Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

BanHim.jpg

Στην Ρώμη, το δάχτυλο προς τα επάνω ήταν αυτό που καταδίκαζε τον μονομάχο να πεθάνει. Το δάχτυλο κάτω, τον άφηναν να ζήσει.

------------------------------------------------------

Θέλω και ιδέες εκδίκησης, με τρελαίνει η κλεψιά.

Εξαρτάται. Καυτές πιπεριές και αναφέρομαι αυτές με τις περίεργες ονομασίες που τις ακουμπάς μόνο με γάντια.

Κάμποσο μέσα να φαγητό, και θα δεις ποιός σκούζει, ενώ από τα μάτια του κατεβαίνει ποτάμι το δάκρυ.

Και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα, γιατί "σου αρέσουν τα καυτερά"

Δημοσ.

Μια φορά (βασικά τώρα που το σκέφτομαι ήταν δύο οι φορές) έτυχε να φάω κόκκινο πιπεράκι (μικρή αλλά πολύ καυτερή κόκκινη πιπεριά).  Μετά έτρεχα σαν φούστης... οπότε αν θες να δεις τον κλεφτοσαντουιτσά να τρέχει και να μη φτάνει τώρα ξέρεις τι να κάνεις.

Δημοσ.

Στην Ρώμη, το δάχτυλο προς τα επάνω ήταν αυτό που καταδίκαζε τον μονομάχο να πεθάνει. Το δάχτυλο κάτω, τον άφηναν να ζήσει.

------------------------------------------------------

Εξαρτάται. Καυτές πιπεριές και αναφέρομαι αυτές με τις περίεργες ονομασίες που τις ακουμπάς μόνο με γάντια.

Κάμποσο μέσα να φαγητό, και θα δεις ποιός σκούζει, ενώ από τα μάτια του κατεβαίνει ποτάμι το δάκρυ.

Και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα, γιατί "σου αρέσουν τα καυτερά"

Πολύ καλή ιδέα.

Λοιπόν Βάσω, να βάλεις μέσα wasabi.

Πουλάν σε πάστα και στο Βασιλόπουλο εκεί που έχει τη ταμπέλα 'εθνικά φαγητά'.

Και αν σε ρωτήσει κανείς πες σου αρέσει η γιαπωνέζικη κουζίνα!

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ήμουν καβατζόπουστας κλεφτοσαντουιτσάς, θα προτιμούσα το καθαρτικό από μια πολύ καυτερή πιπεριά... μιλάμε για μαρτύριο, όχι αστεία!

Δημοσ.

Ένας θείος μου που παλιά είχε ταβέρνα, μου είχε πει οτι το πιο καυτερό πιπέρι στον κόσμο λέγεται πίλι πίλι, το χρησιμοποιούν σε μερικά μέρη της Αφρικής και της Αραβίας, το βάζουν στα μακαρόνια που τρώνε, αν το φας πεθαίνεις από την κάψα μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας θείος μου που παλιά είχε ταβέρνα, μου είχε πει οτι το πιο καυτερό πιπέρι στον κόσμο λέγεται πίλι πίλι, το χρησιμοποιούν σε μερικά μέρη της Αφρικής και της Αραβίας, το βάζουν στα μακαρόνια που τρώνε, αν το φας πεθαίνεις από την κάψα μετά.

Ο θειος σου,σου ελεγε αληθεια.Με τη μονη διαφορα,οτι δεν ειναι η πιο καυτερη πιπερια στον κοσμο, η πίλι πίλι,αλλα μια απο τις πιο καυτερες (υπαρχουν κι`αλλες).

Επειδη εχω φαει αμετρητες φορες (τρελενομαι για τα καυτερα) πιλι πιλι, θα σας πω μονο ένα.Το καψιμο συνεχιζει και αφου πας για τα χοντρα στην τουαλετα (αν εχεις ακουσει αυτο που λενε,πηρε φωτια ο κωλος μου).

Οσο για το μασημα,δακρυζεις-τρεχει η μυτη σου σαν να εχεις κρυωσει (και ας ειναι κατακαλοκαιρο)-καιγεσαι και δεν σβηνει (βοηθαει να μασησεις ψωμι) και αλλα πολλα.

Στην αφρικη και συγκεκριμενα στο Ζαιρ,την φτιαχνουν σαλτσα (βαζοντας μεσα και αλλα συστατικα) και σου λεω οτι 1/5 το κουταλιου του γλυκου,ειναι ικανο να σε κανει να κοψεις τις πιπεριες για παντα.(αν ομως σου αρεσουν τα πολυ καυτερα,θα ξετρελαθεις)

• Like 1
Δημοσ.

Ο θειος σου,σου ελεγε αληθεια.Με τη μονη διαφορα,οτι δεν ειναι η πιο καυτερη πιπερια στον κοσμο, η πίλι πίλι,αλλα μια απο τις πιο καυτερες (υπαρχουν κι`αλλες).

Επειδη εχω φαει αμετρητες φορες (τρελενομαι για τα καυτερα) πιλι πιλι, θα σας πω μονο ένα.Το καψιμο συνεχιζει και αφου πας για τα χοντρα στην τουαλετα (αν εχεις ακουσει αυτο που λενε,πηρε φωτια ο κωλος μου).

Οσο για το μασημα,δακρυζεις-τρεχει η μυτη σου σαν να εχεις κρυωσει (και ας ειναι κατακαλοκαιρο)-καιγεσαι και δεν σβηνει (βοηθαει να μασησεις ψωμι) και αλλα πολλα.

Στην αφρικη και συγκεκριμενα στο Ζαιρ,την φτιαχνουν σαλτσα (βαζοντας μεσα και αλλα συστατικα) και σου λεω οτι 1/5 το κουταλιου του γλυκου,ειναι ικανο να σε κανει να κοψεις τις πιπεριες για παντα.(αν ομως σου αρεσουν τα πολυ καυτερα,θα ξετρελαθεις)

Αν κρινω από την περιγραφή, εχω φάει και εγώ πιλι-πιλι! :)

Δημοσ.

Στην προηγούμενη δουλειά είχαμε εναν ποντικό που τρύπωνε στο ψυγείο και αρπαζε ό,τι του άρεσε. Εννοείται οτι τα δοκίμαζε ολα και αν κατι δεν ηταν του γούστου του είτε το παραταγε είτε το πεταγε στα σκουπίδια. Τελικά αποκαλυφθηκε ότι ηταν διευθυντικό στέλεχος...

Δημοσ.

Χοντρο και με αρκετη δοση ρισκου ειδικα για νεο υπαλληλο οπως ησουν εσυ τοτε. Δεν θα το προτεινα με τιποτα σε σοβαρη εταιρεια. Αφενος γιατι δινεις την εντυπωση του ανακατωστρα στους ανωτερους με το καλημερα κι αφεταιρου γιατι σε παιρνουν οι υπολοιποι συναδελφοι στην καλυτερη με στραβο ματι και στην χειροτερη σε βαζουν στη μπουκα. Τουλαχιστον εγω προσωπικα αν εβλεπα συναδελφο στην 4η του εβδομαδα στην επιχειρηση να ξηγιεται ετσι ακομα κι αν ηξερα οτι ειχε δικιο, δεν θα σχηματιζα καθολου καλη εντυπωση, χωρις φυσικα να αποκλειω την πιθανοτητα να ανατραπει η αποψη μου στη συνεχεια. Αλλα παντα ειναι προτιμοτερο οι πρωτες εντυπωσεις να μην ειναι τοσο αρνητικες γιατι στη συνεχεια θελει αρκετη προσπαθεια και χρονο για να ανατραπουν ακομα και στους καλοπροαιρετους!

Ιδανικοτερη λυση συρταρακι στο γραφειο με κλειδι (καθε σοβαρη επιχειρηση εχει τετοια γιατι καθε υπαλληλος εχει απορηττα στοιχεια και πρεπει να τα φυλαει σε ασφαλη χωρο στο γραφειο) και τα χωνεις εκει οταν υπαρχει κινδυνος για καβατζωτικη.

Συμφωνω στο χοντρο και στο αποτέλεσμα (μερικως). Οι δυο που συστηματικα "δανειζονταν" δεν μου μιλουν ακομη και σημερα 6 χρονια μετα (βασικα ο ενας, η άλλη εφυγε πριν καιρο), το εγραψα αλλωστε και στο οριτζιναλ σχολιο με σκοπο να κανω την απαντηση οσο πιο 360 μπορουσα. Οι αλλοι 7 που δεν ειχαν κανα θεμα με "δανεισμούς" ετσι και αλλιως, όλα κουλ. Αυτό παντως που πετυχα σιγουρα είναι μια μιξη φοβου και σεβασμου που μου εχει βγει σε πολύ καλο μεχρι στιγμης ειδικα για περιβαλλοντα εργασιας που είναι πολύ οργανωμένα με proceedures. Μιλαω για middle management θεσεις, καλο είναι να το πω και αυτό γιατι κάθε θεση στην ιεραρχια εχει και διαφορετικη δυναμη.

Ξεφτιλίκια και γυφτιές. 

Αν και τελειως ατεκμηριωτη, είναι η αποψη σου. Εχε την.

Φίλε είσαι ωραίος τύπος. Άμα γυρίσεις Ελλάδα στήλε pm να κάνουμε παρέα. Α να το πεις και στη μαμα σου να πάρει τηλεφωνο τον λυκειάρχη. Τα παλιόπαιδα, σου κλεβανε τα σταμπιλο.

Δεν επιθυμω κατ'αναγκη να συμφωνήσεις αλλα στο δικο μου μυαλο και αρχες το να κλεψεις κατι είναι πολύ σοβαρο. Σε προλαβαίνω δε, δεν εχει σημασια αν κλεψεις ένα στυλο η ένα πορτοφολι η ένα φορτιστη η ένα σιξ πακ όπως του αλλου συμφορουμιτη. Ναι, υπαρχει διαφορα στην βαρυτητα της κλεψιας με βαση το αντικειμενο η την συχνοτητα η όλα αυτά τα χαρακτηριστικα για τα οποια υπαρχουν νομοι (και κατ' επεκταση στη ποινη) αλλα το κλεψιμο σαν πραξη είναι από την βαση του αρνητικο. Στο δικο μου κεφαλι και ευτυχως και στο κεφαλι των νομοθετών και ευτυχως και στο κεφαλι των (σοβαρων) εταιριων που εχουν αμεσες κυρωσεις για τέτοιες αξιοποινες πραξεις (verbal warning, written, 2nd written, termination- πολλες φορες δε και immediate termination) είναι επισης αρνητικο.

Τελος να σημειωσω πως ορισμένες φυλες, λογω συνθηκων διαβιωσης στις χωρες τους και διαφορετικης νοοτροπίας καθως και τελειως διαφορετικών ηθων και αξιων (λογω προταιρεοτητας επιβίωσης πουχου) είναι πολύ πιο επιρεπης στο "δανεισμο". Ακούγεται ισως ρατσιστικο αλλα είναι περα για περα αληθεια ιδιως στις αραβικες χωρες που λογω υπερπλουτου συρρεουν δεκάδες εθνικότητες. Πρεπει να το ζησεις για να το καταλάβεις η να διαβασεις καμποσο περι του θεματος.

• Like 1
Δημοσ.

κλείδωστε το ψυγείο ν ανοίγει από τη διευθύντρια η απλά πηγαίνετε ένα γιαούρτι όπως εγω.πρώτον στη δουλειά είμαστε τον πολύ 5-6 άτομα π φέρνουμε γιαούρτι αν μ το κλέψει κάποιος τα τσιράκια μ είναι έτοιμα γ report+ έχει φούρνο κοντά so who cares περνω τυρόπιτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...