Edel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, επανέρχομαι για λίγο παραπάνω πράγματα και πληροφορίες. Η περίοδος θα είναι τέλος Ιουλίου, 5 ή 6 μέρες ανάλογα με κόστος και άδειες από δουλειές. Οι γυναίκες δεν είναι το πρωτεύον. Με 5 τζιτζιφιόγκους κότες δεσμευμένους δεν είναι αυτοσκοπός το "μούσκεμα". Τώρα για τον έναν μπάκουρα που έχει μείνει δε θα ήταν άσχημο να κυκλοφορούν και γυναίκες στο νησί αλλά όχι και να βουλιάζει σε ξιφομάχους και θηράματα. Κάπου στη μέση, αν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ. Αν 5 αναφέρουν στις γυναίκες τους πάνε Μύκονο, Πάρο μάλλον δε θα έρθουν άρα αποκλείονται οι 2 εν λόγω προορισμοί. Παξοί όσο όμορφα και να ναι αποκλείονται λόγω κόστους, φεύγει πολύ το πράγμα. Τήνος, Ρόδος, Ίος, Λευκάδα, Κέρκυρα έχουν επισκεφθεί από τα περισσότερα μέλη άρα επίσης εξαιρούνται καθώς επίσης είναι και μεγάλα ως προς τις αποστάσεις. Ικαρία καθώς και Σκόπελος, Αλόνησος, Σκιάθος μοιάζουν με φαβορί μέχρι στιγμής.
sphinxgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ικαρία καθώς και Σκόπελος, Αλόνησος, Σκιάθος μοιάζουν με φαβορί μέχρι στιγμής. Σκόπελος, Αλόνησος,θα πάτε όταν κάνετε παιδιά, οικογενειακά. Σκιάθο δεν θέλει αυτοκίνητο - το λεωφορείο μετράει για τρελό χαβαλε, και έχει όντως τα πάντα για τη φάση σας Ικαρία καλή φασή αλλά θέλετε μάλλον 2 αυτοκίνητα τα οποία θα τα σπασετε στους δρόμους του νησιού 1
d_gkal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 σκιαθος ειναι οκ, αρκει να εχεις μηχανακι/γουρουνα. με αμαξι ειμαι μαρτυριο! επισης παιζει πολυ νεολαια εκει (16/17-25), πολυ πιωμα και πιωμα. σκοπελος πιστευω ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση σας
dionisis1925 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το επαναφέρω λίγο το θέμα..νησί για 3-4 άνδρες σε φάση hangover τι έχετε να προτείνετε? Σκιάθο έχω πάει 4 φορές και ψάχνω κάτι τέτοιο...Μύκονο δεν θέλω,Ικαρία ? Νάξος ? Ρίξτε προτάσεις! Ευχαριστώ
Edel Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμείς καταλήξαμε Ικαρία τελικά. Θα πάμε 5 μέρες από τις 2 εξ αυτών θα πετύχουμε και πανηγύρια. Επομένως πιστεύω θα πάρουμε καλή γεύση. προς γνώστες. Εύδηλο λέμε να κλείσουμε, εκεί δεν είναι καλύτερα. Καθώς επίσης και ότι οι καλές παραλίες είναι στο βόρειο μέρος του νησιού.
overpower Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Και η Συρος καλη ειναι. Εχει αρκετες παραλιες οι οποιες πολλες απο αυτες ειναι προσβασιμες μονο με δικο σου οχημα και ισως λιγο περπατημα. Απο την Ερμουπολη η πιο μακρινη παραλια ειναι 30-40 λεπτα.
dionisis1925 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παρος? Κρήτη? Πάρο είχα πάει το 2006 μετά το λύκειο στην Νάουσα κλασσικά και δεν είχα ενθουσιαστεί,κλειστά κλαμπακια,λίγα μπαράκια και γενικά μάζευε και νομίζω πως ακόμα μαζεύει πολλά πιτσιρίκια,για Παροικία μου λένε καλά λόγια αλλά δεν έχω κάποιο γνωστό που να έχει πάει. Κρήτη μεγάλο νησί θέλεις οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο. μηλο να πας Πήγες πρόσφατα? Γιατί έναν γνωστό που ρώτησα είχε πάει το 2009 και μου είχε πει είναι κυρίως νησί για ζευγαράκια και δεν μου είπε αν θέλεις οπωσδήποτε αμάξι ή μηχανάκι για μετακινήσεις.
Valerie_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 στην Νάουσα κλασσικά και δεν είχα ενθουσιαστεί,κλειστά κλαμπακια,λίγα μπαράκια και γενικά μάζευε και νομίζω πως ακόμα μαζεύει πολλά πιτσιρίκια ναι νάουσα έτσι είναι ,δεν ανοίγουν τα κλάμπ όλο το καλοκαίρι πέρυσι 2-3 φορές που πήγα ήταν κλειστά.
Tigran Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Χαλαρά για Σκιάθο είστε ή Ρόδο-->Φαλιράκι για να μην έχετε να πηγαίνετε και πέρα δώθε. Προσπαθώ να καταλάβω η Σκόπελος πως προκύπτει και δεν μπορώ. Πολύ άκυρη επιλογή μου φαίνεται.
mylo Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σκόπελο είναι καθαρά για οικογένεια αντε και για ζευγάρι που έχει γυρίσει 5 10 νησιά. Αλονησο δε το συζητώ, καλύτερα άγιο όρος
et13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Φίλε Edel πολύ καλή επιλογή η Ικαρία... έχει τα πάντα! Έχει όλων των ειδών τους παραθεριστές... έχει "καλό" κόσμο χωρίς να είναι νησί ξιφομάχων (όπως λες). Έχει οργανωμένες παραλίες όπως η Μεσακτή που μπορείς να παίξεις μπιτς βόλεϊ, να κάνεις sup ή να φας τη φρουτοσαλάτα σου αραχτός στην ξαπλώστρα... Έχει ανοργάνωτες παραλίες καταπληκτικές. Έχει ζωή όλο το βράδυ, καλό φαγητό. Δεν έχει συγκοινωνίες και οι αποστάσεις είναι μεγάλες, οπότε μόνο με αμάξι θα την παλέψετε (αν και οι δρόμοι δεν είναι και οι καλύτεροι). Αν είστε 15αύγουστο να πάτε στο πανηγύρι της Λαγκάδας (στο οποίο κότες-ξεκότες στάνταρ θα κάνετε γνωριμίες!!!). Να μείνετε σίγουρα βόρεια, αλλά καλύτερα όχι Εύδηλο. Εγώ θα έμενα Αρμενιστή.
Edel Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Επαναφέρω ανασταίνω θέμα. Αφού κλείσαμε Ικαρίαη αντροπαρέα που λέγαμε τώρα θέτω άλλο ερώτημα.... Χερσαίος προορισμός ( για να γλυτώσουμε πλοία εισιτήρια) για παρέα ανάμεικτη, αρκετά οικονομικά. Αυτή η παρέα είναι για low budget. Προτάσεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις