Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους πιο πολλούς φίλους, και τους πιο καλούς, στα 28+. 

Σε μικρότερες ηλικίες με τους περισσότερους φίλους μου από λύκειο/πανεπιστήμιο χαθήκαμε επειδή έφυγαν εξωτερικό. Και κάποιοι από τους "καινούργιους" φίλους που έκανα ήταν για τα πανηγύρια εντελώς και δεν κάνουμε πλέον παρέα. Όσο μεγαλώνω νιώθω πιο άνετα με το να είμαι ο εαυτός μου, και φιλτράρω καλύτερα τους άλλους ανθρώπους. Πχ όταν ήμουν 20-22 ένιωθα έντονα την πίεση ότι πρέπει να δείχνω το ίδιο πάθος με τους άλλους για το κλάμπινγκ, τα μπαράκια και τις λοιπές δραστηριότητες που δεν ήθελα να κάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Που να δείτε με τις γυναικείες φιλίες.. Μόνο με άντρες επικοινωνώ καλύτερα. Δεν ξέρω μάλλον είμαι άρρωστη αχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Που να δείτε με τις γυναικείες φιλίες.. Μόνο με άντρες επικοινωνώ καλύτερα. Δεν ξέρω μάλλον είμαι άρρωστη αχαχα

Το ίδιο αλλά με γυναίκες.Εναν κολλητό έχω ,και οι υπόλοιποι που μιλάω φίλες.

Δημοσ.

έχω παρατηρήσει ωστόσο ότι όποιος προτιμά να κάνει παρέα με το αντίθετο φύλο και αποφεύγει την παρέα με άτομα ίδιου φύλου είναι αρκετά ανταγωνιστικός όταν βρίσκεται με τους τελευταίους, τα άτομα δηλαδή ίδιου φύλου.

Αν και δεν είναι απόλυτο αυτό, ουτε απαραίτητο να συμβαίνει σε κάθε περίπτωση

Δημοσ.

Δύσκολο να πετύχει μια γυναικεία φιλία.

Δημοσ.

Το ίδιο αλλά με γυναίκες.Εναν κολλητό έχω ,και οι υπόλοιποι που μιλάω φίλες.

Θεωρώ ότι οι φιλίες ανδρών είναι πιο εύκολες σε σχέση των γυναικών... Μεγάλη πίκρα σας λέω.. Κ πολύ καραφλιασμα

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι οι φιλίες ανδρών είναι πιο εύκολες σε σχέση των γυναικών... Μεγάλη πίκρα σας λέω.. Κ πολύ καραφλιασμα

Καλά οι φιλίες μεταξύ ανδρών είναι κλάσεις πιο δυνατές και αληθινές. 

Bros before Hoes

• Like 8
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στις δυσκολίες, λίγοι σταθήκαν απέναντί μου. Καθώς ο πραγματικός φίλος/φίλη στα δύσκολα φαίνεται.
Αυτός ήταν και ο λόγος που πλέον από τα τόσα άτομα που γνωρίζω κράτησα μόνο ελάχιστους.
Το χειρότερο ήταν όταν είχα μια πρώην που είχε τελειώσει ψυχολογία, αλλά ήταν τέρμα ανίκανη να διαχειριστεί καταστάσεις, γιαυτό και όταν διαπίστωσα ότι παίζει θέατρο και με έχει μόνο για το Pidgeot της είπα φεύγοντας να σκίσει και το πτυχίο της :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα θα το έχω απορία αυτό. Πως γίνεται γυναίκες που είναι φίλες πάρα πολλά χρόνια, ξαφνικά να αντιπαθεί η μια την άλλη.

Ξέρω δυο περιπτώσεις που ήταν κολλητές , αλλά για ασήμαντη αφορμή να ξεμαλλιαστούν

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα θα το έχω απορία αυτό. Πως γίνεται γυναίκες που είναι φίλες πάρα πολλά χρόνια, ξαφνικά να αντιπαθεί η μια την άλλη.

Ξέρω δυο περιπτώσεις που ήταν κολλητές , αλλά για ασήμαντη αφορμή να ξεμαλλιαστούν

Εγώ πάντως όσο μεγαλωνω διαπιστώνω ότι μερικές γυναίκες αν όχι οι περισσότερες φοβούνται να τσαλακωσουν την εικόνα τους, φεριπιν απόκριες τώρα κ μου κάνει μια πάμε σε αποκριάτικο παρτυ αλλά εγώ δεν θα ντυθώ δεν μ αρέσει να ντυνομαι αποκριάτικα . Επίσης δεν ξέρω αν συμβαίνει και στους άντρες, ένας λόγος που δε μπορώ να κάνω φιλιά με γυναίκα, ενώ έχω όλη τη καλή θέληση κ προθυμια δεν συμβιβαζονται, θέλει να περνάει το δικό τους, το κλασσικό δεν ξέρουν τι θέλουν, φοβούνται τα άγνωστα μέρη μην πεταχτεί ο δράκος και την φάει (μη σου τύχει) και διάφορες προσποιησεις ρε παιδί μου, τη τρίχα τριχια κ έτσι. Δεν μπορώ να κάνω μεγάλες προσπάθειες και να καταπιεζομαι κάτι που δεν είμαι και να προσαρμοζω το πρόγραμμα μου σύμφωνα με της τάδε που της τη βαρέσε έτσι και γουστάρει έτσι αυτή. Δεν ξέρω μάλλον θα είμαι παράξενη κομπλεξικη, χαζή, παραλογη κ.ο.ε

Οσες γυναικείες φιλίες ξέρω που διαλύθηκαν υπηρχε αντρας στη μέση παντως..

Υπάρχουν και λόγοι συμφεροντολογιας. Π.χ. Ο μ**κα*** με το αμάξι ας του γίνουμε λίγο τσιμπουρι να μας πηγαινοφερνει.

Και πείτε μου που έχω αδικο :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...