Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Γνωστός φίλου μου έιπε οτι σε εξορμήσεις του στην Θεσ/νικη αγοράζει μικροπράγματα (σαν αυτα τα χαζοπραγματακια γκατζετακια που αγοραζουμε απο το ebay) στην περιοχή "Γιαννιτσών" στην Θεσσαλονίκη.

Επειδη δεν τον βρισκω και θα επισκεφτω την συμπρωτευουσα συντομα θα ηθελα βοηθεια που μπορω να βρω αυτα τα καταστηματα

επιπλεον τιπς αν σηκωνουν παζαρια κτλ κτλ ειναι ευπροσδεκτα

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

η περιοχή κάτω απο τη μοναστηρίου, απο το καψης το ξενοδοχείο μέχρι τη γιαννιτσων είναι επίσημα china town. έχει πολλα μαγαζια - αποθηκες με ότι θες κάνε μια βόλτα και θα βρεις ότι θες

Δημοσ.

η περιοχή κάτω απο τη μοναστηρίου, απο το καψης το ξενοδοχείο μέχρι τη γιαννιτσων είναι επίσημα china town. έχει πολλα μαγαζια - αποθηκες με ότι θες κάνε μια βόλτα και θα βρεις ότι θες

Ακριβώς εκεί που αναφέρει ο mylo θα βρεις ότι μαγαζί χρειάζεσαι, είναι το κάθετο στενό ακριβώς απέναντι από την είσοδο από τα δικαστήρια.

Εκεί θα βρεις Ο ΤΙ  Μ Α Γ Α Ζ Ι  Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ε Σ Α Ι 

If you know what i mean ;)

• Like 1
Δημοσ.

Σ΄αυτά τα μαγαζιά πρόσεχε με τα παζάρια. Δεν είναι σαν τους πλανόδιους

που τους λες "τι πέντε ρε φίλε πάρε δυο ευρώ και άντε στο καλό"...
Σε κάποια μαγαζιά από αυτά, παζάρια δε σηκώνουν. Κάνουν έκπτωση με

την ποσότητα. Θα σε πουν στα πόσα κομμάτια μπορούν να σε κάνουν

έκπτωση και πόσο θα είναι αυτή. Αν δε σε αρέσει μη γκρινιάξεις εκεί μέσα

στο κατάστημα και αρχίσεις τα μα και τα μου. Θα εμφανιστούν κινέζικοι δράκοι... B)

Δημοσ.

Ακριβώς εκεί που αναφέρει ο mylo θα βρεις ότι μαγαζί χρειάζεσαι, είναι το κάθετο στενό ακριβώς απέναντι από την είσοδο από τα δικαστήρια.

Εκεί θα βρεις Ο ΤΙ  Μ Α Γ Α Ζ Ι  Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ε Σ Α Ι 

If you know what i mean ;)

Lol re μλκ που τον στέλνεις τον άνθρωπο, και αν είναι γυναίκα;

Δημοσ.

Λιγο προσοχή σε εκεινη την περιοχή. Δεν ειναι ασφαλης.

Εκει θα βρεις πολλα πραγματακια σε οντως καλες τιμες(πιο υψηλα απο ebay, κινεζομαγαζα)

Δημοσ.

Lol re μλκ που τον στέλνεις τον άνθρωπο, και αν είναι γυναίκα;

Πλέον στην Ασωπού και στη Σαπφούς δεν έχει τίποτα για τα αγόρια..... Είναι επίσημα China Town με σημαιουλες και κορδελάκια καθορισμένο από το δήμο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδια ξερουμε αντιστοιχη περιοχη στην αθηνα με τετοιε κινεζιες?

Εχω πετυχει καποια καταστηματα οπως αυτο στην οδο Γερανιου http://www.clevermarket.gr/productlist.aspx?iid=22&tag=newproducts

Δεν ειναι απο τις πιο καλοφημες γειτονιες της Αθηνας και σαφως δε σου προτεινω να πας απογευματινοβραδινες ωρες, αλλα βεβαια λογικα αν το παρεις, ενα καταστημα που να εχει τετοιου ειδους κινεζιες σιγουρα θα πρεπει να εχει χαμηλο ενοικιο για να βγαινει, οποτε στατιστικα δε θα βρισκεται και σε καμια high lux περιοχη. Τεσπα εκει γυρω απο την Ομονοια εχει διαφορα, αλλα οπως προειπα μην πας σε φαση "ειμαι κεφατη ψωνιζω απ' του βεροπουλου". 

Δημοσ.

Εχω πετυχει καποια καταστηματα οπως αυτο στην οδο Γερανιου

Δεν ειναι απο τις πιο καλοφημες γειτονιες της Αθηνας και σαφως δε σου προτεινω να πας απογευματινοβραδινες ωρες...

:blink: ...δεν είναι χλιδόδρομος η Γερανίου; Που κάθε δεύτερη εξώπορτα, έχει ανεξάρτητη εγκατάσταση για να φωτίζει το πεζοδρόμιο και να μη σκοντάφτουν οι περαστικοί;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

:blink: ...δεν είναι χλιδόδρομος η Γερανίου; Που κάθε δεύτερη εξώπορτα, έχει ανεξάρτητη εγκατάσταση για να φωτίζει το πεζοδρόμιο και να μη σκοντάφτουν οι περαστικοί;

Χαχαχα μη γραφεις τετοια και την πατησει καμια κορασιδα και παει να ψωνισει κανα συνολακι απο κει και βρεθει με το συνολο το υποσυνολο και τον παρονομαστη παρεα :lol:

Δημοσ.

Χαχαχα μη γραφεις τετοια και την πατησει καμια κορασιδα και παει να ψωνισει κανα συνολακι απο κει και βρεθει με το συνολο το υποσυνολο και τον παρονομαστη παρεα :lol:

Ψηλομυτιές! Σ' έχουν αλλοτριώσει τα κολωνάκια κύριε mod! Ενώ εμείς, τα λαϊκά παιδιά, δε μασάμε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...