Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!
Όπως λέει και ο τίτλος θέλω αν κάποιος ξέρει να με βοηθήσει να ξεκαθαρίσω εάν είναι τελικά νόμιμο η όχι να έχεις μαζί σου σπρέι Πιπεριου στην Ελλάδα. Ξέρω σίγουρα ότι σε άλλες χώρες είναι νόμιμο να το έχεις μαζί σου και να το χρησιμοποιήσεις αν σου "επιτεθεί" κάποιος αλλά στην Ελλάδα έχω διαβάσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι θεωρείται ως όπλο. Any ideas?

Δημοσ.

Είναι παράνομο, νόμος 2168/93, άρθρο 1, παράγραφος 2:

«Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα: Μηχανισμοί και κάθε μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) ή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας».

Next

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω αν κάποιος ξέρει να με βοηθήσει να ξεκαθαρίσω εάν είναι τελικά νόμιμο η όχι να έχεις μαζί σου σπρέι Πιπεριου στην Ελλάδα. Ξέρω σίγουρα ότι σε άλλες χώρες είναι νόμιμο να το έχεις μαζί σου και να το χρησιμοποιήσεις αν σου "επιτεθεί" κάποιος αλλά στην Ελλάδα έχω διαβάσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι θεωρείται ως όπλο. Any ideas?

Είναι παράνομο ακόμα και για το ένστολο προσωπικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Είναι παράνομο. Αν είσαι γυναίκα μπορείς να κουβαλάς ένα μικρό σπρει λακ που αμα σου κανουν έλεγχο 99% θα τη γλυτώσεις (οχι όμως στην επιθεση).

Τώρα εσύ βλέπω antonis-peros οποτε ... προβλημα. Κουβάλα ενα wd40

• Like 4
Δημοσ.

Είναι παράνομο. Αν είσαι γυναίκα μπορείς να κουβαλάς ένα μικρό σπρει λακ που αμα σου κανουν έλεγχο 99% θα τη γλυτώσεις (οχι όμως στην επιθεση).

Τώρα εσύ βλέπω antonis-peros οποτε ... προβλημα. Κουβάλα ενα wd40

κατσαριδοκτόνο κάνει? :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...