xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ...θα δουλεύατε; Αν ναι τι δουλειά θα διαλέγατε; Αν όχι πως θα περνούσατε το χρόνο σας; 1
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Στο μυαλό μου είσαι papia! Το σκεφτόμουν πριν κάτι μέρες και έλεγα να το ρωτήσω κι εδώ κιόλας! Όχι δεν θα δούλευα, εκτός αν μιλάμε για κάποιο χόμπι - σπορ που μπορεί να έδινε και κάποια λεφτά. 1
LiquidTroll Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Οτι θυμάται χαίρεται ο καθένας εδω μέσα..... 3
BritGreek Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου -στην ηλικία που είμαι- χωρίς να δουλεύω/παράγω, και ποτέ δεν έχω δουλέψει 8ωρο Πάντα πολύ περισσότερο. Μου φαίνεται αδιανόητο και αν δεν είχα δουλειά, θα είχα φύγει (οπουδήποτε) για να βρω. Το να δουλεύεις δεν έχει απόλυτη σχέση με τα χρήματα που μπορεί να έχεις ή να μην έχεις. Προσωπική άποψη, εννοείται και νομίζω ότι το κλειδί είναι στο να κάνει κανείς αυτό που τον ενδιαφέρει (ή το χόμπι του) επάγγελμα. Να περνά καλά μέσα από αυτό που κάνει. Έτσι ακριβώς νιώθω εγώ, ενώ είμαι εντελώς αντίθετος με τη λογική σύμφωνα με την οποία κάποιος επιλέγει να είναι άεργος, επειδή πχ τη βγάζει με κάποια ενοίκια ή άλλο εισόδημα, ενώ είναι σε παραγωγική ηλικία. 1
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Πώς φαίνεται κάποιος που έχει καλή δουλειά.. 2
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γρανάζια όλοι γίναμε. Υπάρχουν χιλιάδες δημιουργικά και ευχάριστα πράγματα να κάνει κανείς στη ζωή του, εκτός του να δουλεύει σαν σκλάβος και να πληρώνει υπέρογκους φόρους. Αλλά... 8
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν έχω ανάγκη να δουλεύω, και κάνω την ίδια δουλειά που έκανα όταν είχα. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν έχω ανάγκη να δουλεύω, και κάνω την ίδια δουλειά που έκανα όταν είχα. That's happiness, right there. 7
4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Απο τα πιο τραγικα πραγματα θεωρω καποιος να δουλευει ενω δεν εχει αναγκη.Αν ειχα ενα εξασφαλισμενο ποσο καθε χρονο μεχρι να πεθανω δεν θα δουλευα, εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω στην ζωη μου. 6
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Απο τα πιο τραγικα πραγματα θεωρω καποιος να δουλευει ενω δεν εχει αναγκη.Αν ειχα ενα εξασφαλισμενο ποσο καθε χρονο μεχρι να πεθανω δεν θα δουλευα, εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω στην ζωη μου. H αλλη μερια του νομισματος σε αυτο που ειπε ο firewalker, ειναι πως αυτο που κανει τον γεμιζει, τον ευχαριστει, νιωθει ομορφα ενω το κανει, ειναι το hobby του με αλλα λογια (..ακομα και εαν δεν ισχυει για την συγκεκριμενη περιπτωση). Οποτε προτεινω να μην βλεπουμε την κατασταση ως μαυρο-ασπρο. Δεν ειναι παντα "πασης φυσεως δουλεια = σκλαβια". 8
pancho12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 αναλογως απο που θα προερχοντουσαν τα λεφτα.αν ηταν ετοιμα απο τον μπαμπακα τοτε θα ξοδευες γρηγορα χωρις να σκεφτεσαι.αλλα αμα δουλεψεις και βγαλεις δικα σου θα λογαριαζεις και το ενα ευρω που το δινεις..
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ναι θα αγόραζα μια μερσεντα ταξί και θα έκανα τα γούστα μου..
dimitrisOP Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ναι θα αγόραζα μια μερσεντα ταξί και θα έκανα τα γούστα μου.. μερσεντα ναι , ταξι γιατι? 2
4saken Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 αναλογως απο που θα προερχοντουσαν τα λεφτα.αν ηταν ετοιμα απο τον μπαμπακα τοτε θα ξοδευες γρηγορα χωρις να σκεφτεσαι.αλλα αμα δουλεψεις και βγαλεις δικα σου θα λογαριαζεις και το ενα ευρω που το δινεις.. Μιλαμε για υποθετικο ερωτημα...Αν αυριο εβρισκα 300.000 θα συνεχιζα κανονικα να δουλευω και θα αλλαζα λιγα πραγματα στην καθημερινοτητα μου.Αν εβρισκα 10.000.000 τα παραταγα ολα και ζουσα με 200.000 για 50 χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα