Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 η νευτώνεια φυσική μου λέει ότι αν μαζέψω φόρα και πέσω πάνω σε έναν τοίχο θα σπάσω τα μούτρα μου(δράση- αντίδραση)ενώ η κβαντική μου λέει ότι έχω πιθανότητα να περάσω απ μέσα του!Απειροελάχιστη μεν αλλά υπαρκτή δε! Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Δε στη λέω, σε ενημερώνω, αν θες ακούς. 4
xstreamgamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Δε στη λέω, σε ενημερώνω, αν θες ακούς. Ακούω δεν έχω το προνόμιο της παντογνωσίας!Ξεκίνα!
suffocater Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Π.χ δεν θα μάθουμε ποτέ τι προκάλεσε το big bang Και,ας πουμε,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ αυτό με τόση σιγουριά,ξερω ΄γω?
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Π.χ η νευτώνεια φυσική μου λέει ότι αν μαζέψω φόρα και πέσω πάνω σε έναν τοίχο θα σπάσω τα μούτρα μου(δράση- αντίδραση)ενώ η κβαντική μου λέει ότι έχω πιθανότητα να περάσω απο μέσα του!Απειροελάχιστη μεν αλλά υπαρκτή δε! Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Δε στη λέω, σε ενημερώνω, αν θες ακούς. O φίλος μιλάει για quantum tunneling (αν και η διατύπωση του με τον άνθρωπο που πέφτει πάνω σε ένα τοίχο είναι λάθος) https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_tunnelling Φίλε κανένας επιστημονικός τομέας δεν διαφωνεί ότι θα σπάσεις τα μούτρα σου Γενικά τα quantum mechanics θέλουν πολύ προσοχή. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι κάθε τι που ισχύει σε σωματιδιακό επίπεδο, ισχύει σε όλα τα επίπεδα γιατί απλά καταλήγουμε σε θεωρίες επιπέδου ντοκιμαντέρ history channel. Yπάρχουν ήδη πάρα πολλά από αυτά που λένε αρλούμπες πατώντας πάνω σε quantum mechanics.
xstreamgamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και,ας πουμε,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ αυτό με τόση σιγουριά,ξερω ΄γω? Γιατί δεν μπορούμε να πάμε στο σημείο μηδέν επειδή στο σημείο μηδέν δεν υπήρχε χρόνος χωρίς χώρο.Για αυτό και η τόση σιγουριά.Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω!Φτάνουμε μέχρι και το εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου αν θέλεις αλλά στο απόλυτο σημείο μηδεν ούτε φτάνουμε ούτε πρόκειται να φτάσουμε ποτέ! O φίλος μιλάει για quantum tunneling (αν και η διατύπωση του με τον άνθρωπο που πέφτει πάνω σε ένα τοίχο είναι λάθος) https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_tunnelling Φίλε κανένας επιστημονικός τομέας δεν διαφωνεί ότι θα σπάσεις τα μούτρα σου Έλα ρε συ επίτηδες το τράβηξα έτσι για να καταδείξω τις διαφορές μεταξύ της κλασικής φυσικής και της κβαντομηχανικής.Αν δεν κάνω λάθος η κβαντομηχανική θα μπορούσε να μας επιτρέπει να είμαστε σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα. Φυσικά και δεν είναι το πεδίο μου πάντως η κβαντομηχανική την κλασική νευτώνεια φυσική απέχουν μέρα με την νύχτα! 1
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ακούω δεν έχω το προνόμιο της παντογνωσίας!Ξεκίνα! Κανείς δεν το 'χει, αν διαβάσεις αυτό που παρέθεσε ο alex_000 και λίγο γύρω-γύρω κβαντομηχανική θα δεις και ο ίδιος πόση "λίγη" εφαρμογή έχουν στο μακρόκοσμο τα κβαντικά φαινόμενα. Το θέμα είναι ότι όπως ο φίλος κάτι σελίδες πίσω που μιλούσε για το μυστήριο του "πώς ξεκίνησε να πρωτοχτυπάει η καρδιά" και πως "τον παλμό τον ελέγχει ο εγκέφαλος" έτσι και το "υπάρχει πιθανότητα να περάσω μέσα από τοίχο" δείχνει μια επουσιώδη και μόνο ενασχόληση με το θέμα της κουβέντας. Η δική μου άποψη είναι ότι πριν αρχίσουμε να προτείνουμε ιδέες για το αυτοκίνητο του μέλλοντος, καλό θα ήταν να έχουμε ανέβει μια-δυο φορές σε ποδήλατο.
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έλα ρε συ επίτηδες το τράβηξα έτσι για να καταδείξω τις διαφορές μεταξύ της κλασικής φυσικής και της κβαντομηχανικής.Αν δεν κάνω λάθος η κβαντομηχανική θα μπορούσε να μας επιτρέπει να είμαστε σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα. Φυσικά και δεν είναι το πεδίο μου πάντως η κβαντομηχανική την κλασική νευτώνεια φυσική απέχουν μέρα με την νύχτα! Γενικά τα quantum mechanics θέλουν πολύ προσοχή. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι κάθε τι που ισχύει σε σωματιδιακό επίπεδο, ισχύει σε όλα τα επίπεδα γιατί απλά καταλήγουμε σε θεωρίες επιπέδου ντοκιμαντέρ history channel. Yπάρχουν ήδη πάρα πολλά από αυτά που λένε αρλούμπες πατώντας πάνω σε quantum mechanics.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τελικά από ότι φαίνεται η επιστήμη είναι η νέα θρησκεία. Και οι υπέρμαχοι της επιστήμης επιδεικνύουν τον ίδιο φανατισμό που έχουν και οι θρησκόληπτοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερα data. Ας πω κι εγώ την παπάρα μου. Προσωπικά πιστεύω στη μεταθάνατο ζωή. Δεν έχω κανένα τρόπο να αποδείξω αυτή την πεποίθηση. Γι αυτό λέμε πιστεύω. Δεν σε ρωτά κανείς αν πιστεύεις στη βαρύτητα γιατί είναι εκεί και τη μετράς. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι αυτό που πιστεύω είναι μια βλακεία δεν θα πέσω να τον φάω. Μπορεί και να είναι. Δεν με πειράζει. Είναι μια βολική βλακεία που με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Προσοχή όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Λέει ότι δεν έχει αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αλλά πώς να έχεις αποδείξεις όταν δεν ξέρεις καν πώς να ψάξεις κάτι. Για πολλά πράγματα δεν έχουμε αποδείξεις. Δεν ξέρουμε ας πούμε πως δημιουργήθηκε η ζωή. Δεν ξέρουμε αν η ζωή προέκυψε στη Γη ή προήλθε από μετεωρίτες. Αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνουμε την επιστήμη συλλήβδην. Οι θιασώτες μια θεωρίας χρησιμοποιούν τις αβεβαιότητες της επιστήμης για να προάγουν τις αρλούμπες τους. Βλέπε ομοιοπαθητική. Επειδή η ιατρική έχει αστοχίες ας πίνουμε νεράκι για να θεραπεύσουμε το άσθμα ή το ζάχαρο. Εν κατακλείδι, πιστεύω σε κάτι που με τα επιστημονικά δεδομένα είναι αμφίβολο. Πως διαχειρίζομαι αυτή την αντίφαση; Πολύ απλά κρατάω αυτή την θεωρία για τον εαυτό μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την υπέρτατη αλήθεια κι όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ηλίθιος ή δεν ξέρω ‘γω τι. Και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ ότι αυτό στο οποίο πιστεύω μπορεί και να είναι λάθος. Δεν θα καταρρεύσει η κοσμοθεωρία μου αν αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο οι βλάκες μένουν κολλημένοι σε μια άποψη no matter what. Παρεμπιπτόντως, όλοι οι θιασώτες της επιστήμης πιστεύουν στο Θεό. Απλά αντί για Θεό το λένε Φύση. Η φύση έφτιαξε αυτό κι η φύση έφτιαξε το άλλο. Δηλαδή μια ευφυΐα που διαπερνά τα πάντα και καθορίζει την εξέλιξη της ζωής. Το ίδιο πράγμα μέσες-άκρες που υποτίθεται ότι είναι κι ο Θεός. Απλά η φύση δεν σου λέει πόσες φορές να παντρευτείς και με ποιον να κάνεις σεξ.
katergaris79 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Γιατί δεν μπορούμε να πάμε στο σημείο μηδέν επειδή στο σημείο μηδέν δεν υπήρχε χρόνος χωρίς χώρο.Για αυτό και η τόση σιγουριά.Πιο απλά δεν μπορώ να στο πω!Φτάνουμε μέχρι και το εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου αν θέλεις αλλά στο απόλυτο σημείο μηδεν ούτε φτάνουμε ούτε πρόκειται να φτάσουμε ποτέ! Φαντάζομαι ότι πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν έλεγαν ότι δε θα φτάσουμε ποτέ στην κορυφή του Ολύμπου/ έξω από την ατμόσφαιρα/ στο φεγγάρι/ στον Άρη κλπ. κλπ.
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τελικά από ότι φαίνεται η επιστήμη είναι η νέα θρησκεία. Και οι υπέρμαχοι της επιστήμης επιδεικνύουν τον ίδιο φανατισμό που έχουν και οι θρησκόληπτοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερα data. Ας πω κι εγώ την παπάρα μου. Προσωπικά πιστεύω στη μεταθάνατο ζωή. Δεν έχω κανένα τρόπο να αποδείξω αυτή την πεποίθηση. Γι αυτό λέμε πιστεύω. Δεν σε ρωτά κανείς αν πιστεύεις στη βαρύτητα γιατί είναι εκεί και τη μετράς. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι αυτό που πιστεύω είναι μια βλακεία δεν θα πέσω να τον φάω. Μπορεί και να είναι. Δεν με πειράζει. Είναι μια βολική βλακεία που με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Προσοχή όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Λέει ότι δεν έχει αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αλλά πώς να έχεις αποδείξεις όταν δεν ξέρεις καν πώς να ψάξεις κάτι. Για πολλά πράγματα δεν έχουμε αποδείξεις. Δεν ξέρουμε ας πούμε πως δημιουργήθηκε η ζωή. Δεν ξέρουμε αν η ζωή προέκυψε στη Γη ή προήλθε από μετεωρίτες. Αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνουμε την επιστήμη συλλήβδην. Οι θιασώτες μια θεωρίας χρησιμοποιούν τις αβεβαιότητες της επιστήμης για να προάγουν τις αρλούμπες τους. Βλέπε ομοιοπαθητική. Επειδή η ιατρική έχει αστοχίες ας πίνουμε νεράκι για να θεραπεύσουμε το άσθμα ή το ζάχαρο. Εν κατακλείδι, πιστεύω σε κάτι που με τα επιστημονικά δεδομένα είναι αμφίβολο. Πως διαχειρίζομαι αυτή την αντίφαση; Πολύ απλά κρατάω αυτή την θεωρία για τον εαυτό μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την υπέρτατη αλήθεια κι όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ηλίθιος ή δεν ξέρω ‘γω τι. Και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ ότι αυτό στο οποίο πιστεύω μπορεί και να είναι λάθος. Δεν θα καταρρεύσει η κοσμοθεωρία μου αν αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο οι βλάκες μένουν κολλημένοι σε μια άποψη no matter what. Παρεμπιπτόντως, όλοι οι θιασώτες της επιστήμης πιστεύουν στο Θεό. Απλά αντί για Θεό το λένε Φύση. Η φύση έφτιαξε αυτό κι η φύση έφτιαξε το άλλο. Δηλαδή μια ευφυΐα που διαπερνά τα πάντα και καθορίζει την εξέλιξη της ζωής. Το ίδιο πράγμα μέσες-άκρες που υποτίθεται ότι είναι κι ο Θεός. Απλά η φύση δεν σου λέει πόσες φορές να παντρευτείς και με ποιον να κάνεις σεξ. the guy you can have a beer with
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το ότι "ενοχλήθηκα" πώς το συμπέρανες; Με τι τρόπο; Είδες το πρόσωπό μου; Άκουσες την φωνή μου; Το έγραψα ότι με ενόχλησε; Ή το τι νιώθει κανείς είναι το ίδιο εύκολο να αναγνωριστεί διαμέσου γραπτού λόγου με το εάν είναι σχετικός ή όχι με ένα αντικείμενο;Τέλος, θα μπορούσες να μου παραθέσεις που έγραψα πως:Q.E.D.Και για να μην χαλάμε και το θέμα... το αφήνω εδώ. Ούτως ή άλλως, δεν θα αλλάξει τίποτα με την οποιαδήποτε έκβαση της συζήτησης Cheers! Και θα σου δείξει και θα αρχίσεις να αμφισβητείς και να καταρρίπτεις (π.χ.) την διαφορά μεταξύ πεπερασμένα και μη άπειρου ή ότι από την στιγμή που ήρθε η κβαντική φυσική/μηχανική ανατράπηκε η νευτώνεια φυσική κτλ. Αυθαιρετα συμπερασματα και προβλεψειςΠου για να σου εξηγήσει κανείς πού είναι το λάθος σου θα πρέπει να σου διδάξει φυσική, μαθηματικά και χημεία σε επίπεδο γυμνασίου - λυκείου. Να αφήσει 2 χρόνια να καταλαγιάσει η γνώση και μετά να πάει σε πανεπιστημιακού επιπέδου. Γνωριζεις τι ξερω τι δεν ξερω τι πρεπει να διδαχθω ποσο καιρο κλπ Δεν βαριέσαι...; Λες και θα αλλάξει τίποτα εάν το X user του insomnia βάλει λίγο παραπάνω μυαλό... Χεστους μωρε Που να βαζουμε μυαλο στους χαζους τωρα .........Άντε.. καλημέρες. Ας μη κλειδωθει αλλο ενα θεμα και ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι 2
xstreamgamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φαντάζομαι ότι πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν έλεγαν ότι δε θα φτάσουμε ποτέ στην κορυφή του Ολύμπου/ έξω από την ατμόσφαιρα/ στο φεγγάρι/ στον Άρη κλπ. κλπ. όταν δεν υπάρχει χρόνος στο σημείο μηδέν σταματά και δυνατότητα της παρατήρησης τόσο απλά.Δε είναι θέμα τεχνογνωσίας είναι θεμελιώδης νόμος ότι αφού δεν υπάρχει χρόνος στο σημείο μηδέν πως θα παρατηρήσουμε κάτι που δεν υπάρχει χρονικά;
livefreeordie Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τελικά από ότι φαίνεται η επιστήμη είναι η νέα θρησκεία. Και οι υπέρμαχοι της επιστήμης επιδεικνύουν τον ίδιο φανατισμό που έχουν και οι θρησκόληπτοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερα data. Ας πω κι εγώ την παπάρα μου. Προσωπικά πιστεύω στη μεταθάνατο ζωή. Δεν έχω κανένα τρόπο να αποδείξω αυτή την πεποίθηση. Γι αυτό λέμε πιστεύω. Δεν σε ρωτά κανείς αν πιστεύεις στη βαρύτητα γιατί είναι εκεί και τη μετράς. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι αυτό που πιστεύω είναι μια βλακεία δεν θα πέσω να τον φάω. Μπορεί και να είναι. Δεν με πειράζει. Είναι μια βολική βλακεία που με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Προσοχή όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Λέει ότι δεν έχει αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αλλά πώς να έχεις αποδείξεις όταν δεν ξέρεις καν πώς να ψάξεις κάτι. Για πολλά πράγματα δεν έχουμε αποδείξεις. Δεν ξέρουμε ας πούμε πως δημιουργήθηκε η ζωή. Δεν ξέρουμε αν η ζωή προέκυψε στη Γη ή προήλθε από μετεωρίτες. Αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνουμε την επιστήμη συλλήβδην. Οι θιασώτες μια θεωρίας χρησιμοποιούν τις αβεβαιότητες της επιστήμης για να προάγουν τις αρλούμπες τους. Βλέπε ομοιοπαθητική. Επειδή η ιατρική έχει αστοχίες ας πίνουμε νεράκι για να θεραπεύσουμε το άσθμα ή το ζάχαρο. Εν κατακλείδι, πιστεύω σε κάτι που με τα επιστημονικά δεδομένα είναι αμφίβολο. Πως διαχειρίζομαι αυτή την αντίφαση; Πολύ απλά κρατάω αυτή την θεωρία για τον εαυτό μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την υπέρτατη αλήθεια κι όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ηλίθιος ή δεν ξέρω ‘γω τι. Και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ ότι αυτό στο οποίο πιστεύω μπορεί και να είναι λάθος. Δεν θα καταρρεύσει η κοσμοθεωρία μου αν αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο οι βλάκες μένουν κολλημένοι σε μια άποψη no matter what. Παρεμπιπτόντως, όλοι οι θιασώτες της επιστήμης πιστεύουν στο Θεό. Απλά αντί για Θεό το λένε Φύση. Η φύση έφτιαξε αυτό κι η φύση έφτιαξε το άλλο. Δηλαδή μια ευφυΐα που διαπερνά τα πάντα και καθορίζει την εξέλιξη της ζωής. Το ίδιο πράγμα μέσες-άκρες που υποτίθεται ότι είναι κι ο Θεός. Απλά η φύση δεν σου λέει πόσες φορές να παντρευτείς και με ποιον να κάνεις σεξ. Well said...
suffocater Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τελικά από ότι φαίνεται η επιστήμη είναι η νέα θρησκεία. Και οι υπέρμαχοι της επιστήμης επιδεικνύουν τον ίδιο φανατισμό που έχουν και οι θρησκόληπτοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερα data. Ας πω κι εγώ την παπάρα μου. Προσωπικά πιστεύω στη μεταθάνατο ζωή. Δεν έχω κανένα τρόπο να αποδείξω αυτή την πεποίθηση. Γι αυτό λέμε πιστεύω. Δεν σε ρωτά κανείς αν πιστεύεις στη βαρύτητα γιατί είναι εκεί και τη μετράς. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι αυτό που πιστεύω είναι μια βλακεία δεν θα πέσω να τον φάω. Μπορεί και να είναι. Δεν με πειράζει. Είναι μια βολική βλακεία που με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Προσοχή όμως. Η επιστήμη δεν λέει ότι δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Λέει ότι δεν έχει αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Αλλά πώς να έχεις αποδείξεις όταν δεν ξέρεις καν πώς να ψάξεις κάτι. Για πολλά πράγματα δεν έχουμε αποδείξεις. Δεν ξέρουμε ας πούμε πως δημιουργήθηκε η ζωή. Δεν ξέρουμε αν η ζωή προέκυψε στη Γη ή προήλθε από μετεωρίτες. Αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να απαξιώνουμε την επιστήμη συλλήβδην. Οι θιασώτες μια θεωρίας χρησιμοποιούν τις αβεβαιότητες της επιστήμης για να προάγουν τις αρλούμπες τους. Βλέπε ομοιοπαθητική. Επειδή η ιατρική έχει αστοχίες ας πίνουμε νεράκι για να θεραπεύσουμε το άσθμα ή το ζάχαρο. Εν κατακλείδι, πιστεύω σε κάτι που με τα επιστημονικά δεδομένα είναι αμφίβολο. Πως διαχειρίζομαι αυτή την αντίφαση; Πολύ απλά κρατάω αυτή την θεωρία για τον εαυτό μου χωρίς να ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την υπέρτατη αλήθεια κι όποιος έχει διαφορετική άποψη είναι ηλίθιος ή δεν ξέρω ‘γω τι. Και ταυτόχρονα συνειδητοποιώ ότι αυτό στο οποίο πιστεύω μπορεί και να είναι λάθος. Δεν θα καταρρεύσει η κοσμοθεωρία μου αν αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο οι βλάκες μένουν κολλημένοι σε μια άποψη no matter what. Παρεμπιπτόντως, όλοι οι θιασώτες της επιστήμης πιστεύουν στο Θεό. Απλά αντί για Θεό το λένε Φύση. Η φύση έφτιαξε αυτό κι η φύση έφτιαξε το άλλο. Δηλαδή μια ευφυΐα που διαπερνά τα πάντα και καθορίζει την εξέλιξη της ζωής. Το ίδιο πράγμα μέσες-άκρες που υποτίθεται ότι είναι κι ο Θεός. Απλά η φύση δεν σου λέει πόσες φορές να παντρευτείς και με ποιον να κάνεις σεξ. Σωστός,γενικά,με μερικές ενστάσεις. -H "μονη διαφορά" ειναι major. -Η επιστήμη δεν θα σου πει οτι γνωρίζει,οταν δεν το κάνει. -Αν και ο ορος θεός χρησιμοποιειται απο καποιους(pantheists),με την εννοια της φύσης,δεν ειναι ο θεός(υπερφυσικός) για τον οποιο μιλάμε και αναφερόμαστε ως τώρα,τουλ σε αυτό το τοπικ.
livefreeordie Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τελικά από ότι φαίνεται η επιστήμη είναι η νέα θρησκεία. Και οι υπέρμαχοι της επιστήμης επιδεικνύουν τον ίδιο φανατισμό που έχουν και οι θρησκόληπτοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουν καλύτερα data. Eιδικα αυτο πρεπει να γινει quote 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις