DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Γι'αυτό λέω να συλλάβουν αυτούς. και πως προτείνεις να γίνει αυτό ? τι θέλετε να κάνουμε ? να τους πνίξουμε ? Σε ένα μήνα θα έχουν βαρεθεί ήρεμα και ωραία. Μπανανία Αν ήμουν Μπανανιος θα σου έκανα μύνηση. 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 και πως προτείνεις να γίνει αυτό ? τι θέλετε να κάνουμε ? να τους πνίξουμε ? Σε ένα μήνα θα έχουν βαρεθεί ήρεμα και ωραία. Αν ήμουν Μπανανιος θα σου έκανα μύνηση. Ήδη λένε ότι θα έχει αστυνομία στους σταθμούς. Έγραψα να κάνουν μερικές μέρες ενέδρες σε κεντρικούς σταθμούς, είναι πολύ πιθανό να ξαναχτυπήσουν σύντομα. Δεν είναι λογικό να περιμένουμε να βαρεθούνε! Αν και μάλλον πλάκα κάνεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 /Θα τα"/ σκι΄ζουν οι ελεγκτες με το χέρι οπωσ στα χωριά τσι κρητης λολ χααχαχ
deesnider Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/564212/athina-xilonoun-ta-akurotika-mihanimata-sto-metro-upo-to-fovo-neon-epitheseon/ Ποσο χαμηλα πια; Αυτο δεν ειναι καταλυση του κρατους; Δηλαδη αν μαζευτουμε καμια 10ρια ατομα, θα μπορουμε να παραβιαζουμε τους νομους και να μην εχουμε καμια επιπτωση; Χωρίς να ειρωνεύομαι καθόλου - το τονίζω απ' την αρχή, για αποφυγή παρεξήγησης - ο βαθμός τής έκπληξής σου, πραγματικά με ...εκπλήσσει! Προφανώς και είναι αισχρή κατάσταση το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά αυτό ήταν που σ' έκανε να διαπιστώσεις ότι έχει καταλυθεί το κράτος; Όχι τώρα, εδώ και πολλάάάάάά χρόνια... 2
DDevil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πλακα πλακα και εγω βλεπω οτι με βάση τις κατευθυνσεις που έχουν δεν θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα και αυτο τους το λέγανε και οι Ευρωπαιοι οποτε μαλλον γραφικοι θα γινουμε αμα ξαναπουμε το αυτονοητο. 2
DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ήδη λένε ότι θα έχει αστυνομία στους σταθμούς. Έγραψα να κάνουν μερικές μέρες ενέδρες σε κεντρικούς σταθμούς, είναι πολύ πιθανό να ξαναχτυπήσουν σύντομα. Δεν είναι λογικό να περιμένουμε να βαρεθούνε! Αν και μάλλον πλάκα κάνεις Αστυνομία λέγανε ότι θα έχει στους στους σταθμούς από τη μέρα που καταγγείλανε τη σύμβαση με την εταιρεία security και μάλιστα live στη TV είχε πει ο υπευθυνος (νομίζω Δνων Σύμβουλος) του Μετρό ότι θα πληρώνεται (η ΕΛΑΣ) για αυτό από την εταιρεία. Αν ήμουν συνομοσιολόγος θα μπορούσα να φτιάξω μια ωραία ιστορία πως στήθηκε όλη αυτή η προβοκάτσια για να καταλήξουμε εδώ? /Θα τα"/ σκι΄ζουν οι ελεγκτες με το χέρι οπωσ στα χωριά τσι κρητης λολ χααχαχ Ποιά αμστελ !!! (ΥΓ βίντεο από 2011) 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ουσιαστικά αυτό είναι μία "νίκη" όλων αυτών των τραμπούκων. για ποιο λόγο λοιπόν να μην ξαναχτυπήσουν πάλι στο μετρό ή οπουδήποτε αλλού αφού βλέπουν πως έτσι καταφέρνουν αυτό που θέλουν και δεν τους συλλαμβάνει και κανείς;
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στα σχόλια της εφημερίδας, ένας λέει πως τα ξήλωσαν για να τα αντικαταστήσουν με άλλα, επειδή τελείωσε η μελάνη. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν είμαι Αθήνα, ο καθένας γράφει οτι του κατέβει στα σχόλια. Εγώ πάντως δεν την έχω για πολύ έγκυρη αυτή την εφημερίδα.. 1
DrLo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στα σχόλια της εφημερίδας, ένας λέει πως τα ξήλωσαν για να τα αντικαταστήσουν με άλλα, επειδή τελείωσε η μελάνη. Τώρα τελείωσε 1η φορά ?
keravnos21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στα σχόλια της εφημερίδας, ένας λέει πως τα ξήλωσαν για να τα αντικαταστήσουν με άλλα, επειδή τελείωσε η μελάνη. Μα είναι δυνατον να ξηλωνουν το μηχανημα για να αλλαξουν μελανι ? χαχχααχχαχααχχααχ είναι σαν να λεμε οποτε μας τελειωνει το μελανι του εκτυπωτή τον βουταμε όπως είναι και τον παμε στο κατάστημα να μας αλλαξουν τα μελανια , πιο βλακας πεθαίνεις. 1
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τώρα τελείωσε 1η φορά ? Έχω δει αρκετές φορές ακυρωτικά μηχανήματα να λείπουν από την θέση τους για αυτό το λόγο, οπότε δεν είναι πρώτη φορά. Ίσως να μην είχαν λεφτά να τα αντικαταστήσουν και περίμεναν να φτάσουν στο αμήν για να το κάνουν. Αυτά που λέω βέβαια είναι απλές υποθέσεις..
keravnos21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 theoritikos, on 24 Mar 2016 - 4:50 PM, said: Έχω δει αρκετές φορές ακυρωτικά μηχανήματα να λείπουν από την θέση τους για αυτό το λόγο, οπότε δεν είναι πρώτη φορά. Ίσως να μην είχαν λεφτά να τα αντικαταστήσουν και περίμεναν να φτάσουν στο αμήν για να το κάνουν. Αυτά που λέω βέβαια είναι απλές υποθέσεις.. Να εχει καποια βλαβη το μηχανημα και να το βγαλουν , ναι μπορει , αλλα να χαλασανε όλα μαζι δεν παιζει και σιγουρα δεν τα εβγαλαν για να αλλαξουν μελανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις