TasosV1908 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 παιδια ξερετε καποιο προγραμμα που μπορω να φτιαξω ενα λογοτυπο..ειμαι dj και θελω να φτιαξω ενα καλο λογοτυπο για την σελιδα μου. Ο γραφιστας θα μου παρει καπου στα 50-100 ευρω γι αυτο θελω να προσπαθησω να φτιαξω μονος μου με καποιο προγραμμα .
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να δημιουργήσεις ένα λογότυπο και επίσης υπάρχουν και δωρεάν προγράμματα που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τα δωρεάν και εμπορικά προγράμματα που αναφέρω είναι τα χαρακτηριστικότερα στην κάθε κατηγορία και φυσικά υπάρχουν και πολλά περισσότερα. Λοιπόν... 1) Bitmap graphics. Αυτά δημιουργούνται από προγράμματα όπως η ζωγραφική των windows. ΔΩΡΕΑΝ: GIMP, PAINT.NET ΕΜΠΟΡΙΚΑ: PHOTOSHOP, PHOTO PAINT κτλ 2) Vector graphics. Αυτά είναι ανυσματικά γραφικά που δημιουργούνται από γεωμετρικά σχήματα, γραμμές και χρώματα και είναι ανεξαρτήτου μεγέθους καθώς το μέγεθος προσαρμόζεται βάσει υπολογισμών που γίνονται οn-the-fly. ΔΩΡΕΑΝ: INCSCAPE ΕΜΠΟΡΙΚΑ: COREL DRAW, ADOBE ILLUSTRATOR 3) 3D graphics. Τρισδιάστατα και φωτορεαλιστικά γραφικά. ΔΩΡΕΑΝ: BLENDER ΕΜΠΟΡΙΚΑ: 3DS MAX, LIGHTWAVE, MAYA 3D, AUTO CAD.
TasosV1908 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ευχαριστω φιλε μου..Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει να μου φτιαξει ενα λογοτυπο (αν δεν του ειναι κοπος) γιατι τα εχω βρει δυσκολα; ολα αυτα τα προγραμματα μου φαινονται δυσκολα στην χρηση;ευχαριστω προκαταβολικα!
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τώρα καταλαβαίνεις γιατί σου ζητάνε 50€ για το λογότυπο. Δεν είναι μόνο η αρκετά καλή γνώση των προγραμμάτων που απαιτεί πολύ λιώσιμο, θέλει και δημιουργική φαντασία ώστε να γίνει ένα όμορφο αισθητικά και αντιπροσωπευτικό λογότυπο. 1
underdogg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 LogoMaker, Logoyes, AAA Logo για πιο απλή διαδικασία.
TasosV1908 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 micos000 εχεις δικιο... underdogg thanks!
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν είναι λογότυπο αλλά αφίσα ή background foto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα