pao13d1997 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ήθελα να ρωτησω έχω 2 partition θέλω να ξαναπερασω τα windows 10 στο ένα γτ μου έβγαλαν blue screen αλλά το άλλο να μείνει ανέπαφο γτ δουλεύει κανονικά. Τι κάνω? Αν θέλω να τα διωξωκαι τα 2 λειτουργικα(7+10) και να βάλω 7 από την αρχή χωρίς partition τι κάνω?
Xristaras12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Επειδή δεν γίνεται σαφές, το ενα διαμέρισμα έχει 10αρια και το αλλο 7αρια; για την δευτερη ερώητηση,όταν θα πας να βάλεις τα 7αρια κατα την επιλογή διαμερίσματος εγκατάστασης θα τα διαγράψεις όλα και θα αφήσεις τα 7αρια να δημιουργήσουν νέο απο την αρχή.
pao13d1997 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι το ένα 10 το άλλο 7 πήγα και έκανα εγκατάσταση στο μέχρι πρότινος 10 όλα μία χαρά αλλά μου έμειναν τα αρχεία του προηγουμενου
rfc Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και τι θες να κανεις τωρα? Να βαλεις μονο 7? Κανε αυτο που σου ειπε ο Χρισταρας.
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ναι το ένα 10 το άλλο 7 πήγα και έκανα εγκατάσταση στο μέχρι πρότινος 10 όλα μία χαρά αλλά μου έμειναν τα αρχεία του προηγουμενου Μπορείς να διαγράψεις μόνο το διαμέρισμα με τα 10(προσοχή στο τι σβήνεις),να φτιάξεις νέο στην θέση του,και να κάνεις ξανά εγκατάσταση εκεί,έτσι μόνο θα γίνει «καθαρή» εγκατάσταση χωρίς να υπάρχουν τα παλιά αρχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα