Kenny McCormick Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σήμερα πήγα μια βόλτα στο κέντρο για να φτιάξω καινούργια γυαλιά (σκελετό και φακούς) και το τι δεν άκουσα από τα διάφορα οπτικά τα οποία επισκέφθηκα δεν περιγράφεται, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Αν έχει κάποιος εμπειρία και γνώσεις λοιπόν ας με βοηθήσει με το τι να προσέξω
dionisis1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σήμερα πήγα μια βόλτα στο κέντρο για να φτιάξω καινούργια γυαλιά (σκελετό και φακούς) και το τι δεν άκουσα από τα διάφορα οπτικά τα οποία επισκέφθηκα δεν περιγράφεται, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Αν έχει κάποιος εμπειρία και γνώσεις λοιπόν ας με βοηθήσει με το τι να προσέξω Τι άκουσες δηλαδή και σου έκανε εντύπωση ? Τιμές για φακούς ? πόση μυωπία έχεις ?
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αυτό που άκουσα και μου έκανε εντύπωση είναι η πολυγνωμία πχ άλλος μου λεγε Ηοya άλλος Essilor άλλος Zeiss επίσης μου λέγαν άλλη λέπτυνση στους φακούς ο ένας άλλη ο άλλος. Έχω υπερμετρωπία 4,5 +0.75 αστιγματισμό στο ένα 3,5 στο άλλο. Είχα κάνει φακούς πριν από 6 μήνες (nikon) και δεν με βόλεψαν καθόλου οπότε δεν μπορώ να κουράζω τα μάτια μου άλλο. Οι τιμές επίσης έχουν μεγάλες διακυμάνσεις από 150-350 (ζητούσα πάντα το καλύτερο που μπορεί να γίνει). Μπορείς αν ξες βέβαια να μου πεις πχ εμένα με βόλεψαν οι Essilor Verilux.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πως γίνεται να μην σε βολέψει κάποια μάρκα κρυστάλλων εφόσον είναι στους βαθμούς σου? Προφανώς ο καθένας θα σου προτείνει την εταιρεία που δουλεύει περισσότερο αλλά πραγματικά βλέπεις διαφορά?
dionisis1925 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτό που άκουσα και μου έκανε εντύπωση είναι η πολυγνωμία πχ άλλος μου λεγε Ηοya άλλος Essilor άλλος Zeiss επίσης μου λέγαν άλλη λέπτυνση στους φακούς ο ένας άλλη ο άλλος. Έχω υπερμετρωπία 4,5 +0.75 αστιγματισμό στο ένα 3,5 στο άλλο. Είχα κάνει φακούς πριν από 6 μήνες (nikon) και δεν με βόλεψαν καθόλου οπότε δεν μπορώ να κουράζω τα μάτια μου άλλο. Οι τιμές επίσης έχουν μεγάλες διακυμάνσεις από 150-350 (ζητούσα πάντα το καλύτερο που μπορεί να γίνει). Μπορείς αν ξες βέβαια να μου πεις πχ εμένα με βόλεψαν οι Essilor Verilux. Κοίταξε από μάρκες κρυστάλλων δεν γνωρίζω πάντως γιατ τιμές παίζει ρόλο πόσο βαθμούς μυωπίας έχεις,εγώ που έχω 4,5 και στα δύο με λέπτυνση στο κρύσταλλο και με προστασία από υπολογιστές κτλπ το κάθε κρύσταλλο μου κοστίζει γύρω στα 75-80 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα