πριν κάνεις οτιδήποτε φρόντισε να ενημερωθείς από το μηχανολογικό για τις μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις του μουσαμά.

ok θα το κανω και παλι σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...