valex123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Προσωπικα εχω 4 και με κοντομανικο δεν φαινεται κανενα ! Τα εκανα για εμενα γιατι μ αρεσουν και σημαινουν κατι !επισης το οτι τ κανεις για εσενα δεν σημαινει οτι πρεπει να τ βλεπεις!! Μπορει καποια στιγμη ν κανω κατι που θ ειναι "κοσμημα" αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι !! Και επισης δεν κατηγορω κανενα που κανει ταττοο για ν φαινεται ! Γουστο και καπελο του ! Απλα την αποψη μ ειπα και την πιστευω για εμενα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Νενυ μπορώ να σου πω σημεία που πονάει αρκετά αν θες. Βσλ οπου και να το κάνεις το αν το βλέπεις η Όχι Δεν είναι κριτήριο για το αν το κάνεις για Σένα. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω παντως παω για το τεταρτο που θα το κανω μαλλον στον Dr pepper κλαιν ο πονος ,το θεμα ειναι λενε κατι σε σενα τα tattoos ολα τα αλλα ειναι περιττα . 1
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 εγω βαρεσα μικρο sleevάκι πριν κανα 2βδομαδο, απο την εσωτερική τη μπάντα με καραπόνεσε. τιγκα στις γραμμές.παντως και εγώ έλεγα σιγά το πονο (εχω μπολικα), όταν έκανα ένα 3-4ωρο session τα είδα όλα.
Tenshi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Επι τροχάδην: Όχι δερματοστιξία σε γάμπα-καλάμι Όχι ψάρια (ψάρι=λέπια) Όχι 4ωρο σερί
L0k0p0k013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ένας γνωστος μου έχει στο χέρι και τον "ζηλεύω" γιατι θα ηθελα και εγω να κανω εκει αλλα λογω δουλειας δεν γινεται... (τουλαχιστον μεχρι να παμε απο τους μαγειρες μοντελα με τατου στους οδοντιατρους μοντελα με τατου).. αλλα και εγω θελω να κανω καπου που να μη φαινεται πανω απο τα ρουχα.. ειχα σκεφτει στην κλειδα αλλα ακουω οτι το κανουν οι γκομενες αυτο και μετα σκεφτηκα στην πλατη αλλα δε θα το βλεπω καθολου εκει.. πως σας φαινονται αυτα τα δυο σημεια; Κάνε ενα δοντι σε στυλ graffiti έτσι θα χαλαρωνουν και οι πελάτες :-P. Πέρα απο την πλάκα γιατί το βλέπεις έτσι? Στο δικό σου οδοντιατρειο δεν είσαι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Επι τροχάδην: Όχι δερματοστιξία σε γάμπα-καλάμι Όχι ψάρια (ψάρι=λέπια) Όχι 4ωρο σερί γιατι? γιατι? γιατι? εχω σε ολο το ποδι , εχω ψαρι και τα ραντεβου μου ηταν μεταξυ 6 και 10 ωρων
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Όχι δερματοστιξία σε γάμπα Γιατι?
Tenshi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 γιατι? γιατι? γιατι? εχω σε ολο το ποδι , εχω ψαρι και τα ραντεβου μου ηταν μεταξυ 6 και 10 ωρων Γιατι? Γιατί,όπως είχε θέσει και πολύ εύστοχα ο Spect~ όταν τελείωσε με το δικό του, πραγματικά θα νιώσεις όλες τις εκφάνσεις/διαβαθμίσεις του πόνου.Ιδικά στο "ψαχνό" της γάμπας. Το κακό με τα λέπια είναι οτι χτυπάει με round πολύ κοντά.Η ενόχληση που νιώθεις στην αρχή, καταλήγει σε πόνο ελέω ερεθισμού.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γιατί,όπως είχε θέσει και πολύ εύστοχα ο Spect~ όταν τελείωσε με το δικό του, πραγματικά θα νιώσεις όλες τις εκφάνσεις/διαβαθμίσεις του πόνου.Ιδικά στο "ψαχνό" της γάμπας. Το κακό με τα λέπια είναι οτι χτυπάει με round πολύ κοντά.Η ενόχληση που νιώθεις στην αρχή, καταλήγει σε πόνο ελέω ερεθισμού. Να σου πω την αληθεια εγω στη γαμπα δεν ενιωσα τιποτα, ηταν περισσοτερο αισθηση γρατζουνισματος παρα πονου. Αλλα εδω που τα λεμε το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με του Σπεκτ σε θεμα τεχνικης και δυσκολιας.
Tenshi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Να σου πω την αληθεια εγω στη γαμπα δεν ενιωσα τιποτα, ηταν περισσοτερο αισθηση γρατζουνισματος παρα πονου. Αλλα εδω που τα λεμε το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με του Σπεκτ σε θεμα τεχνικης και δυσκολιας. Κάπως έτσι ήμουν και εγώ τις πρώτες 2 ώρες.Χαλαρά... Γενικότερα σε έναν τραυματισμό των μαλακών μορίων,το σώμα μας πράττει αναλόγως με αυξημένη ροή αίματος στο συγκεκριμένο σημείο.Και το κακό με τα κάτω άκρα,είναι οτι βρίσκονται μακρυά απο την καρδιά μας.Με λίγα λόγια,στο 2ωρο είχα ήδη οίδημα οπότε η επαφή με την βελόνα γινόταν όλο και πιο ενοχλητική.Στο τέλος του 4ωρου,αυτό που αντιλαμβανόμουν σάν γδάρσιμο αρχικά είχε γίνει πλέον σφάξιμο Μεγαλύτερη ταλαιπωρία ήταν μέχρι να επανέλθει η γάμπα στο φυσιολογικό της μέγεθος,παρά το healing process. 1
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να πιάσω την ψυχολογία...δηλαδή αυτό που λέτε ότι το κάνω για μένα πχ κι ας μην το βλέπω. Το ότι εγώ στο σώμα μου έχω ένα μόνιμο σημάδι από κάτι που γουστάρω είναι ας πούμε σαν μια αυτοεπιβεβαίωση ότι όντως το γουστάρω αυτό; Γιατί δεν φτάνει να το έχουμε «χαραγμένο» στο μυαλό μας πχ και πρέπει να το έχουμε χαραγμένο και στο σώμα μας; 1
iordanis77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μπαα, μαλλον το κανουν για να δωσουν ενα συν στην εμφανιση τους(οπως πιστευουν).
bedazzled Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Zio αυτό το κάνω για μένα το ακούς και για το ντύσιμο... άμα το κάνεις για σένα, μπορείς κάλλιστα να φοράς ό,τι φοράς μπροστά στον καθρέφτη σου και να το κοιτάς μόνο εσύ. 1
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Είναι ειλικρινής απορία πάντως, ποιο κενό γεμίζει το τατουάζ. Γι'αυτό ρωτάω αυτούς που έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα