nikousotirios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πήγα την προηγούμενη βδομάδα σε 3-4 τραπεζικά υποκαταστήματα της γειτονιάς μου για να βγάλω την επονομαζόμενη κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα) αλλά τζίφος , μου είπαν πως είχε βγει μια παρτίδα και τώρα τελείωσε (δεν ξαναβγάλαν άλλες ) και πως δεν έχουν άλλες σε απόθεμα και μονο αν βρω σε κανα άλλα υποκατάστημα. Γνωρίζει κανεις κανα υποκατάστημα τράπεζας που να έχει ακόμα ... κυρίως για Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το ποιο αποτυχημένο μετρο, το οποιο βέβαια ειναι ανενεργό, αρα μην ψάχνεις άδικα 1
vassar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ανενεργό δεν είναι, τη κάρτα τη περνάνε κανονικά σε καταστήματα και το σύνολο των αποδείξεων πηγαίνει αυτόματα στη φορολογική δήλωση, τουλάχιστον μέχρι πέρσι.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ανενεργό με την έννοια οτι δεν σε υποχρεώνει κανείς να την εχεις, ουτε εχει κανένα νόημα να την χρησιμοποιείς
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δεν εχει περαστει το νομοσχεδιο με τις αποδειξεις με τα Pos?!
bedazzled Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Και γιατί να χρειάζεται και 2η κάρτα και να μην στέλνει η 1η κάρτα τα στοιχεία στο taxisnet; Ελληνική ηλιθιότητα/πρωτοτυπία...
Zerg13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ανενεργό με την έννοια οτι δεν σε υποχρεώνει κανείς να την εχεις, ουτε εχει κανένα νόημα να την χρησιμοποιείς Για να μην μαζεύεις αποδείξεις
dionisis1925 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 δεν εχει περαστει το νομοσχεδιο με τις αποδειξεις με τα Pos?! Όχι ακόμα.
DrLo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πότε βγήκαν, πότε τελείωσαν, χαμπάρι δεν πήρα! Πριν 5 χρόνια !!!! επί παπακωνσταντίνου στο ΥΠΟΙΚ Πρέπει να είμαι ο μόνος που ξέρω να έχει. Μια φορά μόνο περασα μια αγορά από το πλαίσιο. Τη 2η πήγα στο eshop (το κορυφαίο κατάστημα τεχνολογίας ) και δε μπορούσαν να την περάσουν στο σύστημά τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα