Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειρωνεία, μόλις γύρισα από το σούπερμαρκετ και η μπροστινή μου στο ταμείο είχε αγοράσει 2 συσκευασίες Durex Tropical :devil:

Σε σχέση με άλλες που κάνουν ακάποτα είναι πολύ καλύτερη...

• Like 1
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που κολλάει ο γάμος με τα παιδιά? κάνε χωρίς γάμο 

lol. Ο μόνος λόγος για γάμο είναι τα παιδιά, χωρίς παιδιά δεν έχεις λόγο.

Δημοσ.

που κολλάει ο γάμος με τα παιδιά? κάνε χωρίς γάμο 

Προς το παρον δεν σκεφτομαι τιποτα απο αυτα τα δυο γιατι έχουν υποχρεώσεις εγω θελω να γυριζω σπιτι μου μετα τη δουλεια να κοιμάμαι να ξυπνάω να παιζω πλέυστεησον και μετα βουρ για γυμναστηριο το βραδακι αραγμα σπιτι και να αλητεύω γενικα δεν ειμαι τύπος που θα μπορουσε να αναλάβει τουλαχιστον για την επομενη 2-3ετια παιδιά και υποχρεώσεις. Τους ακουω στη δουλεια ολο για τα παιδια τους λενε και καταλαβαινω οτι πρεπει ολη μέρα να ασχολεισαι με τα παιδιά. Ασε απο τα 35 και μετά και βλέπουμε :cry:

Δημοσ.

Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σύστημα αξιών του καθενός, όπως κι ότι η ποιότητα κάθε ανθρώπου εξαρτάται από πολλά περισσότερα πράγματα από τον αριθμό των εραστών του. Άλλωστε το τι θεωρεί κάποιος μεγάλο αριθμό συντρόφων είναι εντελώς σχετικός. Επίσης δε θα διαφωνήσω ότι τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία μια γυναίκα με έντονη προσωπική ζωή συνεχίζει σε μεγάλο βαθμό να θεωρείται ...τανα, σε αντίθεση με έναν άντρα,που μάλλον επαινείται, Για μένα αυτή η στοχοποίηση μιας γυναίκας που απολαμβάνει το σεξ, ειναι στενόμυαλη, ειδικά όταν η αντίστοιχη ανδρική συμπεριφορά θεωρείται τουλάχιστον φυσιολογική. Φυσικά δε μιλάω για ακραίες συμπεριφορές πχ εκδιδομένων προσώπων, εκεί ομολογώ κι εγώ θα ήμουν τουλάχιστον σκεπτική (εκτός κι αν υπήρχε εξαναγκασμός, ή κάποιο βαθύ ψυχολογικό τραύμα όπως σεξουαλική κακοποίηση, έχω ακούσει και τέτοιες περιπτώσεις). Ακόμα δέχομαι πως ο μεγάλος αριθμός ερωτικών συντρόφων μπορεί ενίοτε να σχετίζεται και με πιο βαθιά ζητήματα (και για τα 2 φύλα, μην ξεχνιόμαστε). Τονίζω το ενίοτε γιατί επιμένω πως μπορεί απλά κάποιος να ευχαριστιέται έτσι τη ζωή του.

Και μιας και μιλάμε για διαγραφή παρελθόντος γενικά ποια η γνώμη σας για την απιστία; Πρέπει να συγχωρείται; Μιλάω και για άνδρες και για γυναίκες (εδώ ειλικρινά, αν ακούσω ότι ο αντρας άντρας είναι θα κάνει την κουτσουκέλα του, θα τραβάω τα μαλλιά μου)

Βασικά (κάτι που δεν εξήγησα σε προηγούμενα πόστ μου). Σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζω κάποια _τάνα, _όλα κλπ. Ότι κάνει το κάνει γιατί της αρέσει, όπως και εγώ.

Όταν κάνω σχέση ξεκαθαρίζεται από πριν αν είναι αποκλειστική η μόνο σεξουαλική χωρίς δέσμευση.

Δυστυχώς είχα κοπέλα που ήθελε και είχαμε αποκλειστική αλλά είχε πάει με 5-6-7 μαζί κρυφά. Αν δεν ξέρει τι θέλει και δεν το συζητά με το σύντροφο ε CUT! the show καλύτερα :P

Τι ειρωνεία, μόλις γύρισα από το σούπερμαρκετ και η μπροστινή μου στο ταμείο είχε αγοράσει 2 συσκευασίες Durex Tropical :devil:

Και δεν ανταλλάξατε κινητό; what a n00b.

Αν ήταν και από Μαρόκο η Βραζιλιανά αυτοκτόνα ΤΩΡΑ :P

Δημοσ.

Σιγα ρε μεγάλε η γυναικα για την πάρτη της τα πηρε τα προφυλακτικα δεν σημαινει οτι πηγε να ψωνιστει στο σουπερ μάρκετ με τον οποιονδηποτε :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή επέλεξες να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη για να περιγράψεις αυτό που υφίστανται οι γυναίκες.

Το "Παιδιά γίνεται πόλεμος! Όλοι οι άντρες πάρτε ένα σπαθί και πηγαίνετε να σφαχτείτε, όλες οι γυναίκες καθίστε σπίτι και ράψτε κάλτσες!" θα έλεγα ότι είναι καταπίεση με βάση το φύλο. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άντρες θα προτιμούσαν να την αράξουν σπίτι και να πλέκουν...

Ποτέ δεν είχαμε σύστημα κοινωνικό που όλοι οι άντρες περνάνε φίνα και όλες οι γυναίκες περνάνε απαίσια, και θα ήταν αδύνατον κιόλας επειδή όπως φαίνεται και από κάτι τέτοια thread, οι άντρες σε γενικές γραμμές έχουν τις γυναίκες στα "Ώπα, ώπα!" και σκίζονται για να τις ικανοποιήσουν. 

Έχει φρουτοσαλάτα απόψε για επιδόρπιο... ;)  :D

Εμ..Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό, στην εξουσία πάντα ήταν άντρες ή τουλάχιστον μια τεράστια πλειοψηφία του 99% οπότε άλλοι άντρες καταπίεζαν τους άντρες και θεωρούσαν/θεωρούν ότι η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλλο και πρέπει να κάθεται σπίτι να μαγειρεύει και τα λοιπά. Κοινώς η λογική ουγκ ουγκ. Επίσης παλαιότερα δικαίωμα ψήφου είχαν (και πάλι) μόνο οι άντρες οπότε το συμπέρασμα είναι ότι εσείς επιλέξατε το κοινωνικό σύστημα να είναι έτσι όπως είναι. Προφανώς δεν έχουν όλοι οι άντρες την ίδια άποψη αλλά από το δικό σας φύλλο έγιναν αυτές οι επιλογές και ήταν στο δικό σας φύλλο η δύναμη να το αλλάξει (αλλά δεν το έκανε). Νομίζεις ότι το να κάθεσαι στο σπίτι να μαγειρεύεις, να πλένεις, να μεγαλώνεις τα παιδιά είναι εύκολη δουλειά και οι γυναίκες την περνούσαν ζάχαρη? Κάτσε κάντο για 1 βδομάδα και θα δεις πόσο "φίνα" την περνάνε οι γυναίκες. Αν οι άντρες "σκίζονται" να ικανοποιήσουν τις γυναίκες όπως λες (σε γενικές γραμμές) το κάνουν για καθαρά εγωιστικούς λόγους (όπως και οι γυναίκες φυσικά) οπότε βγάλε απ' τον εγκέφαλο σου την ιδέα ότι κάποιος είναι ριγμένος σε αυτή την κατάσταση. Και τα δύο φύλλα κάνουν πράγματα για το δικό τους συμφέρον. (σε γενικές γραμμές)

• Like 1
Δημοσ.

Εμ..Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό, στην εξουσία πάντα ήταν άντρες ή τουλάχιστον μια τεράστια πλειοψηφία του 99% οπότε άλλοι άντρες καταπίεζαν τους άντρες και θεωρούσαν/θεωρούν ότι η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλλο και πρέπει να κάθεται σπίτι να μαγειρεύει και τα λοιπά. Κοινώς η λογική ουγκ ουγκ. Επίσης παλαιότερα δικαίωμα ψήφου είχαν (και πάλι) μόνο οι άντρες οπότε το συμπέρασμα είναι ότι εσείς επιλέξατε το κοινωνικό σύστημα να είναι έτσι όπως είναι. Προφανώς δεν έχουν όλοι οι άντρες την ίδια άποψη αλλά από το δικό σας φύλλο έγιναν αυτές οι επιλογές και ήταν στο δικό σας φύλλο η δύναμη να το αλλάξει (αλλά δεν το έκανε). Νομίζεις ότι το να κάθεσαι στο σπίτι να μαγειρεύεις, να πλένεις, να μεγαλώνεις τα παιδιά είναι εύκολη δουλειά και οι γυναίκες την περνούσαν ζάχαρη? Κάτσε κάντο για 1 βδομάδα και θα δεις πόσο "φίνα" την περνάνε οι γυναίκες. Αν οι άντρες "σκίζονται" να ικανοποιήσουν τις γυναίκες όπως λες (σε γενικές γραμμές) το κάνουν για καθαρά εγωιστικούς λόγους (όπως και οι γυναίκες φυσικά) οπότε βγάλε απ' τον εγκέφαλο σου την ιδέα ότι κάποιος είναι ριγμένος σε αυτή την κατάσταση. Και τα δύο φύλλα κάνουν πράγματα για το δικό τους συμφέρον. (σε γενικές γραμμές)

Ξεκινάς από τη λανθασμένη βάση ότι επειδή οι άντρες ήταν οι ηγέτες, οι γυναίκες δεν είχαν κανέναν λόγο στο πως διαμορφώθηκε η κοινωνία και ότι τις γυναίκες δεν τις συνέφερε η κατάσταση. Κάνεις αυτό το λάθος επειδή μπλέκεις τις παλιότερες εποχές με το σήμερα λες και ζούμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Επίσης κάνεις το λάθος να υποθέτεις ότι άμα ψηφίζουν άντρες, θα ψηφίζουν για αντρικά συμφέροντα, άμα ψηφίζουν γυναίκες για γυναικεία κοκ, ενώ αυτό που ισχύει κατά τη γνώμη μου είναι ότι και οι άντρες και οι γυναίκες ψηφίζουν για τα γυναικεία συμφέροντα. 

