Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  μπορεί να θεωρηθεί και νωρίς, απλά επειδή κοιτάω airbnb, και βλέπω να υπάρχει ήδη μια πληρότητα, θα ήθελα να μου προτείνεται νησί το οποίο θα προσφέρεται για αντροπαρέα. (6 άτομα, 27αρηδες) Είπαμε να κάνουμε φέτος κάτι από τα φοιτητικά μας χρόνια. 

Δε μας ενδιαφέρει να έχει την άπειρη καυλάντα από γυναίκες μιας και οι 5 στους 6 έχουν 9θα πέσει παντόφλα), θέλουμε ένα προορισμό να περάσουμε καλά εμείς. ΠΑραλίες καλές (κατά προτίμηση άμμο, μιας και στήνουμε και τερματάκι για μπιτς σόκερ), άνεση στις μετακινήσεις (θα έχουμε αμάξια, αλλά να μη τρώμε τα χιλιόμετρα με το κουτάλι όπως στη Κρήτη πχ), και να είναι τιμές απτές (όχι Σαντορίνης, Μυκόνου).  Η κύρια σκέψη είναι προς Ικαρία η Νάξο, αλλά θα θελα ν ακούσω προτάσεις.

Πέρυσι Ιθάκη που πήγα με τη γυναίκα ξετρελάθηκα, φοβερές παραλίες, αλλά ζευγαρονήσι, δεν προσφέρεται για ξιφομάχους, θα θελα ν αποφύγουμε κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ πολύ :D 

• Like 1
Δημοσ.

Από που θα πάτε; Συμφωνώ για Ιόνιο που γράψανε τα παιδιά, είναι πολύ ωραία, αλλά δεν ξέρω αν σας πέφτει μακριά. Αν πάτε προς τα εκεί δες και Λευκάδα. Γυναίκες θέλετε να έχει ή όχι, δεν κατάλαβα! :P

Ακόμα και η Σαντορίνη και η Μύκονος πάντως δεν είναι τόσο ακριβά νησιά (απλά έχουν και ακριβά σημεία).

Ένα μεγάλο σπίτι ψάχνετε για να μείνετε;

Δημοσ.

Μ' αρέσει που ο TS είπε ότι δεν θέλει μεγάλες αποστάσεις και οι 2 από τις 3 πρώτες απαντήσεις είναι Λευκάδα και Κέρκυρα.

Λοιπόν, συμφωνώ με Παξούς και διαφωνώ με Λευκάδα (κωλονήσι που ελάχιστα θυμίζει νησί) και Κέρκυρα (την αγαπάω, την λατρέυω, αλλά θέλει οδήγηση για να τη γυρίσεις και έχει ελάχιστες καλές παραλίες αναλογικά με το μέγεθός της).

Επίσης θα πρότεινα οποιοδήπτε από τα τρία νησιά των Βόρειων Σποράδων, με έμφαση στην Αλόννησο.

• Like 1
Δημοσ.

Μ' αρέσει που ο TS είπε ότι δεν θέλει μεγάλες αποστάσεις και οι 2 από τις 3 πρώτες απαντήσεις είναι Λευκάδα και Κέρκυρα.

Λοιπόν, συμφωνώ με Παξούς και διαφωνώ με Λευκάδα (κωλονήσι που ελάχιστα θυμίζει νησί) και Κέρκυρα (την αγαπάω, την λατρέυω, αλλά θέλει οδήγηση για να τη γυρίσεις και έχει ελάχιστες καλές παραλίες αναλογικά με το μέγεθός της).

Επίσης θα πρότεινα οποιοδήπτε από τα τρία νησιά των Βόρειων Σποράδων, με έμφαση στην Αλόννησο.

Θυμάμαι ότι έχεις ένα θέμα με τη Λευκάδα... :P :D

Για τις αποστάσεις έχεις δίκιο, είναι μεγάλα νησιά με άσχημους δρόμους. Δεν το πρόσεξα.

• Like 2
Δημοσ.

Γι'αυτο δεν προτεινα το νησι μου την Κερκυρα γιατι ειναι μεγαλη , εχει αποστασεις . Οι Παξοι ομως ειναι ενας μικρος παραδεισος.

• Like 1
Δημοσ.

Σέριφος για πιο μαζεμένο και ήσυχο, Πάρος για νταβαντούρι, Ιος για πολύ νταβαντούρι. Όλα (όπως και η Νάξος που λες) έχουν τρομερές αμμουδερές παραλίες.

Δημοσ.

Ίο, η ίδια σύνθεση, πήγαμε και το 2007, ίσως θα θέλαμε κάτι καινούριο. Οι Παξοί είναι νομίζω και γω καλή ιδέα, ειδικά αν έχει παραλίες όπως της Ιθάκης, οι οποίες ήταν απίστευτες. 

Ναι σε σπίτι κοιτάμε, διαμέρισμα ολόκληρο, αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει... Αν κλείσεις μέσω Aribnb μένουν μαζί σου και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ?? Αυτό μου φαίνεται κάπως αποτρεπτικό....

Δημοσ.

Ίο, η ίδια σύνθεση, πήγαμε και το 2007, ίσως θα θέλαμε κάτι καινούριο. Οι Παξοί είναι νομίζω και γω καλή ιδέα, ειδικά αν έχει παραλίες όπως της Ιθάκης, οι οποίες ήταν απίστευτες. 

Ναι σε σπίτι κοιτάμε, διαμέρισμα ολόκληρο, αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει... Αν κλείσεις μέσω Aribnb μένουν μαζί σου και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ?? Αυτό μου φαίνεται κάπως αποτρεπτικό....

Κάπως;; :P

Όχι δεν είναι πάντα ετσι, εσείς λογικά θα νοικιάσετε όλο το σπίτι και δεν θα είναι κι αυτοί εκεί. Να το τσεκάρεις όμως πριν κλείσεις.

Δημοσ.

Σκόπελο-Αλόνησσο και φυσικά Σκιάθο που παίζουν ηλικίες μέχρι 30-35 αλλά το μεγαλύτερο γκρουπ είναι 18-22 και θα περάσετε σουπερ και άμα θέλετε θα καυλαντήσετε κιόλας.

Και επίσης Σκιάθο που πηγαίνω χρόνια μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο για διαμερισμάτα , τα δίνει σε καλή τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...