Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως περα απο πλακα οι πολυ μεγαλες πτησεις ειναι αβολες, τα περισσοτερα Long-haul δρομολογια ειναι μεχρι 12-13 ωρες. Αν δεν κανω λαθος, η Singapore ειχε δρομολογιο SIN-EWR το οποιο ηταν τεραστιο (19 ωρες σχεδον) και το διεκοψε καθως οι περισσοτεροι προτιμουσαν το δρομολογιο που σταματουσε στη Φρανκφουρτη. 

Αυτη τη στιγμη οι μεγαλυτερες πτησεις ειναι Dubai-Auckland και Dallas-Sydney (17 και κατι η πρωτη, 17 παρα κατι η δευτερη)

Ας ειχα τα λεφτα να παω στην Αυστραλια διακοπες κι ας ηταν η διαρκεια της πτησης το προβλημα μου

• Like 1
Δημοσ.

Στα επομενα μπλοκα των αγροτων παρε ενα κτελ απο Θεσσαλονικη για Πατρα,και αν νιωθεις ανθεκτικος παρε απο Αλεξανδρουπολη για Καλαματα.

Αν ζησεις οι πολυωρες πτησεις θα σου φαινονται παιχνιδακι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το μυστικο στις πολυωρες πτησεις,δρομολογια λεωφοριων,αλλα και φερυ απο Ιταλια για Ελλαδα,τα ξερω γιατι μενω Αυστρια,ταξιδευω καθε χρονο Ελλαδα με φερυ απο βορειο Ιταλια 26 ωρες και για Ασια με αεροπλανο (Qatar airways,Emirates airways) απο Ιταλια 18 ωρες με τρανζιτ,το μυστικο ειναι λοιπον,να μην πινεις καφε στην διαρκεια του ταξιδιου,να νιωθεις νωθρος και να κοιμασαι συνεχως.Ειδικα για το αεροπλανο οπου εχω λιγη υψοφοβια,εχω επισκεπτει γιατρο και μου εχει δωσει χαπια οπου νιωθεις υπνηλια και χαλαροτητα.Παιξτε και κανα παιχνιδι στο κινητο και κυριως μην πινετε καφε αλλα και ουτε αλκοολ οπως νομιζουν πολλοι.Το αλκοολ σε κανει χαλαρο για κανα τριωρο τεσσαωρο,αλλα μετα νιωθεις υπερενταση.

Δημοσ.

Με λαπτοπ/ταμπλετ περναει μια χαρα η ωρα. Βαζεις ταινιες, σειρες, βιβλια. Αν κι αυτα τα μεγαλα αεροπλανα εχουν οθονη και μπορεις να δεις ταινιες και τετοια. Εγω Αμερικη τυχαινε αρκετες φορες να εχω ομιλητικους διπλανους. Ειδικα την πρωτη φορα ουτε καταλαβα πως περασε η ωρα επειδη πιασαμε κουβεντα με τον διπλανο.
Μια αλλη φορα εκανα Lord of the Rings marathon :D

• Like 1
Δημοσ.

Με λαπτοπ/ταμπλετ περναει μια χαρα η ωρα. Βαζεις ταινιες, σειρες, βιβλια. Αν κι αυτα τα μεγαλα αεροπλανα εχουν οθονη και μπορεις να δεις ταινιες και τετοια. Εγω Αμερικη τυχαινε αρκετες φορες να εχω ομιλητικους διπλανους. Ειδικα την πρωτη φορα ουτε καταλαβα πως περασε η ωρα επειδη πιασαμε κουβεντα με τον διπλανο.

Μια αλλη φορα εκανα Lord of the Rings marathon :D

Ωραιες ιδεες ρε συ αλλα με τη μπαταρια του κινητου/ταμπλετ τι γινεται? Εμενα μου αδειαζει σε λιγες ωρες αμα βλεπω ταινια... αλλιως το καλυτερο μου, χαλαρωνω, βλεπω σειρουλες η ταινια, διαλειμμα για φαι και ζωαρα.

Ασχετο, αλλα επιτρεπεται το ηλεκτρονικο τσιγαρο στο αεροπλανο?

Δημοσ.

Ωραιες ιδεες ρε συ αλλα με τη μπαταρια του κινητου/ταμπλετ τι γινεται? Εμενα μου αδειαζει σε λιγες ωρες αμα βλεπω ταινια... αλλιως το καλυτερο μου, χαλαρωνω, βλεπω σειρουλες η ταινια, διαλειμμα για φαι και ζωαρα.

Power bank

• Like 1
Δημοσ.

Power bank

Επιτρέπεται το η/τ στο αεροπλάνο, αν το δουλεύεις με power bank;;;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω λειτουργησει ποτε ητ με power bank.

Ανοιγεις νεους οριζοντες...

Δημοσ.

Στο κινητό/τάμπλετ πήγαινε, duh :P

Σατανά...

• Like 1
Δημοσ.

Οπλιζεσαι με υπομονή - εχοντας κανει σχεδόν εικοσι φορες το Sydney-Dubai-Αθηνα μπρος-πισω , ειδικα το κομματι Sydney-Dubai περίπου 17 ωρες μοιαζει ατελειωτο

Στη business  class βεβαια έκανα το καθισμα κρεββατι και σαπιζα στον υπνο - οποτε ουτε καν καταλαβα το ταξιδι.

Στην economy αντε να λαγοκοιμηθώ 4-5 ωρες.

Σε αυτά τα αεροπλάνα εχει ατομική οθόνη σε κάθε καθισμα και βλεπω δυο-τρεις ταινίες...αν θες εχει και μουσικη-παιχνιδια-πληροφοριες πτησης-ειδησεις κλπ. εχουν και usb θυρα να συνδεσεις καποιο stick με δικα σου .mp3 (χάλια αποδοση όμως)

Εχω και το tablet οπου θα εχω φορτομενα την μουσικη μου/ ταινιες σειρες κλπ. Ακομα και να πέσει η μπαταρία τα περισσοτερα εχουν και πριζα ηλεκτρικου ρεύματος οποτε μπορεις να το φορτισεις. (ή να εχεις και μια εξωτερικη μπαταρία)

Ακόμα και ιντερνετ εχει (χυδαία ακριβο όμως) οποτε δεν το εχω χρησιμοποιησει - όχι τοσο για τα λεφτα οσο γιατι δεν θελω να ενδωσω στην εκμεταλευση.

Ε θα "σκοτωσεις" μια-δύο ώρες με το φαγητο (δύο φορές σερβιρεται φαγητό + snacks ενδιαμεσα 

Τουαλέτα δεν υπαρχει πρόβλημα - εχει πανω από 8.

Θα σηκωθείς και από το καθισμα να πας λιγο μπρος πισω στο διαδρομο να ξεπιαστείς....

Αντε καλο ταξιδι

https://youtu.be/oVvmI_RkXYE?t=24m57s

Δημοσ.

Έχω κάνει πάρα πολλές λόγω επαγγέλματος.

Ευρώπη-Τόκυο, που είναι και από τα πιο μακρινές, βαρεμάρα, αλλά το χειρότερο για μένα είναι ο διαθέσιμος χώρος στην οικονομική.

Έχω ταξιδέψει με τις περισσότερες, ακόμη και με την Pan Am στα '80's, τίποτε δεν έχει βελτιωθεί. Κάτι εκατοστούλια που διαφημίζουν ως αύξηση του χώρου είναι μπρίκια και είμαι μεσαίου σωματότυπου. Η ανάκληση του καθίσματος, γελοία βελτίωση στην άνεση.

Παλιότερα έκανα το κολπάκι και έκλεινα ή ζητούσα θέση δίπλα στο emergency exit που έχει σαφώς περισσότερο χώρο. Τώρα πλέον και αυτό το χρεώνουν έξτρα ή δεν υπάρχει ποτέ διαθέσιμο. Πτήσεις 5-6 ωρών τις έχω για πλάκα. Το θέμα μου αρχίζει στις 8+

Αυτό που είδα στις τελευταίες μου πτήσεις είναι ότι μερικές εταιρείες έχουν την economy premium, με μικρό επιπλέον κόστος, όπου εκεί τα πράγματα ειναι κάαααπως καλύτερα.

Μάλλον καμμία ταινία, λίγη μουσική αλλά γενικά όλα βαρετά είναι στις μακρυνές....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...