suffocater Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ρε γκαηζ πηρατε λουτρινο απο τον δρομο? Δεν αποκλειω να μαζευα κατι, αλλα οχι λουτρινο, παιζει να εχει το οτιδηποτε κει μεσα... Στην ηλικία που ημουν οταν το εκανα,δεν το σκεφτηκα ΤΟΣΟ πολυ. Μπηκε και στο πλυντηριο μετά,υιοθέτησα και το αρουρι που φιλοξενούσε Την σακούλα με την κοκα που ειχε κρυμμένη,την κρατησα και την κατανάλωσα οταν μπορουσα να εκτιμήσω την αξία της 3
kathytherion Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εχω πετύχει αρκούδο τεράστιο και ωραίο, οπότε φυσικά τον πήρα.. μέχρι που ήρθαν γονείς σπίτι επισκεψη τους ειπα την ιστορια και την επομενη φορα που πηγαν σπιτι (ως φοιτητης) και ελειπα τον πεταξαν.. ασπλαχνοι.. επισης εχω μαζεψει κωνο, σημα τροχαιας, καρεκλα σκηνοθετη,βιβλιοθήκη.. κ.α. Νταξει κι εμεις φαγαμε τρελο δουλεμα με τον δικο μας αρκουδο, ψαχτηκα κιολας να τον παω καθαριστηριο κλπ αλλα τελικα τον αφησα στο μπαλκονι μου και κραταγε συντροφια στους γειτονες!
doubtful Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Με εναν φιλο μαζευαμε πλαστικα/χαρτινα/μεταλλο απο εναν δρομο στον οποιον τρεχαμε (καναμε και μπρατσα εκεινη την ημερα ). Εκτος απο τα τυπικα μπραβο ρε παιδια κτλ, 1-2 μας ρωτησαν αν ειμαστε απο τον δημο . Παλιοτερα μαζευα χαρτια, πλαστικα, ηλεκτρικες συσκευες, μπαταριες κτλ για ανακυκλωση, αλλα σταματησα..... γιατι επρεπε να μαζεψω και τον εαυτο μου...
theoritikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά σκέφτομαι αυτή την εποχή να αρχίσω να μαζεύω ελιές και σύκα από δέντρα σε δημόσιους χώρους. Έχουν καρποφορήσει, είναι γινομένα, και επειδή κανείς δε τα μαζεύει πέφτουν χάμω στο πάτωμα και τα πατάει ο κόσμος. Νιώθω πως είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα ενώ θα μπορούσε κάποιος να τα μαζέψει να φαγωθούν. Άμα πάω μια βόλτα στη γειτονιά, άνετα μαζεύω καμιά 10αρια κιλά σύκα, και άλλα 5 ελιές. Συν του ότι είναι βιολογικά. Πρέπει να σου γνωρίσω την μητέρα μου. Αν δει παρατημένο καρποφόρο δέντρο σε δημόσιο χώρο, δεν θα το αφήσει αν δεν πάρει 3-4 κιλά από το φρούτο που παράγει. Έναν Αύγουστο, μαζί με μια θεία μου είχαν ανακαλύψει μια συκιά σε ένα άδειο οικόπεδο. Την επόμενη μέρα πήραν από δυο μεγάλους κουβάδες και μάζεψαν όλα τα σύκα!
theoritikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ένα τοστ και 2 τυρόπιτες Και ζεις ακόμα;
dimitrisOP Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και ζεις ακόμα; ναι ρε άραξε δεν παθαινεις τπτ τελειως τυφλα ομως ειμουν
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πρέπει να σου γνωρίσω την μητέρα μου. Αν δει παρατημένο καρποφόρο δέντρο σε δημόσιο χώρο, δεν θα το αφήσει αν δεν πάρει 3-4 κιλά από το φρούτο που παράγει. Έναν Αύγουστο, μαζί με μια θεία μου είχαν ανακαλύψει μια συκιά σε ένα άδειο οικόπεδο. Την επόμενη μέρα πήραν από δυο μεγάλους κουβάδες και μάζεψαν όλα τα σύκα! Μιλαμε για αθηνα; δε το συνιστώ. Ο άλλος μπορει να χει πεταξει πχ. μπαταρια αυτοκινητου ή οποια αλλη τελειωμενη χημεια στο ιδιο χωμα/οικόπεδο. Το ρισκαρεις; Επισης ποτέ νεράντζια απο αθήνα (αν και ειναι όλοι οι δρόμοι γεμάτοι, πχ. κυψέλη). Λέγεται ότι αυτό το δέντρο "φιλτράρει" την ατμόσφαιρα, και με τόσο καυσαέριο, go figure..... Γι αυτό ζαρζαβατικά από αστική περιοχή είναι no go για μένα
xoxlasae Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Συνηθως βγαζω ρούχα και οτιδηποτε δε χρειάζομαι που λειτουργει.. Τα βαζω σε σακουλες και γραφω με μαρκαδορο τι ειναι... Παντα εξαφανιζονται στο 2λεπτο. Ευελπιστω να τα παιρνει κάποιος που έχει αναγκη. Εγω προσωπικα δεν εχω μαζεψει ποτε κατι απο τα σκουπιδια εκτος απο κουτες οταν κανω νοικοκυριο στην αποθήκη η κανα βαψιμο.
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ναι ρε άραξε δεν παθαινεις τπτ τελειως τυφλα ομως ειμουν Για «τελείως τύφλα», δεν έκανες και τίποτα ακραίο. Μια γαβάθα τέτοια κατέβασα πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια σ' ένα μπαράκι κι ακόμα εδώ είμαι... 4
dimitrisOP Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για «τελείως τύφλα», δεν έκανες και τίποτα ακραίο. Μια γαβάθα τέτοια κατέβασα πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια σ' ένα μπαράκι κι ακόμα εδώ είμαι... Ε ντάξει εσύ το τερμάτισες 1
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ε ντάξει εσύ το τερμάτισες Θυμάμαι σα χθες το επιφώνημα τού ενθουσιασμού μου, πριν αρχίσω το μασούλημα: «...ρρρε μμμα...λλλάκα - ΧΙΚ! - χρωματιστά πατατάκια!!!» 1
dimitrisOP Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θυμάμαι σα χθες το επιφώνημα τού ενθουσιασμού μου, πριν αρχίσω το μασούλημα: «...ρρρε μμμα...λλλάκα - ΧΙΚ! - χρωματιστά πατατάκια!!!» Στην τουαλέτα μετά τι έγινε?
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στην τουαλέτα μετά τι έγινε? Τίποτα! Πήγα σπίτι, ξεράθηκα και αυτό ήταν. Οπότε μάλλον τα χώνεψα κανονικά!
bedazzled Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Στην τουαλέτα μετά τι έγινε? Τέτοια λέτε και σκάει μύτη ο vsl μετά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα