Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάτε, από το δωμάτιο, πόση ώρα έμεινα μόνος μου και τις ανάγκες τις στιγμής. Γενικά δεν συνηθίζω να ανοίγω ντουλάπια σε ξένα σπίτια τώρα αν είμαι στην τουαλέτα και τελείωσε το χαρτί θα τα άνοιγα όλα μέχρι να βρω.

• Like 3
Δημοσ.

Το έχω έχω κάνει όταν ήμουν πολύ-πολύ μικρός στη Γερμανία και βρήκα ένα πιστόλι,το έβγαλα έξω και έλεγα "μπάμ-μπάμ".

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο θα...άντεχες να μην το ανοίξεις.Η περιέργεια είναι μία πολύ ισχυρή δύναμη.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάτε, από το δωμάτιο, πόση ώρα έμεινα μόνος μου και τις ανάγκες τις στιγμής. Γενικά δεν συνηθίζω να ανοίγω ντουλάπια σε ξένα σπίτια τώρα αν είμαι στην τουαλέτα και τελείωσε το χαρτί θα τα άνοιγα όλα μέχρι να βρω.

ε καλά κι έγω έτσι...

για να είμαι κάποτε πρέπει να είχα ανοίξει κι εγώ ένα ντουλαπάκι- καθρέφτη σε μπάνιο...

αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια που το θυμάμαι αμυδρά.

Πάντα μου άρεσαν αυτά τα ντουλαπάκια-καθρέφτες που βρίσκονταν πάνω απο το νιπτήρα,... κατι σαν μυστικός αποθηκευτικός χώρος μου φαίνονταν. Κι επειδή δεν είχαμε εμείς στο σπίτι, νομίζω πως κάπου εκεί στην εφηβεία είχα ανοίξει κανά δυο...

Τώρα στο διαμέρισμα που μένω εδώ και 4 μήνες, έχει τέτοιο και δεν το έχω ανοίξει ποτέ...

Έκανα μια κίνηση μια φορά, αλλά κάπως ανοίγει περίεργα και το άφησα...

Σάμπως τι θα χει μέσα; τίποτα

Αν και μου λείπει πολύ ο ενθουσιασμός των νεανικών χρόνων... ακόμα κι ένα ντουλαπάκι στο μπάνιο μπορεί να σου αρέσει

αν και ρε'συ τώρα που το σκέφτομαι...δεν το είχα σκεφτεί...

πολλές φορές έχω σκεφτεί τι θα έκανα αν ήμουν σε σπίτι και το καζανάκι δε δούλευε αλλα εγώ το συνειδητοποιώ αργά αλλά το δικό μου σενάριο είχε ως εξης:

ψάχνω για κανά κουβά κι αν δεν έχει χρησιμοποιώ τον κάδο : P

ευτυχώς που μου το είπες... ημουν ικανή να αδειάζω και να ξαναβάζω κωλόχαρτα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...