Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι κατάσταση βρίσκονται; Κάνεις και χοντρό εσύ εκεί; Γιατί εγώ δεν μπορώ εκτός σπιτιού μου να κάνω.

Δημοσ.

Ντροπήσ! Δεν το φοβόμαστε, απλά προσπαθούμε να το αποφεύγουμε όσοι έχουμε αλλεργία σ' αυτό :ρ

εχω κανει χαβαλε σε φιλο που ταξιδευαμε με πλοιο του αγουδημου με 9 μποφορ, σκεψου ποση αγνοια φοβου ειχα χαχα 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει στις διακοπές μπορώ, αλλά έτσι στην καθημερινότητα, στη δουλειά, σε μαγαζιά, δεν με ψήνει καθόλου.... Ειδικά πάνω στο ταξίδι που είσαι σε σταθμούς ή αεροπλάνα.... μπλιαχ. Με το ζόρι μπαίνω για κατούρημα εκεί μέσα, όχι να κάτσω κιόλας.

Δημοσ.

Φάε πολλά ακτινίδια μια μέρα πριν την πτήση να είσαι ξαλαφρωμένος. Μεσανατολικό το καταντήσατε το πολύωρο ταξίδι.

Δημοσ.

Τόσες ώρες, αν σε πιάσει το χοντρό σου; Γιατί σε τέτοια πτήση είμαι ικανός να χ...ώ πάνω μου προκειμένου να μην κάτσω στην αηδιαστική τουαλέτα του αεροπλάνου.

Unabomber, τη 15η ώρα, η τουαλέτα σε τι κατάσταση βρισκότανε;

Στο δικο μας section (Α Class) την καθαριζαν περιπου καθε 45 λεπτα.... οποτε ηταν σε αψογη κατασταση. 

Δημοσ.

Ο μονος τροπος που μπορω να φανταστω ειναι να έχω πολλή δουλειά στο laptop. Τοτε μπορει και να μου αρεσε για να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

το κτελ κάνει στάσεις, κατεβαίνεις ξεπιάνεσαι...

...άσε το άλλο: Μέχρι την Αυστραλία, θα χορτάσει το μάτι σου τοπία και χρώματα. Όχι όλη την ώρα σύννεφα-ουρανός και άσπρο-μπλε, από το παράθυρο τού ιπτάμενου ντενεκέ. Ασυζητητί, με το ΚΤΕΛ να πας...

...hint: Αφού μπει το λεωφορείο στην Αυστραλία, ακόμα κι αν κάνει στάση, μην κατέβεις. Σίγουρα δε, φρόντισε να έχεις ξεμπερδέψει από τουαλέτα μέχρι τότε. Τα καγκουρό τσαντίζονται άμα τούς κατουράνε το γρασίδι οι τουρίστες και κλωτσάνε άγαρμπα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολύωρες πτήσεις, μέχρι 2,5 - 3 ώρες μόνο. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερες από λεωφορείο αλλά μάλλον χειρότερες από πλοίο (με καλό καιρό όμως! :) ).

Δημοσ.

Οπότε αν είσαι economy δεν παίζει να κοιμηθείς σαν άνθρωπος; Είναι σαν να κοιμάσαι στο κτελ ένα πράγμα;

Παιζει στον ανθρωπο. Εγω καθιστος δεν κοιμάμαι ευκολα - αντε να λαγοκοιμηθώ 3-4 ωρες όταν εξαντληθώ εντελως.

Βλεπω άλλους που κοιμουντε σαν τουβλα με το που θα κατσουν (τους ζηλευω).

Αν εισαι τυχερος και δεν είναι γεματη η πτηση και αν μπορέσεις να καβατζωσεις  3-4 καθίσματα - ε ξαπλώνεις και κοιμάσαι (όχι ανετα όμως - ξυπνάς σαν σιγμα τελικο "ς"....)

Σε τι κατάσταση βρίσκονται; Κάνεις και χοντρό εσύ εκεί; Γιατί εγώ δεν μπορώ εκτός σπιτιού μου να κάνω.

Singapore / Thai παλιοτερα και Emirates που ταξιδευω είναι μια χαρά.

Σε τακτικα χρονικα διαστηματα καθαρίζοντε και αν καποια δεν είναι καθαρή το αναφέρεις στις αεροσυνοδούς και επιλαμβανοντε...

Φυσικα υπαρχουν μιας χρησεως ειδικα χαρτια που τα ακουμπάς πανω στην λεκανη για να μην ερχεσαι σε αμεση επαφη (αν καθεσαι)

Υπαρχουν ακομα απολυμαντικά με οινόπνευμα και χαρτια μιας χρησης οποτε μπορεις να κανεις ένα περασμα πριν ακουμπήσεις οπουδήποτε.

Κοντολογίς θεωρω ότι είναι ότι πιο υγιεεινο & καθαρο μπορεις να συνατησεις σε δημοσια τουαλετα (ισως και από καποιες ιδιωτικές)

Το μονο ελάττωμα ότι είναι πολύ στενες - ισα που χωρας.

Και αν εισαι ατυχος, θα είναι δυσαρεστο να πεσει το αεροπλανο σε αναταραξεις τη "κρισιμη" στιγμη

Δημοσ.

Σε πολύωρες πτήσεις βγάζεις το laptop και λιωνεις στο gaming. Διάλειμμα για φαγητό, ύπνο και τουαλέτα. Να για πότε πέρασαν οι ώρες!

ps: απαραίτητο αξεσουάρ τα άνετα ακουστικά.

ps 2: μην ενοχλείτε τον διπλανό σας με ατελειωτη πάρλα...δεν φταίει σε τίποτα.

ps 3: κι άλλο χρήσιμο αξεσουάρ, εκείνο το μαξιλαράκι που μπαίνει γύρω απ'τον αυχένα για να απολαύσετε όσο γίνετε τον ύπνο σας.

ps 4: αν θέλετε να τρολάρετε τους γύρω σας, την ώρα της απογείωσης/προσγείωσης αρχίστε να λέτε κάποια προσευχή και κάντε τον σταυρό σας ενώ κοιτάτε νευρικά τριγύρω και έξω απ'το παράθυρο.

ps 5: την ώρα των αναταραξεων χαμογελάστε στους πιο τρομαγμένους επιβάτες ενώ κουνάτε το κεφάλι σας στον ρυθμό των αναταραξεων.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολύωρες πτήσεις βγάζεις το laptop και λιωνεις στο gaming. Διάλειμμα για φαγητό, ύπνο και τουαλέτα. Να για πότε πέρασαν οι ώρες!

ps 4: αν θέλετε να τρολάρετε τους γύρω σας, την ώρα της απογείωσης/προσγείωσης αρχίστε να λέτε κάποια προσευχή και κάντε τον σταυρό σας ενώ κοιτάτε νευρικά τριγύρω και έξω απ'το παράθυρο.

ps 5: την ώρα των αναταραξεων χαμογελάστε στους πιο τρομαγμένους επιβάτες ενώ κουνάτε το κεφάλι σας στον ρυθμό των αναταραξεων.

και συμπληρώνω:

- βάζεις αυτό να παίζει στο laptop όσο εσύ κάνεις πως ψιθιρίζεις τα λόγια ( κατα προτίμηση όταν η ηλικιωμένη που θα έχεις για διπλανό κρυφοκοιτάζει από περιέργια )

- παίρνεις 2 φίλους σου που θα ταξιδεύουν μαζί σου και παίζετε keep talking and nobody explodes

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολύωρες πτήσεις, μέχρι 2,5 - 3 ώρες μόνο. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερες από λεωφορείο 

όσο γι' αυτό να είσαι σίγουρος!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει πολύωρες πτήσεις, μέχρι 2,5 - 3 ώρες μόνο. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερες από λεωφορείο αλλά μάλλον χειρότερες από πλοίο (με καλό καιρό όμως! :) ).

Αναγκάζομαι να κάνω μακρινά, πολύωρα ταξίδια στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μου και μπορώ με σιγουριά να πω ότι για τον μέσο ταξιδιώτη, το αεροπλάνο είναι από τα πλέον άνετα μέσα. Η ίδια η βιομηχανία των αερομεταφορών έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά άλλωστε. Φυσικά κάποιοι περιορισμοί παραμένουν, αλλά εξαρτάται από τον άνθρωπο και την περίπτωση. Είμαι αρκετά ογκώδης, συνεπώς ο στενός χώρος μπορεί να αποτελεί ζήτημα ανάλογα το ταξίδι, αλλά μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ήταν ένα ταξίδι Αθήνα-Τόκυο. Οι περισσότεροι συνεπιβάτες ήταν μικροσκοπικοί Κινέζοι κι εγώ είχα περισσότερο χώρο απ' όσο θα μπορούσα να είχα ζητήσει. Έχω ταξιδέψει σε cockpit αεροπλάνου, έχω βρεθεί σε γέφυρα πλοίων, και πολεμικών. Τέτοια διαδρομή δεν έχω ξανακάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...