Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν το έχουμε με την υγιεινή ζωή στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, προ κρίσης ακόμα.

Δεν ξέρω καμία άλλη χώρα όπου θεωρείται πρωινό το combo τσιγάρο & καφές... επίσης στα γυμναστήρια οι περισσότεροι ούτε καν πατάνε, προτιμούν αυτοκίνητο αντί για ΜΜΜ κλπ. Όλα αυτά παίζουν ρόλο.

• Like 3
Δημοσ.

ο χριστος και η παναγια,αν ειναι δυνατον να πεταει κανεις τα λεφτα του για ενεσεις....βιταμηνων??

τα ειδα ολα

• Like 1
Δημοσ.

DYEL, on 24 Mar 2016 - 5:25 PM, said:

ο χριστος και η παναγια,αν ειναι δυνατον να πεταει κανεις τα λεφτα του για ενεσεις....βιταμινων??

τα ειδα ολα

Που είναι το πρόβλημα;

bedazzled, on 24 Mar 2016 - 4:59 PM, said:

Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν το έχουμε με την υγιεινή ζωή στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, προ κρίσης ακόμα.

Δεν ξέρω καμία άλλη χώρα όπου θεωρείται πρωινό το combo τσιγάρο & καφές... επίσης στα γυμναστήρια οι περισσότεροι ούτε καν πατάνε, προτιμούν αυτοκίνητο αντί για ΜΜΜ κλπ. Όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Είναι πιο πολύ ηθικολογικού χαρακτήρα παρά διατροφικού η vegan κουλτούρα, τουλάχιστον για μένα.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα είναι ήδη νεκρό.

Ελπίζω ο λόγος σου να είναι ειρωνικός/καταδικαστικός ως προς τη κρεατοφαγία.

Σόρρυ κιόλας αλλά προτιμάς να χαπακώνεσαι απ'το να κάθεσαι στον ήλιο;Και γενικά προτιμάς την χάπα απ'τη φυσιολογική διατροφή;Αστροναύτης πας;

Αστροναύτης δεν πάω, αλλά τουλάχιστον δεν λέω ψέματα στον ευατό μου. Από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι για να καταναλώσω το κρέας μου, να φορέσω το δερμάτινο παλτό μου κτλπ, κάποιο ζώο είχε φυλακιστή, βασανιστή, και εν τέλη να σφαγιαστή είναι αδύνατο για μένα να συνεχίσω να πράττω αδιαφορόντας για τα ζωντανά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με όποιον θέλει λόγω ηθικολογίας να χαλάει την υγεία του, αρκεί να μην προσπαθήσει να μου επιβάλλει την νοοτροπία του.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με όποιον θέλει λόγω ηθικολογίας να χαλάει την υγεία του, αρκεί να μην προσπαθήσει να μου επιβάλλει την νοοτροπία του.

για την ιστορια η ομαδα με την χαμηλοτερη παχυσαρκια ειναι vegan και ακολουθουν vegetarian (και οι αλλες μορφες τους) με πιο παχυσαρκους του κρεατοφαγους. Επισης οι κρεατοφαγοι ειναι η ομαδα με τις περισσοτερες παθησεις στην καρδια, χολιστερινες κτλ οποτε το οποιος χαλαει την υγεια του ας το στην ακρη

• Like 1
Δημοσ.

επίσης στο γυμναστήρια οι περισσότεροι ούτε καν πατάνε, προτιμούν αυτοκίνητο αντί για ΜΜΜ κλπ. Όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Στα γυμναστήρια μπορεί να μην πατάνε, η διατροφή τους μπορεί να είναι μόνο delivery, στα φόρουμ όμως είναι πρώτη μούρη και όπως πάντα έχουν άποψη για όλα βεβαίως βεβαίως

~Α, σε γοΰγλη τι μας έχεις κάνει!!! ~

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αφήνω τίποτα στην άκρη φίλε, τρώω και κρέας μεταξύ άλλων και δεν είναι παχύσαρκος.

Διάβασε καμία έρευνα όπου συνδέει το πάχος με τον τρόπο ζωής και μετά ίσως καταλάβεις ότι αυτός που κάνει καθιστική ζωή και χρησιμοποιεί ΙΧ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι παχύσαρκος, ακόμα κι αν δεν τρώει κρέας. :)

• Moderators
Δημοσ.

Μιλαμε για ποσοστα και οχι για ατομα. Οποτε το πως εισαι εσυ ή εγω δεν ειναι δειγμα. Ειναι σα να λες καπνιζω και δεν εχω καρκινο αρα το τσιγαρο δεν ειναι η αιτια..

Δημοσ.

Μάλιστα. Θα μας πείτε εσείς οι χορτοφάγοι αν κάνει κακό το κρέας γενικά ή όχι;

Δηλαδή κάποιος να μην τρώει ούτε ψάρι; Κι αυτό υποφέρει από τον ψαρά, αλλά έχει Ω3 λιπαρά... να νιώθω τύψεις δηλαδή αν θέλω καλά έλαια για τον οργανισμό μου;

Δημοσ.

Χαλάω τη υγεία μου επειδή τρώω λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά ... Επίσης δεν επέβαλλα τίποτα σε κανέναν, απλά μη λέμε ψέματα στον εαυτό μας, είναι άπληστο να τρως κρέας γιατί πολύ απλά μπορείς να ζήσεις μια πλήρης ζωή χωρίς αυτό, αποφεύγοντας να βασίζεσε στη δυστηχία, θάνατο των ζώων.

Δημοσ.

Το παράδειγμα με το τσιγάρο είναι άκυρο, μιας και δεν έχει κανένα θετικό και δεν είναι καν τροφή. Ας αφήσουμε τα strawman.

Θάνο ούτε με τις θρησκείες έχω πρόβλημα, αρκεί να μην μου επιβάλλουν την κουλτούρα τους. Απλά οι χορτοφάγοι μου θυμίζουν Ιεχωβάδες... Οκ, μην φας ούτε κρέας, μην δέχεσαι ούτε μετάγγιση αίματος, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Εμένα όμως άσε με να κάνω όσα λέει η επιστήμη.

• Like 1
Δημοσ.

Το παράδειγμα με το τσιγάρο είναι άκυρο, μιας και δεν έχει κανένα θετικό και δεν είναι καν τροφή. Ας αφήσουμε τα strawman.

Θάνο ούτε με τις θρησκείες έχω πρόβλημα, αρκεί να μην μου επιβάλλουν την κουλτούρα τους. Απλά οι χορτοφάγοι μου θυμίζουν Ιεχωβάδες... Οκ, μην φας ούτε κρέας, μην δέχεσαι ούτε μετάγγιση αίματος, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Εμένα όμως άσε με να κάνω όσα λέει η επιστήμη.

Τι σχέση έχουν οι θρησκίες... Τι σχέση έχει η μεταγγίση αίματος, ευχαρίστως θα έδινα και θα έπαιρνα αίμα. Αν θες να κάνεις όσα λέει η επιστήμη, τότε η επιστήμη λέει ότι μπορείς να έχεις μια υγιή και πλήρης ζωή, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στα φυτά.

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι θρησκείες... Τι σχέση έχει η μετάγγιση αίματος, ευχαρίστως θα έδινα και θα έπαιρνα αίμα. Αν θες να κάνεις όσα λέει η επιστήμη, τότε η επιστήμη λέει ότι μπορείς να έχεις μια υγιή και πλήρης ζωή, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στα φυτά.

Και για αυτό ψάχνεσαι μετά με χάπια-βιταμίνες; Επειδή είναι ισορροπημένη η διατροφή;

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...