Προς το περιεχόμενο

iPhone SE, o διάδοχος του 5s με τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 6s


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

399$ με internals του 6s, μόνο του θα θρέψει όλη την Apple για χρόνια

οταν το γενικο ταργκετ γκρουπ της apple ειναι το φαινεσθαι δεν μπορεις να βγαζεις κατι το οποιο φαινεται 2013.θα επρεπε να το βγαλουν με νεοτερη εμφανιση σαν μινι 6

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

. 5" κινητό έχω ΚΑΙ ΔΕΝ με βολεύει πρέπει να το κρατάω με τα δύο χέρια, να το χειρίζομαι με δύο δάχτυλα για να φτάνω όλη την οθόνη και ειλικρινά εύχομαι να είχα 4" όσο ήταν το πρώτο μου LG. 

Mην περιμενεις το SE τοτε. 5" κινητο ειναι με 4" οθονη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε κανεις πλακα ? η σου αρεσει να γραφεις στο insomnia? φυσικα και περιμενω να εχει πολλα σχολια μιας και μιλαμε για κινητο της apple!

 

τι να πρωτοσχολιασω για την απαντηση σου μου λες? πηρα lg και κινεζικα και το z3c εχω δοκιμασει γιατι δεν ειμαι κολλημενος και γουσταρω να δοκιμαζω κινητα, το ακυρο που γραφεις οτι πριν τα αγορασω μπορω και να τα δω σε μαγαζι θελεις να σου εξηγησω γιατι ειναι ακυρο? η το καταλαβαινεις και μονος σου οτι για να δεις αν σου κανει ενα κινητο πρεπει να ζησεις μαζι του και οχι απλα να το πιασεις σε ενα καταστημα??? 

 

*επισης επειδη μιλησες για z3 compact το θεωρω σωστο σαν μεγεθος αλλα αθλιο και σαν κινητο και σαν εμφανιση

Εγραψες για 5ιντσες και μου αναφερεις κινητο για 5.5ιντσες. Επισης αφου σε ενδιεφερε το μεγεθος εξ αρχης γιατι δεν πηγες οπως σου εγραφαν σε καποιο μικροτερο κινητο αλλα στο G4??Για το ποιος γραφει ακυρα πραγματα φενεται αλλωστε.

 

Για το σχολιο σου για το Z3 compact περι εμφανισης το δεχομαι.Για τα περι αθλιοτητας σαν κινητο σαν κατοχος Iphone 5s που εισαι,γελανε και οι πετρες δυστηχως.

 

Επισης για τα περι να ζησεις με το κινητο τα δεχομαι στην περιπτωση που ας πουμε κανεις και καποια χρηση.Οταν μου κρατας το κινητο λιγοτερο απο 2 μερες εσυ θεωρεις οτι εχεις ''ζησει μαζι του''???

 

Δηλαδη εσυ πηγες στο καταστημα ειδες οτι το g4 δεν ηταν αβολο στο χερι/κρατημα και μετα απο 1 μερα καταλλαβες οτι δεν σε βολευει???

 

Αλλα ειπαμε να γιατι ξαναγυρισες πισω στο 5s οπως λες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κράζουν για σπεκς και για μικρή ραμ όσοι έχουν συνηθήσει με τα 8core και 2-3gb ram που χρειάζεται μια κινεζιά για να μπορέσει να ανοίξει το fb και instagram χωρίς lag στο πρώτο δευτερόλεπτο και τελικά δεν θα βγει ούτε μέσα στην δεκάδα στα benchmark. κράζουν όσοι νομιζουν ότι κινητό ισούται με tablet και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε 5+". 5" κινητό έχω ΚΑΙ ΔΕΝ με βολεύει πρέπει να το κρατάω με τα δύο χέρια, να το χειρίζομαι με δύο δάχτυλα για να φτάνω όλη την οθόνη και ειλικρινά εύχομαι να είχα 4" όσο ήταν το πρώτο μου LG. φωνάζουν για τιμή όσοι έχουν σκάσει τα λεφτά σε samsung και sony και περιμένουν να παρουν marshmallow και πιθανόν να κολλήσανε σε κιτ κατ και ρουτάρανε το κινητό για να δουν lollilop οταν βγαίνει σε λίγο η Ν (ενώ μέσα σε εξάμηνο οι εταιρείες γεμίσανε με πατάτες την αγορά για να αυξήσουν τις γενικές πωλήσεις, ακολουθεί και η MS με δέκα κινητά ταπεργουερ το μήνα). Ε δεν είναι για εσάς περιμένετε να ανοίξει κανα νέο θέμα για την νέα πατάτα android ή πως θα καταφέρεις να βάλεις τα w10 μετά από 4 ώρες στο κινητό των 90ευρώ και να εύχεσαι να πάρεις και την κανονική έκδοση Instagram μετά από 4 χρονια...το 5SE είναι πολύ καλό κινητό με παρα πολύ καλά specs και κάμερα και δεν χρειάζεται να πουλήσεις νεφρό για να το πάρεις ούτε να σου κάνει σκιά με τις 5.5" το καλοκαίρι. Τελικά δεν μάθαμε πήραν τα s6 τελευταία έκδοση android ή θα τα πουλήσετε για να την δείτε στα s7?

πηραν ηδη την Marsh για να σου λυσω την απορια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ολο θεμα στο iphone SE ειναι η τιμη του!

Ειναι εξαιρετικη για apple κινητο με τον τελευταιο επεξεργαστη κ εξαιρετικη καμερα.

 

Επισης , η τιμη του ειναι μια υπενθυμιση για το ποσο υπερτιμημενα ειναι τα iphone 6s/6s plus, οπως και ολες οι ναυαρχιδες.

Εξηγω:

Το iphone se κοστιζει $399 , το iphone 6s $649 και το iphone 6s plus $749.

Δηλαδη το iphone 6s ειναι 63% ακριβοτερο για ιδια ουσιαστικα specs/επιδοσεις και καμερα με μονη διαφορα στην οθονη,

ενω το iphone 6s plus ειναι 88% ακριβοτερο για ιδια ουσιαστικα specs/επιδοσεις και καμερα(με προσθηκη OIS) με μονη διαφορα στην οθονη.

 

Ολα τα επιχειρηματα που ακουγοντουσαν κατα καιρους οτι πχ τα iphone(ή αλλες ναυαρχιδες) ειναι τοσο ακριβα λογω του iOS, των υλικων κατασκευης, του RnD, του επεξεργαστη κλπ φαινεται πως δεν ειχαν βαση.

 

Δεν νοειται το ιδιο σχεδον κινητο με απλα μεγαλυτερη οθονη να ειναι 63% (ή 88%!!) ακριβοτερο.

Η αποδειξη για το ποσο υπερτιμημενα ειναι το ποσο τρελα χρεωνουν τα παραπανω giga που μπορει να στοιχιζουν και 20 δολλαρια αλλα σε εμας φτανουν 100-200 ευρω ακριβοτερα.

Αλλα σε οτι ειπες συμφωνω απολυτα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και δεν κατάφερα να δω ολόκληρη την παρουσίαση, η άποψή μου είναι:

 

Στα θετικά:

  • Ένα εξαιρετικό τηλέφωνο για όσους οι >4,7 ίντσες είναι δύσχρηστες (π.χ. γυναίκες, παιδιά, ανθρώπους <1,70 (πάνω κάτω) που δεν είναι και λίγοι στον πλανήτη),
  • Μια πολύ αξιόλογη -future proof- 2η συσκευή,
  • Η μπαταρία αναμένεται να είναι πολύ καλή σε αυτές τις διαστάσεις (αν είναι να το χρησιμοποιείς όλη μέρα και να έχεις ικανό ποσοστό πριν το φορτίσεις το βράδυ), 
  • Εκμεταλλεύτηκε κενό αγοράς (τόσο στα δικά της προϊόντα όσο και του ανταγωνισμού): νομίζω μόνο το z5c είναι αξιόλογος ανταγωνιστής,
  • Σωστά specs (πρακτικά σου δίνει ένα 6s με 0.7' ίντσες μικρότερη οθόνη χωρίς 3d touch, στα 2/3 της τιμής) - έμαθε μάλλον από την αποτυχία του 5c.  
  • Φοβερή κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής, 
  • Δεν είναι φθηνό, αλλά είναι το φθηνότερο iphone και αυτό μπορεί να συμπεριλάβει πολύ κόσμο που θέλει premium κατηγορία,
  • Άκουσε τους πελάτες της, όπως έκανε και η samsung πρόσφατα και επανέφερε χαρακτηριστικά/λειτουργίες που είχε αφαιρέσει.

Στα αρνητικά:

  • Σχεδιασμός: θα προτιμούσα να συρρικνώσει το σχέδιο της σειράς 6, αντί να "φρεσκάρεί" η σειρά 5
  • Περίμενα ένα μελλοντικό χαρακτηριστικό (π.χ. αδιαβροχοποίηση που λένε οι φήμες)
  • Κοστολόγηση, αν και ακόμα είναι νωρίς να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές μέσω παρόχων

Συμπερασματικά, κρατάει στο οικοσύστημά της όσους δεν είχαν ανανεώσει "μικρή" συσκευή και προσεγγίζει ακόμη πιο ευρύ κοινό. 

 

Μου αρέσει που οι μεγάλοι κατασκευαστές "ακούν" λίγο τις ανάγκες της αγοράς, χωρίς να προσπαθούν να μας πείσουν πως ο τάδε αισθητήρας ή η αφαίρεση χαρακτηριστικών είναι η σωστή επιλογή. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρθρο στο insomnia για iphone και χαλαρα εχει χτυπησει 160 σχολια για πλακα μεσα σε λιγες ωρες! τι περιεργο... κατα τ'αλλα οι μισοι κραζουν ομως!

 

εγω το μονο που ηθελα να τονισω μπας και καποιοι καταλαβουν ειναι το εξης, υπαρχει κοσμος που ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ 5" η 5" και βαλε κινητα, η καραμελα του "καλα παρε κι εσυ 5" και αμα ξαναγυρισεις πισω σφυρα μου..." ειναι ασχολιαστη, ψαρωσα κι εγω με τα χαραχτηριστικα του g4 δεν λεω κορυφη το κινητο μονο που το κρατησα 2 μερες γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ το μεγεθος, μετα πηρα και το g4s με 5.2" γιατι ημουν ευχαριστημενος απο lg αλλα τιποτα! ξαναγυρισα λοιπον στο ταπεινο μου iphone 5s (που δουλευει ακομα αριστα, παιρνει μια χαρα αναβαθμισεις και χωρις να κολλαει πουθενα) και μου καθεται κουτι που η apple ειναι σαν να ακουσε τις σκεψεις μου για ενα 5s με πιο γαματα specs

 

ουτε fan boy ειμαι ουτε τιποτα ααα και αν θελω να δω ταινια την βλεπω στην τηλεοραση μου η αααντε στην χειροτερη στο λαπτοπ (ναι υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι που δεν αγοραζουν το κινητο τους για να βλεπουν ταινιες)

σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και αυτο δεν ειναι το "ιφονελλας" τι περιμενες να λεμε "αχ καλα τελειο φιλεναδα"?

Σε οποιοδηποτε αρθρο οποιουδηποτε κινητου υπαρχουν οι μισοι που θα μπουν να πουν χωρις να διαβασουν "απατο" και οι αλλοι μισοι τελειο ετσι παει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω απλα θα πω κρατηθειτε μην το αγορασετε διοτι τον σεπτεμβρη θα ανακοινωσει νεο iphone SE με εμφανιση 6s....βγηκε δοκιμαστικα για να τσεπωσει γρηγορα οσο μπορει γιατι λιγο εκλασε η apple στις πωλησεις και τον σεπτεμβρη θα πεσει γελιο.μην βιαστειτε οι πιστοι apple.εχει ξαναγινει το εργο με το ipad 3 retina που φεβρουαριο μαρτιο το ανακοινωσε και σεπτεμβριο εσκασε το ipad 4 με lighting port και καλυτερο επεξεργαστη.μην γινετε beta testers .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε τεχνολογικο φορουμ εισαι και αυτο δεν ειναι το "ιφονελλας" τι περιμενες να λεμε "αχ καλα τελειο φιλεναδα"?

Σε οποιοδηποτε αρθρο οποιουδηποτε κινητου υπαρχουν οι μισοι που θα μπουν να πουν χωρις να διαβασουν "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ" και οι αλλοι μισοι τελειο ετσι παει.

ρε παιδια δεν καταλαβε κανενας γιατι εγραψα αυτο το σχολιο??? προφανως φιλε μου και δεν περιμενα να δω αυτα τα σχολια που αναφερεις... προφανως...

 

ειναι apple, εχει μηλο πανω, εχει απο πισω το "καλυτερο τμημα marketing" πως αλλιως το λενε? κανει μπαμ.. αυτο επιβεβαιωνουν λοιπον και τα σχολια εδω μεσα... αυτοι πουλανε κι εμεις "σχολιαζουμε"!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια δεν καταλαβε κανενας γιατι εγραψα αυτο το σχολιο??? προφανως φιλε μου και δεν περιμενα να δω αυτα τα σχολια που αναφερεις... προφανως...

 

ειναι apple, εχει μηλο πανω, εχει απο πισω το "καλυτερο τμημα marketing" πως αλλιως το λενε? κανει μπαμ.. αυτο επιβεβαιωνουν λοιπον και τα σχολια εδω μεσα... αυτοι πουλανε κι εμεις "σχολιαζουμε"!

Ειδαμε και τις αλλες εταιριες που δεν εχουν το μηλο απο πισω τι πουλανε στον κοσμο.

 

S6 σε σχεση με S7

Htc One M9 χειροτερο απο το m8 σε αρκετα πραγματα και φιασκο της ιδιας της εταιριας στην Ευρωπη για το A9 σε σχεση με την Αμερικη

LG που μετα το G2 το εβαλε σκοπο καθε χρονο να ριχνει την αυτονομια της μπαταριας

και η Sony που εχει ξεμεινει απο ιδεες αλλα οι τιμες στα υψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγραψες για 5ιντσες και μου αναφερεις κινητο για 5.5ιντσες. Επισης αφου σε ενδιεφερε το μεγεθος εξ αρχης γιατι δεν πηγες οπως σου εγραφαν σε καποιο μικροτερο κινητο αλλα στο G4??Για το ποιος γραφει ακυρα πραγματα φενεται αλλωστε.

 

Για το σχολιο σου για το Z3 compact περι εμφανισης το δεχομαι.Για τα περι αθλιοτητας σαν κινητο σαν κατοχος Iphone 5s που εισαι,γελανε και οι πετρες δυστηχως.

 

Επισης για τα περι να ζησεις με το κινητο τα δεχομαι στην περιπτωση που ας πουμε κανεις και καποια χρηση.Οταν μου κρατας το κινητο λιγοτερο απο 2 μερες εσυ θεωρεις οτι εχεις ''ζησει μαζι του''???

 

Δηλαδη εσυ πηγες στο καταστημα ειδες οτι το g4 δεν ηταν αβολο στο χερι/κρατημα και μετα απο 1 μερα καταλλαβες οτι δεν σε βολευει???

 

Αλλα ειπαμε να γιατι ξαναγυρισες πισω στο 5s οπως λες :)

φιλε fulgore ακου κατι για να καταλαβεις, γιατι κατι εχεις μπερδεψει, κινητα αγοραζω γιατι μου αρεσουν, το g4 το πηρα, ετσι επειδη ηθελα, γιατι μου αρεσε και γιατι μπορουσα! οχι δεν πηγα σε μαγαζι να το δω, ηθελα να το αγορασω γιατι με κερδισε με τα video που ειδα στο youtube για την καμερα του! (η οποια ειναι εξαιρετικη, οπως και το ιδιο το τηλεφωνο) και τι συνειδητοποιησα? ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ τοσο απλο δεν καταλαβαινω που κολλας και πρεπει να συμφωνησω μαζι σου σονι και καλα?

 

με την ιδια λογικη αγορασα και το z3c για να το δω... και iphone 6 και lumia 945 και και και και πειραζει που εγω θεωρω χαλια το z3c? για μενα εχει ΜΟΝΟ σωστο μεγεθος και καλη μπαταρια το UI ειναι ΑΙΣΧΟΣ η καμερα μια απ τα ιδια... τι θελεις να συνεχισω?

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κράζουν για σπεκς και για μικρή ραμ όσοι έχουν συνηθήσει με τα 8core και 2-3gb ram που χρειάζεται μια κινεζιά για να μπορέσει να ανοίξει το fb και instagram χωρίς lag στο πρώτο δευτερόλεπτο και τελικά δεν θα βγει ούτε μέσα στην δεκάδα στα benchmark. κράζουν όσοι νομιζουν ότι κινητό ισούται με tablet και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε 5+". 5" κινητό έχω ΚΑΙ ΔΕΝ με βολεύει πρέπει να το κρατάω με τα δύο χέρια, να το χειρίζομαι με δύο δάχτυλα για να φτάνω όλη την οθόνη και ειλικρινά εύχομαι να είχα 4" όσο ήταν το πρώτο μου LG. φωνάζουν για τιμή όσοι έχουν σκάσει τα λεφτά σε samsung και sony και περιμένουν να παρουν marshmallow και πιθανόν να κολλήσανε σε κιτ κατ και ρουτάρανε το κινητό για να δουν lollilop οταν βγαίνει σε λίγο η Ν (ενώ μέσα σε εξάμηνο οι εταιρείες γεμίσανε με πατάτες την αγορά για να αυξήσουν τις γενικές πωλήσεις, ακολουθεί και η MS με δέκα κινητά ταπεργουερ το μήνα). Ε δεν είναι για εσάς περιμένετε να ανοίξει κανα νέο θέμα για την νέα πατάτα android ή πως θα καταφέρεις να βάλεις τα w10 μετά από 4 ώρες στο κινητό των 90ευρώ και να εύχεσαι να πάρεις και την κανονική έκδοση Instagram μετά από 4 χρονια...το 5SE είναι πολύ καλό κινητό με παρα πολύ καλά specs και κάμερα και δεν χρειάζεται να πουλήσεις νεφρό για να το πάρεις ούτε να σου κάνει σκιά με τις 5.5" το καλοκαίρι. Τελικά δεν μάθαμε πήραν τα s6 τελευταία έκδοση android ή θα τα πουλήσετε για να την δείτε στα s7?

Που τα ειδες ρε ανθρωπε μου τα πολυ καλα specs,σε σχεση παντα με το Iphone 5s,που εκτως του επεξεργαστη και της καμερας ολα τα αλλα παραμενουν ιδια???? Για βοηθησε μας και μας τους υπολοιπουν να δουμε τα αορατα specs :) 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...