ZAKKWYLDE Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μύκονο, Ίο, Πάρο. Ότιδήποτε άλλο ξέχασέ το αν θέλεις να πας για "κονταρομαχίες". Δεν λέω, παντού έχει "καλά δείγματα", αλλά π.χ στη Νάξο η μεγάλη πλειοψηφία ήταν νέαρά ζευγάρια (που ήταν ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο πήγα εκεί), Λευκάδα πάλι το ίδιο. Αν 8/10 είναι δεσμευμένες τί να το κάνεις... Εναλλακτικές: Κάβος - Κέρκυρα, Φαληράκι - Ρόδος, Μάλια - Κρήτη.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μύκονο, Ίο, Πάρο. Ότιδήποτε άλλο ξέχασέ το αν θέλεις να πας για "κονταρομαχίες". Δεν λέω, παντού έχει "καλά δείγματα", αλλά π.χ στη Νάξο η μεγάλη πλειοψηφία ήταν νέαρά ζευγάρια (που ήταν ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο πήγα εκεί), Λευκάδα πάλι το ίδιο. Αν 8/10 είναι δεσμευμένες τί να το κάνεις... Εναλλακτικές: Κάβος - Κέρκυρα, Φαληράκι - Ρόδος, Μάλια - Κρήτη. Ο φιλος απο οτι καταλαβα δεν θελει να παει διακοπες για να τον ΄μουσκεψει΄ Εχουν κοπελες κ θελει απλα να παει καπου να περασουν καλα για παρτη τους κ οχι να κανει ΄τσιρκα΄ Μαλια-Λαγανας-Φαληρακι... θεωρω ειναι τραγικες επιλογες(γενικα) κ δεν νομιζω να ενδιαφερει τον ts
g_alkis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αφού δεν προτάθηκε και η Ibiza πάλι καλά να λέμε 3
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά λίγο δείτε τι ζητάει ο άνθρωπος πριν γράψετε. με τη μία Μύκονο λες και είναι η Μύκονος για άντρες άνω των 22. Βάλτε και την Πάρο στη λίστα (αν και εκεί παίζουν αποστάσεις όχι τόσο όσο Τήνο αλλά έχει ) Είσαι λίγο άδικη νομίζω...
dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο και δεν νομίζω να πάω αλλά πηγαίνουν άτομα και άνω 22..μη σου πω και άνω των 30..στην Πάρο άνετα ξανά πήγαινα γιατί πήγα μετά το λύκειο και δεν την χάρηκα.
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο και δεν νομίζω να πάω αλλά πηγαίνουν άτομα και άνω 22..μη σου πω και άνω των 30..στην Πάρο άνετα ξανά πήγαινα γιατί πήγα μετά το λύκειο και δεν την χάρηκα. Η Μύκονος έχει απ'όλα για όλους, απλά έχει ένα χαρακτήρα για τον οποίο έχει γίνει πιο γνωστή 1
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και σου φάνηκε νορμάλ στις τιμές; Γιατί έγραψες Από όλα για όλους πιο πάνω.
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δηλαδή παρότι έχουν σχέση, αν πάνε σε νησί κ πέρα από μπάλα κ ρακέτες φάνε και λίγο, ειναι κακό ξέρω γω?
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και σου φάνηκε νορμάλ στις τιμές; Γιατί έγραψες Από όλα για όλους πιο πάνω. Ναι νομίζω και η Μύκονος και η Σαντορίνη έχουν τη φήμη του ακριβού αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως έγραψα έχουν και νορμάλ (σε όλα, διαμονή, φαγητό κλπ) απλά έχουν και κάποια πολύ ακριβά. Πάνω κάτω όπως παντού δηλαδή. Δηλαδή παρότι έχουν σχέση, αν πάνε σε νησί κ πέρα από μπάλα κ ρακέτες φάνε και λίγο, ειναι κακό ξέρω γω? Όπως το βλέπει ο καθένας... 1
ribo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η Μήλος που αναφέρθηκε δεν είναι για ζευγαράκια?Οι κοπέλες σας ψάχνουν "Νησί για κοριτσοπαρέα"?
sphinxgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Οι κοπέλες σας ψάχνουν "Νησί για κοριτσοπαρέα"? To Σεπτέμβριο μου φαίνεται, θα βρίσκουν όλοι ακόμα και στην Αψίδα του θριάμβου!!!!!!!!!
mylo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δηλαδή παρότι έχουν σχέση, αν πάνε σε νησί κ πέρα από μπάλα κ ρακέτες φάνε και λίγο, ειναι κακό ξέρω γω? αν φάει και η κοπέλα του λίγο θα είναι κακό ή όχι? Η Μήλος που αναφέρθηκε δεν είναι για ζευγαράκια? Οι κοπέλες σας ψάχνουν "Νησί για κοριτσοπαρέα"? ενδιαφερον θα εχει η απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις