Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα μάζευα τα κέρματα αλλά πλέον έχω τόση μικροβιοφοβία που μόνο αν έχω αντισηπτικό μαζί θα τα μαζέψω.

Τα χαρτονομίσματα τα παίρνω πάντα γιατί τουλάχιστον με αυτά αγοράζεις κάτι σε ένα μαγαζί και πλένεις εκεί τα χέρια σου.

Πεταμένα αντικείμενα δεν παίρνω. Είμαι αυτή που αφήνει χρήσιμα πράγματα δίπλα στα σκουπίδια για να τα πάρει κάποιος.

• Like 3
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει τυχει. Δεν το αποκλειω βεβαια αν πετυχω ποτε κατι που θα μου φανει σπανιο τυπου βιβλιο ή κομικ αλλα δεν τρελαινομαι στην ιδεα του να παω να το πιασω και να εχει τιποτα σιχαμενο κολλημενο πανω του :lol:

Χρηματα σαφως και ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Από τα σκουπίδια φυσικά ποτέ. Από το δρόμο όμως έχω μαζέψει πολλά ταληρα, δεκαρικα, ένα πενηνταρικο και ένα καυοσταρικο. Σορρυ αλλά δεν μπορούσα να τα αγνοησω

• Like 1
Δημοσ.

Από τα σκουπίδια φυσικά ποτέ. Από το δρόμο όμως έχω μαζέψει πολλά ταληρα, δεκαρικα, ένα πενηνταρικο και ένα καυοσταρικο. Σορρυ αλλά δεν μπορούσα να τα αγνοησω

Και εγώ κάποτε είχα βρει δυο πενηντάευρα στο δρόμο. Δεν με χάλασε καθόλου γιατί ήταν κοντά στα γενέθλια μου. Κέρασα όλη την παρέα, και πήρα ένα δωράκι στον εαυτό μου :)

Λέτε για γάτες. Εγώ συνέχεια βρίσκω στον δρόμο αδέσποτα που  δεν ξεκολλάνε από τα πόδια μου και θέλουν να με υιοθετήσουν. Νοιώθω πολύ άσχημα που δεν μπορώ να τα πάρω σπίτι :fear:

• Like 5
Δημοσ.

Μια τηλεόραση crt είχα μαζέψει πρόσφατα 80s αγγλική.

Αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει αν άξιζε.Στην αποθήκη την έχω.  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν από 24-25 χρόνια είχα βρει μέσα στο κουτί του σχεδόν καινούριο ένα GI Joe Phantom X-19 πάνω (όχι μέσα) σε ένα σκουπιδοντενεκέ πολυκατοικίας (τους χαμηλούς ορθογώνιους) στο Χαλάνδρι...

Κάποιος γονέας από ότι φαίνεται τιμώρησε τον γιο και του πέταξε το γαμηστερό αυτό παιχνίδι, κατασχέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες...

phantomx1903.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Είπαμε, τα σκουπίδια του ενός ο θησαυρός του άλλου.... :)

• Like 2
Δημοσ.

απο τον δρόμο έχω μαζεψει κανα δυο φορες τα κομμάτια μου , ήτανε μία που με είχε κερατώσει η Χρυσούλα , και η άλλλη δεν θυμαμαι τι ειχε γινει

Οι αναθυμιασεις του υγρου πυρ φταινε και δε θυμασαι !! :Ρ

Ειχα μαζεψει το 2009 εναν πυργο pentium 2 ή 3 δεν ξερω,τον πηγα σπιτι δεν αναβε και τον αφησα σε αλλον καδο :P

Δημοσ.

Τη Ζωή (φωτο avatar) απο τα σκουπίδια

:wub:

Nα λοιπόν που στα σκουπίδια μπορείς να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου  : )

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω μαζέψει αλλά τελικά χαίρομαι αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια.

Πριν λίγους μήνες είχαμε 6 500άρικα (ναι αυτά τα μοβ) σε ένα φάκελο και πάνω σε μια γενική καθαριότητα τα πετάξαμε μαζί με σκουπίδια σε μπλε κάδο. Φυσικά το καταλάβαμε 3 ημέρες μετά! :shock:

*(όχι δεν κυκλοφορούν συνέχεια μοβ μέσα στο σπίτι, έτυχε απλά να υπάρχουν για μια πληρωμή που έπρεπε να γίνει!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...