valex123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μεγαλο ναρκωτικο ! Αν κανεις ενα δεν σταματας ποτε !! Για εμενα το κανεις σε σημειο που δεν φαινεται πολυ γιατι το κανεις για εσενα και οχι για να το κανεις μοστρα !! 1
the other one Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ...το κανεις για εσενα και οχι για να το κανεις μοστρα !! ..said noone ever 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ..said noone everΓιατί αυτοί που το κάνουν τους πιστεύεις?
Peleus17 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα δεν ξερεις τι Tattoo να κανεις, και αμα εχεις Instagram βεβαι, βρες την σελιδα με το ονομα Japanese Collective. Εχει θα αποφασισεις σιγουρα τι θες.
ASFE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα δεν ξερεις τι τατου θες να κανεις τοτε απλα δεν κανεις...Εγω ηθελα να κανω ενα συγκεκριμενο απο το 2000 και τελικα το εκανα το 2011. Ετσι πιστευω. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 τι εννοείς; οτι και να σου πει καποιος οτι το εκανε για αυτον και οχι για τους αλλους θα πεις "ναι οκ, μας επεισες". Με λιγα λογια δεν θα τον πιστεψεις
Valerie_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα δεν ξερεις τι Tattoo να κανεις, και αμα εχεις Instagram βεβαι, βρες την σελιδα με το ονομα Japanese Collective. Εχει θα αποφασισεις σιγουρα τι θες. αν δεν ξέρεις τι να κάνεις καλύτερα να κάτσεις στα αυγά σου γιατί θα πέσεις σε κανέναν που μόνο να τσεπώσει θέλει και θα καταλήξεις με κορώνα στο σβέρκο -αστέρια στους ώμους-ροζάριο στο μπράτσο 1
the other one Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 οτι και να σου πει καποιος οτι το εκανε για αυτον και οχι για τους αλλους θα πεις "ναι οκ, μας επεισες". Με λιγα λογια δεν θα τον πιστεψεις ε μα λίγο πολύ αυτό άφησα να εννοηθεί. βέβαια πάλι το τι πιστεύει κάποιος άκυρος για το πώς σκέφτεσαι εσύ λίγη σημασία έχει just saying. απλά μου ακούγεται σαν το "φοράω μοδάτα/επώνυμα ρούχα για τον εαυτό μου" αν με αυτό κάποιος θέλει να πει πως θέλει να φαίνεται ωραίος/κουλ/ξεχωριστός στους γύρω του και με αυτόν τον τρόπο να νιώθει καλύτερα ο ίδιος σίγουρα, αλλιώς ναι μου ακούγεται λίγο άκυρο.
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ένα τατουάζ που δεν το βλέπεις εύκολα ούτε εσύ ούτε οι άλλοι συνήθως για ποιο λόγο γίνεται; Για «λίγους και εκλεκτούς» που θα το δουν ή φτάνει απλά να νιώθεις ότι έχεις ζωγραφισμένο πάνω σου κάτι που σου αρέσει - εκφράζει και ας μην το βλέπεις;
παπι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Δεν βρήκα αντίστοιχο ποστ οπότε άνοιξα ένα. Τελικά πονάει το τατουάζ ? Πονάει πολύ στα κόκαλα κ λιγότερο στο λίπος ? Τα πιο ωραία σημεία ποια είναι ? Η μήπως είναι υποκειμενικο με την αντίληψη του καθενός ? Και πες ότι έκανες ένα χαζό, μετά γίνεται να το βγάλεις ? Πονάει ? Ξέρετε κανένα καλό τατου αρτιστ Αθήνα δυτικό τομέα ? Μερσι ;-) Για αρχη δεν το κανεις για να το βγαλεις. Ειναι ενοχλητικη η επουλωση. Το χτυπημα εξαρτατε, εμενα με αρεσε και σε αυτο που εχει σκιες και στο μαορι που ειναι μεσα στην μαυριλα (πολλες βελονες). Εναν που ειδα, γκαριζε σα να του κοβουν κατι, μια αλλη δεν καταλβε χριστο. Για δυτικο τομεα, εγω πηγα σε εναν γνωστο μου, sakir. Πολυ καλο παιδι.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τί μου θύμισες!! Μακάρι να πονούσε κι άλλο, θα γούσταρα. Με είχαν προειδοποιήσει μερικοί για πόνο στην ραχοκοκαλιά αλλά μπααα, κομπλέ ήταν. Με ψήνει κάποια στιγμή να 'χτυπήσω' άλλο ένα σύμβολο που με εκφράζει. Στα Δυτικά στο studio του Proki είχα πάει και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την συμπεριφορά, τον επαγγελματισμό, τις συνθήκες υγιεινής κ την τιμή. 1
vsl Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Για εμενα το κανεις σε σημειο που δεν φαινεται πολυ γιατι το κανεις για εσενα και οχι για να το κανεις μοστρα !! Δηλαδή αν το κάνεις στο σβέρκο ή στην πλάτη, το κάνεις για σένα, ε; Για σένα το κάνεις κάπου, όπου μπορείς να το βλέπεις κάθε μέρα. Όχι κάπου για να το βλέπουν οι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα