Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από τα posts των Unabomber και Fotis13 το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί, αλλά ας γράψω κι εγώ:

Ευρώπη: Ην. Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία

Ασία: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Τουρκία, Μαλδίβες, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Κίνα

Αμερική: Καναδάς, ΗΠΑ, Περού

Αφρική: Αίγυπτος, Ουγκάντα, Τανζανία

Ωκεανία: Αυστραλία

Πολλά από αυτά ήταν για δουλειά ή σε συνδυασμό με δουλειά, οπότε τώρα οι προορισμοί ανακυκλώνονται και η λίστα δεν μεγαλώνει, αλλά ένα ταξιδάκι είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Δυστυχώς, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις, μερικά μακρινά ταξίδια δεν γίνονται εύκολα με μικρό παιδί.

Καλα και εσυ δεν πηγες σε λιγες ,σε ζηλευω για την Ουγκαντα εκει ηταν να παω αλλα δεν εκατσε και πηγα Αιθιοπια ,αν ειχες παει και Σομαλια θα τις εκοβα .

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φώτη οταν γράφεις "Αγγλία" εννοείς κυρολεκτικά Αγγλία ή γενικά UK; Οχι τιποτα αλλο αλλα να λεω οτι εχω παει σε μια που δεν εχεις παει (Scotland) :P

Δημοσ.

Φώτη οταν γράφεις "Αγγλία" εννοείς κυρολεκτικά Αγγλία ή γενικά UK; Οχι τιποτα αλλο αλλα να λεω οτι εχω παει σε μια που δεν εχεις παει (Scotland) :P

Δεν εχω παει Σκοτια ναι .

Δημοσ.

Όχι παράπονο δεν έχω τα εστιατόρια τα έχω χορτάσει χάχα

Εκτός από την παρέα δεν μπορώ να μπαίνω και σε αεροπλάνο αν πχ έβρισκα παρέα μπορεί να έκανα ταξίδια με το τραίνο στο εξωτερικό.

Το φιλαράκι που σου έλεγα δεν πρέπει να έχει αγοράσει και εφημερίδα ποτέ στη ζωή του.

Λολ

• Like 1
Δημοσ.

Ευρώπη: Κύπρος, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Γαλλία

Αμερική: Καναδάς, ΗΠΑ

Αφρική: Νότια Αφρική

Δημοσ.

Κι εγώ που έγραψα Ηνωμένο Βασίλειο, στην πραγματικότητα μόνο στην Αγγλία έχω κινηθεί. Γενικά είναι λίγο παραπλανητικό αυτό με τις χώρες. Ειδικά για τις πολύ μεγάλες (ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Αυστραλία, Βραζιλία), μπορείς να κάνεις πολλαπλά ταξίδια και να βλέπεις συνέχεια διαφορετικά μέρη... Κι εγώ έβαλα στη λίστα Αυστραλία και Κίνα, αλλά έχω πάει μόνο Σύδνεϋ και Σανγκάη. Θα ήθελα όμως να περάσω ένα μήνα σε κάθε χώρα πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη.

• Like 1
Δημοσ.

Νιώθω πολύ άσχημα..τόσο λεφτάδες είστε όλοι; Αμερικές, Ασίες.. ούτε πρόκειται να καταφέρω να πάω τα επόμενα 10 χρόνια

Έχω κάνει λίγα ταξίδια. Νιώθω φτωχή και ταπεινή.

Σιγά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα :)

XAXAXAXAXA. Ε ναι ρε φραμπαλά, μην νιώθεις άσχημα. Δεν θα είναι για πάντα έτσι. Κάποια στιγμή η ζωή τελειώνει. Κάποιοι θα έχουν ταξιδέψει και κάποιοι όχι. Στο τέλος όμως όλοι το ίδιο ταξίδι θα κάνουν!!!!! :shock: :confused:

Δημοσ.

Φραμπάλα σε νιώθω :P

Δεν θα γίνω ποτέ πλούσια, το ξέρω ήδη, οπότε λίγα ταξιδάκια και δεν πειράζει, τί να κάνουμε.

Κύπρος, Αγγλία, Σκωτία και Ουγγαρία so far. Και ομορφότερη απ'αυτές μου έχει φανεί η Ουγγαρία και συγκεκριμένα η επαρχία της.

Δημοσ.

Αν υπεισέρχονται οικονομικοί, ψυχολογικοί προσωπικοί λόγοι πάσο...αλλιώς εχω περπατήσει όλη κυριολεκτικά τη Πομπηία με δύο τρίχρονα παιδάκια στη παρέα...εκείνη τη μέρα πρέπει συνολικά να έκαναν πάνω από 10km...δε λέω ότι όλα ήταν ευχάριστα αλλά το ταξίδι έγινε μια χαρά...μη σου μιλήσω για κάμπινγκ με 6μηνών μωρο...όλα γίνονται πιο δύσκολα αλλά γίνονται

Όντως γίνεται...νομίζω οι ξένοι το κάνουν περισσότερο και για μακρινά ταξίδια.

Κι εγώ που έγραψα Ηνωμένο Βασίλειο, στην πραγματικότητα μόνο στην Αγγλία έχω κινηθεί. Γενικά είναι λίγο παραπλανητικό αυτό με τις χώρες. Ειδικά για τις πολύ μεγάλες (ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Αυστραλία, Βραζιλία), μπορείς να κάνεις πολλαπλά ταξίδια και να βλέπεις συνέχεια διαφορετικά μέρη... Κι εγώ έβαλα στη λίστα Αυστραλία και Κίνα, αλλά έχω πάει μόνο Σύδνεϋ και Σανγκάη. Θα ήθελα όμως να περάσω ένα μήνα σε κάθε χώρα πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη.

Φαντάσου να έβαζε ο unabomber μία μία τις πολιτείες στο USA που έγραψε :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπεισέρχονται οικονομικοί, ψυχολογικοί προσωπικοί λόγοι πάσο...αλλιώς εχω περπατήσει όλη κυριολεκτικά τη Πομπηία με δύο τρίχρονα παιδάκια στη παρέα...εκείνη τη μέρα πρέπει συνολικά να έκαναν πάνω από 10km...δε λέω ότι όλα ήταν ευχάριστα αλλά το ταξίδι έγινε μια χαρά...μη σου μιλήσω για κάμπινγκ με 6μηνών μωρο...όλα γίνονται πιο δύσκολα αλλά γίνονται

οικονομικοι λογοι ευτυχως δεν υπεισερχονται (για το παρον τουλαχιστον). αλλα νομιζω οτι να εισαι σε μια πολυωρη πτηση με ενα πιτσιρικι 1-2 χρονων περα απο κουραστικο για το ιδιο το παιδι ειναι ενοχλητικο και για τους γυρω. γιαυτο ειπα για μια 5ετια... οπως επισης θεωρω πως με τα παιδικα συμπραγκαλα δεν μπορεις να κινηθεις τοσο ευκολα και ευελικτα. το να φυγεις το πρωι 9.00 και να γυρισεις 22.00 αφου εχεις περπατησει μια ολοκληρη πολη δεν ειναι το ιδιο ευκολο αν εχεις και 1-2 παιδια (νομιζω).

δεν εχω βρεθει σε αυτη θεση ακομη βεβαια, οποτε προκειται για απλες υποθεσεις...

Δημοσ.

Eγω που δεν εχω παει πουθενα και τωρα με παιδι 2μιση μηνων δε προκειται να παω για τα επομενα 10+  χρονια οπως το κοβω να αρχιζω να νιωθω κομπλεξ?

Δημοσ.

Eγω που δεν εχω παει πουθενα και τωρα με παιδι 2μιση μηνων δε προκειται να παω για τα επομενα 10+  χρονια οπως το κοβω να αρχιζω να νιωθω κομπλεξ?

system Suggestions

1)κάνε επαγγελματικό ταξίδι λόγω δουλειάς και ξεφαντώσου.

2)(όταν θα έχεις άδεια λόγω διακοπών) σε εκείνο το διάστημα, κάνε συμβόλαιο μεταγαμιαίο με όρους και ρήτρες που ορίζεις. Δεν γνωρίζω τι έχετε κανονίσει στο παρελθόν εσύ τα ξέρεις. Και κάνε το ταξίδι σου.

3)Υπομονή μέχρι τότε, και μετά πήγαινε Χαβάη οικογενειακός (ε θα έχεις μαζέψει 20χιλιάρικα τι στο; )

Υ.Γ. Προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας και το κάνιστρο με υγρό άζωτο ! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...