stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω με τι άνδρες έχεις μπλέξει ούτε με αφορά αλλά μην τους τσουβαλιάζεις όλους. Ποτέ κανενα ανετο αρκετά μαυτο το θέμα. Μόνο εναν φίλο ξερω ανετο σαυτα.
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ποτέ κανενα ανετο αρκετά μαυτο το θέμα. Μόνο εναν φίλο ξερω ανετο σαυτα. Θα τον βρεις, i have faith in you.
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Θα τον βρεις, i have faith in you. Δε με νοιαζει αν είναι ανετος ο αλλος ή οχι μ'αυτο. Αν καθεται κ τυραννιέται είναι δικό του θέμα. Εγω τι να τον κάνω. Εγω ειμαι απλά μια κοπελα της εποχής μου. Σ'αυτην την εποχή ζω και πράττω ανάλογα. Οπως καθε φυσιολογικός ανθρωπος 1
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτό το θρεντ είναι ο καθρέπτης του πουριτανισμου. Το λατρεύω δίνει μπόλικο υλικό για μελέτη. Στους πόσους πρώην θεωρείται η άλλη πουτανακι; Αμα μαγειρεύει και κάνει και δουλειές σπιτιού της δίνουμε καναν έξτρα πόντο; (να αναπληρώσει όσους έχασε επειδή είχε αμαρτωλο παρελθον) Την γυναίκα την θέλουμε άσσο στο σεξ (αλλά χωρίς να έχει πάει με πάνω από 2-3 άντρες σε όλη της την ζωή); Αυτά και αλλά ερωτήματα θα απαντηθούν εδώ μέσα. Συντονιστείτε στους δέκτες σας :Ρ Να σου πω ποτε θεωρειται πουτανακι για μενα .... οταν πάει με αλλους ενω έχει σχέση και δεν το λέει. Γουσταρεις τις παρτουζες? να έχεις τα κοτσια να το πεις. Αν το πεις δεν τρεχει τιποτα αν το κρυψεις ομως εκει υπάρχει θέμα. 2
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ετσι ειναι. Πουτανα θεωρω καποια μονο οταν κανει μαλακιες κ κοροϊδευει τη σχεση της. Αν ειναι ελευθερη ειναι επιλογη της τι θα κανει κ δεν πεφτει σε κανεναν λογος Καλά, φυσικά, αν παιρνει τους παντες. . . Ειναι λιγο ανησυχητικο 3
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και για να λέμε και τα πράγματα πιο σωστά είναι και κάτι άνδρες που είναι τρις χειρότεροι.
DDevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μπορει να τους παιρνει με το αμάξι .... οποτε και παλι βασικα ανησυχητικο ειναι. Γυναικα οδηγος.... μπρρρρρ 2
AntiCambeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Υπάρχουν γυναίκες που εχουν κανει σεξ με πολλούς και έχουν πολύ καλύτερο χαρακτήρα απο άλλες που έχουν πάει με λίγους γιατί στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να είναι πουτάνες στην ψυχή και στο μυαλό,να κερατώνουν,να προσποιούνται,να λένε ψέματα,να εκμεταλεύονται καταστάσεις κλπ. Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίσουμε πουτάνα κάποια γυναίκα απο τον αριθμό αντρών που έχει κάνει σεξ.Σεξομανή ίσως,η ανασφαλής που ζητάει επιβεβαίωση.
groot Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Η γυναίκα που κάνει sex με πολλούς, ανασφαλής. Ο τύπος που καταστρώνει σχέδια, δίνεις κάρτες και αναλύει την γνωριμία που θα κάνει με παραφιλολογίες για να μήπως του κάτσει καμία γυναίκα τι είναι; Ή ο τύπος που λέει "έχω πάει με Χ από facebook και site γνωριμιών, δεν είναι τίποτα"; Υ.Γ. Υποθετικά σενάρια κάνω.
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και εδώ νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσουμε ένα πυροτέχνημα... Οι γυναίκες που πηδιούνται πολύ ή/και επί πληρωμή είναι, για κάποιους, πουτάνες και ο χαρακτήρας τους ύποπτος στην καλύτερη περίπτωση. Για άλλους μπορεί να είναι σεξομανείς ή ανασφαλείς. Οι άντρες που πηδάνε αβέρτα ή/και επι πληρωμή, τι είναι; Μία πουτάνα, πόσους πελάτες εξυπηρετεί; Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από αυτό; (πουτάνα κυριολεκτικά ή μεταφορικά, είναι εξίσου ενδιαφέρον) Ρωτάω μιας και το topic δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε γυναίκες αλλά παρόλα αυτά έχουμε ρίξει πολύ βάρος κατα κει. 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγραψα "ισως".Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες,απλά δεν το έγραψα γιατί προς το παρόν αναφερόμαστε κυρίως στις γυναίκες. Πείτε και εσείς άλλους λόγους που κάποια/ος κάνει σεξ με πολλούς διαφορετικούς σε μικρό χρονικό διάστημα.Πως θα την/τον χαρακτηρίζατε?Μήπως το κάνουν για να συλλέγουν στατιστικά δεδομένα για την σεξουαλική αγωγή? 1
alsakari Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Γιατί έναν άνδρα που έχει πάει με πολλές του λέμε μπράβο παιδαρά,ενώ μία γυναίκα που κάνει το ίδιο την λέμε παρτόλα;(φαντάσου να είχε βγει κάποια,και να είχε πει ότι έχει πάει με 4000 άνδρες...τι θα τις είχαν πει ειδικά οι μυξοπαρθένες "διάσημες" )
SlickNick Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Και εδώ νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να σκάσουμε ένα πυροτέχνημα... Οι γυναίκες που πηδιούνται πολύ ή/και επί πληρωμή είναι, για κάποιους, πουτάνες και ο χαρακτήρας τους ύποπτος στην καλύτερη περίπτωση. Για άλλους μπορεί να είναι σεξομανείς ή ανασφαλείς. Οι άντρες που πηδάνε αβέρτα ή/και επι πληρωμή, τι είναι; Μία πουτάνα, πόσους πελάτες εξυπηρετεί; Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από αυτό; (πουτάνα κυριολεκτικά ή μεταφορικά, είναι εξίσου ενδιαφέρον) Ρωτάω μιας και το topic δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε γυναίκες αλλά παρόλα αυτά έχουμε ρίξει πολύ βάρος κατα κει. Κοινωνικά οι άντρες που πηδάνε αβέρτα είναι αυτοί που γουστάρουν οι γυναίκες. Και αν το καλοσκεφτείς είναι κάτι το αξιέπαινο επειδή για να μπορεί να πηγαίνει με πολλές γυναίκες ένας άντρας, ειδικά άμα δεν είναι και πάρα πολύ εμφανίσιμος, πρέπει να είναι πετυχημένος σε άλλους τομείς. Αυτοί που το κάνουν επί πληρωμή θεωρούνται ψιλοπεριθωριακοί και πέφτουν στα μάτια αντρών και γυναικών. 2
Pokemon640 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν κακολόγησα ποτέ αν μια έχει πάει με 2ψήφιο προς 3ψήφιο η και 5ψήφιο αριθμό ανδρών, το θεωρώ διάκριση γιατί ξέρω ότι δεν θα είναι "brick" στο κρεβάτι. Θα τη κακολογούσα όμως αν σήμερα μου ήθελε σχέση αποκλειστική και αύριο μάθαινα ότι έκανε παράλληλα κάτι (με έναν η πολλαπλούς).
taazz Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Τελικό συμπέρασμα, όχι, το παρελθόν δεν διαγράφετε, το κατά πόσο είναι σωστό, αποδεκτό ή ακόμα και φρόνιμο το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί τον καθένα μας δεν έχει καμιά σημασία, ούτε βαρύτητα. Όπως λέει και ο σοφός λαός, "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα