mylo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μπορεί να μην είναι νησί αλλά θα το πω. Σαν τη χαλκιδική δεν έχει... 2
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σύρο. Μεγάλες αμμουδερες παραλίες για αυτό που θέλετε, εντάξει τιμές, μικρές αποστάσεις. 2
agrio.imeros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μπορεί να μην είναι νησί αλλά θα το πω. Σαν τη χαλκιδική δεν έχει... Πεσ΄τα άρχοντα... Εδώ ρε σεις ο Νηλ Άρμστρονγκ τα πρώτα λόγια που είπε πατώντας στη Σελήνη ήταν ... “one small step for a man, αλλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει”!!! 1
patriot21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Aν μιλαμε κυριως για 'κονταρομαχιες',τοτε μονοδρομος η Μυκονος,ακομη και Χερσονησο. Οσο για το μπατζετ,μεχρι τελη μαίου,η μυκονος εχει υπερνομαλ τιμες..Ιουλιο/αυγουστο,ουτε να το σκεφτεις!
censOred Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν θες 1 από αυτές που σκεφτεσαι : Ικαρία 1η επιλογή : Σύρος 2η επιλογη : Μύκονος για το κατι διαφορετικό 3η επιλογή : Κέρκυρα
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 fail η Συρος για ηλικιες<50 ή οτιδηποτε διαφορετικο απο οικογενειες, ποσο μαλλον για παρεα ξιφομαχων. Μονο υπερ το σχετικα φθηνο κοστος και οτι ειναι διπλα η Τηνος να πανε αμα ειναι να προσκυνησουν κιολας για να ολοκληρωθει το concept της ξενερας Περα απο την πλακα η Τηνος σκαλες ανωτερη απο τη Συρο σε καθε επιπεδο. Δηλαδη αν ειναι να το ψησουν για τετοιου τυπου διακοπες, τουλαχιστον ας κανουν σωστη επιλογη. Συρος, Ανδρος, Κεα εχετε μια ζωη μπροστα σας για να τις επισκεφθειτε, αλλα καλυτερα οχι στα νιατα σας, ποσο δε μαλλον στις τελευταιες διακοπες της ζωης σας που θα ειστε pure αντροπαρεα.
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν αναφέρεις πόσες μέρες αρχικά. Προτείνω: Ικαρία Σαμοθράκη Σκιάθο Και φυσικά Χαλκιδική (μη σου πω θα το έβαζα πρωτο)! Διαβάζω για κάτι μέρη που είναι ΓΤΠ για άντρες (και οχι μονο για άντρες) Σεριφος Σκόπελος Παξοί Να πάνε να κάνουν τι στα παραπάνω? Τους μοναχούς? Να καρφώνονται μεταξύ τους ή τι ξέρω γω? Τ
censOred Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 fail η Συρος για ηλικιες<50 ή οτιδηποτε διαφορετικο απο οικογενειες, ποσο μαλλον για παρεα ξιφομαχων. Μονο υπερ το σχετικα φθηνο κοστος και οτι ειναι διπλα η Τηνος να πανε αμα ειναι να προσκυνησουν κιολας για να ολοκληρωθει το concept της ξενερας Περα απο την πλακα η Τηνος σκαλες ανωτερη απο τη Συρο σε καθε επιπεδο. Δηλαδη αν ειναι να το ψησουν για τετοιου τυπου διακοπες, τουλαχιστον ας κανουν σωστη επιλογη. Συρος, Ανδρος, Κεα εχετε μια ζωη μπροστα σας για να τις επισκεφθειτε, αλλα καλυτερα οχι στα νιατα σας, ποσο δε μαλλον στις τελευταιες διακοπες της ζωης σας που θα ειστε pure αντροπαρεα. Προσωπικά έχω πάει Σύρο και Ναξο μικρότερος και έτσι δεν μπορω να έχω αποψη για την νυχτερινή ζωή.Αλλά φίλη μου η οποία περασε ένα διμηνο στο νησι προσφατα και τωρα βρισκεται Ναξο (που σκεφτοταν ο OP) Σύρος> Ναξος στην διασκεδαση,συμφωνα με αυτήν (25 χρονων)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σύρο. Μεγάλες αμμουδερες παραλίες για αυτό που θέλετε, εντάξει τιμές, μικρές αποστάσεις. Συρο εχει παει ο κολλητος μου με την κοπελα του (εκανε κ προταση γαμου εκει) Οταν τον ρωτησα ΄τι παιζει΄ μου ειπε αντροπαρεα δεν θα πηγαινε ποτε αλλα σαν νησι για ζευγαρακια μια χαρα ειναι!! Η Λευκαδα που αναφερθηκε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια αλλα δεν κανει κ για πολλες μερες(για ενα Σ/Κ καλα ειναι) ασε που εχει κ μεγαλες αποστασεις αν θες να πας σε 2-3 καλες παραλιες..
Norone92 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 +1 για Ικαρία. Βλέπω δεν αναφέρθηκε η Μήλος που είχα περάσει απίστευτα με αντροπαρέα και έχει όλα όσα ζητάς, δεν είμαι σίγουρος για τιμές όμως γιατί πάνε χρόνια.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πολλά δεν είναι 6 άτομα για διακοπές; Ενταξει αυτο ειναι σχετικο...Αρκει να εισαι φιλος-φιλος με τους αλλους 5 και οχι ο ενας φιλος εφερε κ ενα ξαδερφακι του που δεν το ξερεις κ πολυ καλα κ τετοια....Εγω πιστευω ενας καλος αριθμος ξιφομαχων ειναι το 3!!! 3 καλα φιλαρακια για διακοπες πιστευω ειναι οτι καλυτερο !! 2
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δε μας ενδιαφέρει να έχει την άπειρη καυλάντα από γυναίκες μιας και οι 5 στους 6 έχουν 9θα πέσει παντόφλα), θέλουμε ένα προορισμό να περάσουμε καλά εμείς. ΠΑραλίες καλές (κατά προτίμηση άμμο, μιας και στήνουμε και τερματάκι για μπιτς σόκερ), άνεση στις μετακινήσεις (θα έχουμε αμάξια, αλλά να μη τρώμε τα χιλιόμετρα με το κουτάλι όπως στη Κρήτη πχ), και να είναι τιμές απτές (όχι Σαντορίνης, Μυκόνου). Η κύρια σκέψη είναι προς Ικαρία η Νάξο, αλλά θα θελα ν ακούσω προτάσεις. Πέρυσι Ιθάκη που πήγα με τη γυναίκα ξετρελάθηκα, φοβερές παραλίες, αλλά ζευγαρονήσι, δεν προσφέρεται για ξιφομάχους, θα θελα ν αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά λίγο δείτε τι ζητάει ο άνθρωπος πριν γράψετε. με τη μία Μύκονο λες και είναι η Μύκονος για άντρες άνω των 22. Βάλτε και την Πάρο στη λίστα (αν και εκεί παίζουν αποστάσεις όχι τόσο όσο Τήνο αλλά έχει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις