Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που βρίσκουμε φθηνά πούρα στο εξωτερικό...? παλιά έφερνα από gestocigars πάντα ως gift και όλα καλά...έχω καιρό να παραγγείλω διότι έκοψα τις κακές συνήθειες αλλά τώρα ξαναψάχνω για να μάθω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά βρήκα το τηλέφωνο του...

The White House

1600 Pennsylvania Avenue NW

Washington, DC 20500

In order to contact the president via telephone, call 202-456-1111.

Δημοσ.

Τσ πούρα έχουν φόρο καπνικων, δεν νομίζω να μπορείς να φέρεις από έξω έτσι απλά... Ούτε αν σταματήσουν το δεμα τελωνείο απλά θα πληρώσεις τα έξοδα...

Μιλάμε για λαθραία καπνικα πλεον

Δημοσ.

μπορείς να φέρεις από έξω καπνικά σε λογικές ποσότητες. τώρα βέβαια το θέμα είναι άλλο, αφού το έκοψες καλό είναι να μην το αρχίσεις.

Δημοσ.

Όταν κάπνιζα πριν 2-3 χρόνια έκανα πουράκια candlelight κίτρινα και λευκά ( τα κίτρινα είναι πιο βαριά ) με 50 cent το ένα από το περίπτερο..είναι βέβαια mini πουράκια αν και έχει και σε κανονικό μέγεθος αλλά μια φορά που δοκίμασα μόνο που δεν ξέρασα...Πάντως καλά σου λένε αφού το έκοψες γιατί θες να το ξαναρχίσεις πάλι ;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ από εδώ παραγγέλνω. Puroexpress.com, αφορολόγητα. Το e-shop είναι Ελβετία αλλά αν παραγγείλεις σου αποστέλλονται από Ισπανία, οπότε γλιτώνεις και την περίπτωση τελωνείου.

Παλιά αγόραζα από εδώ
http://www.puroexpress.com
Τώρα τα έκοψα και παίζω μόνο σε toscanello

Τι παίζει με τα toscanello; Καλά πούρα;

Δημοσ.

Προσωπικά μου ταιριάζουν καλύτερα απο κάθε πουρο.

Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με Cohiba και να έρθει κάποιος να μου πει πως του συγκρίνω την @ με τη βούρτσα, αλλά ξαναλέω, προσωπική μου άποψη είναι πως η ευχαρίστηση που μου δίνουν (ειδικά τα caffe και τα ούζο) είναι ανώτερη απο κάθε άλλο πουρο ανεξαιρέτου τιμης.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/6/2016 στις 6:28 ΜΜ, arist1976 είπε

Και εγώ από εδώ παραγγέλνω. Puroexpress.com, αφορολόγητα. Το e-shop είναι Ελβετία αλλά αν παραγγείλεις σου αποστέλλονται από Ισπανία, οπότε γλιτώνεις και την περίπτωση τελωνείου.

καλησπέρα, σορρυ που ξεθαβω αυτο το τοπικ, αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν εξακολουθεις να ψωνιζεις πουρα απο το purroexpress, εαν ειναι Legit site, και εαν εχεις θεματα με τελωνειο και δασμους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RagnarL είπε

καλησπέρα, σορρυ που ξεθαβω αυτο το τοπικ, αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν εξακολουθεις να ψωνιζεις πουρα απο το purroexpress, εαν ειναι Legit site, και εαν εχεις θεματα με τελωνειο και δασμους. 

Για την σελιδα δεν εχω ιδεα αλλα τα καπνικά/πουρα υπαγονται στα απαγορευμενα αντικειμενα συμφωνα με αυτα που μας εχουν πει στην εγκυκλιο των ΕΛΤΑ & κατασχονται σε περιπτωση ελεγχου (αν ελεγχθει-ανοιξει το δεμα)

https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx

Το αν η συγκεκριμενη σελιδα "παρακαμπτει" με καποιο τροπο το τελωνειο μενει να το ρωτησεις αν κ ειναι μεγαλο ρισκο γιατι σε πιθανη κατασχεση δεν θα εχεις καθολου επιστροφη χρηματων. (δεν ειναι ευθυνη του πωλητη/καταστηματος η οποιαδηποτε πιθανή κατασχεση)

• Αναφορά σε κείμενο

• Απαγορεύονται πλήρως για τους ιδιώτες οι διασυνοριακές αγορές μέσω διαδικτύου προϊόντων καπνού (π.χ. τσιγάρα, πούρα, ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης)
    • Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας εκτός ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους μέλους της ΕΕ, υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο και εκτελωνισμό, εφόσον απαιτείται, εάν δεν έχουν υποστεί, αποδεδειγμένα, τέτοιο έλεγχο, σε άλλη χώρα της ΕΕ. 
    • Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας  ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους εκτός ΕΕ, δεν  υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο, εφόσον συνοδεύονται από πιστοποιητικό που αποδεικνύει το ενωσιακό τους χαρακτήρα (Πιστοποιητικό T2L)

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...