Τις εποχές που ο άντρας έπρεπε να κάνει άθλιες δουλειές όπως στρατιώτης(με το ζόρι), κουβαλητής, κυνηγός, αγρότης κλπ, δουλειές άκρως επικίνδυνες, η γυναίκα που καθόταν σπίτι και μαγείρευε και καθάριζε, περνούσε σαφώς καλύτερα συγκριτικά. 

Σήμερα που οι δουλειές σε γενικές γραμμές λαμβάνουν μέρος σε γραφεία και οι κοινωνικές δεξιότητες μετράνε πιο πολύ, είναι απολύτως λογικό οι γυναίκες να θέλουν να εργάζονται. 

Σχετικά με το ποιος είναι ριγμένος, η άποψη μου είναι ότι στον Δυτικό κόσμο σήμερα, είναι πολύ καλύτερα να είσαι γυναίκα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινάς από τη λανθασμένη βάση ότι επειδή οι άντρες ήταν οι ηγέτες, οι γυναίκες δεν είχαν κανέναν λόγο στο πως διαμορφώθηκε η κοινωνία και ότι τις γυναίκες δεν τις συνέφερε η κατάσταση. Κάνεις αυτό το λάθος επειδή μπλέκεις τις παλιότερες εποχές με το σήμερα λες και ζούμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Επίσης κάνεις το λάθος να υποθέτεις ότι άμα ψηφίζουν άντρες, θα ψηφίζουν για αντρικά συμφέροντα, άμα ψηφίζουν γυναίκες για γυναικεία κοκ, ενώ αυτό που ισχύει κατά τη γνώμη μου είναι ότι και οι άντρες και οι γυναίκες ψηφίζουν για τα γυναικεία συμφέροντα. 

Τις εποχές που ο άντρας έπρεπε να κάνει άθλιες δουλειές όπως στρατιώτης(με το ζόρι), κουβαλητής, κυνηγός, αγρότης κλπ, δουλειές άκρως επικίνδυνες, η γυναίκα που καθόταν σπίτι και μαγείρευε και καθάριζε, περνούσε σαφώς καλύτερα συγκριτικά. 

Σήμερα που οι δουλειές σε γενικές γραμμές λαμβάνουν μέρος σε γραφεία και οι κοινωνικές δεξιότητες μετράνε πιο πολύ, είναι απολύτως λογικό οι γυναίκες να θέλουν να εργάζονται. 

Σχετικά με το ποιος είναι ριγμένος, η άποψη μου είναι ότι στον Δυτικό κόσμο σήμερα, είναι πολύ καλύτερα να είσαι γυναίκα. 

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω. Οι άντρες και οι γυναίκες ψηφίζουν για τα γυναικεία συμφέροντα κατα την γνώμη σου...Jesus. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχεις mommy issues ή το ότι ενδόμυχα θα ήθελες να ήσουν γυναίκα. Για το πρώτο θα πρότεινα εναν πολύ καλό ψυχολόγο και για το δεύτερο αλλαγή φύλλου και έναν πολύ καλό ψυχολόγο..Ψάξου επειγόντως, έχεις μεγάλο θέμα. Δεν προσπαθώ να σε μειώσω, απλά οι απαντήσεις σου και το θέμα που έχεις με τις γυναίκες είναι πάρα πολύ ανησυχητικό..Αν ήσουν απλά σεξιστής θα έλεγα οκ one more, so what? Αλλά εσύ είσαι περίπτωση (ή τρολλάρεις με μεγάλη επιτυχία).

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που διαβάζω. Οι άντρες και οι γυναίκες ψηφίζουν για τα γυναικεία συμφέροντα κατα την γνώμη σου...Jesus. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι έχεις mommy issues ή το ότι ενδόμυχα θα ήθελες να ήσουν γυναίκα. Για το πρώτο θα πρότεινα εναν πολύ καλό ψυχολόγο και για το δεύτερο αλλαγή φύλλου και έναν πολύ καλό ψυχολόγο..Ψάξου επειγόντως, έχεις μεγάλο θέμα. Δεν προσπαθώ να σε μειώσω, απλά οι απαντήσεις σου και το θέμα που έχεις με τις γυναίκες είναι πάρα πολύ ανησυχητικό..Αν ήσουν απλά σεξιστής θα έλεγα οκ one more, so what? Αλλά εσύ είσαι περίπτωση (ή τρολλάρεις με μεγάλη επιτυχία).

Θα προτιμούσα να σέβεσαι τον συνομιλητή σου και να μην χρησιμοποιείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, όσα δεν φτάνει η αλεπού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...