Προς το περιεχόμενο

Homtom android smartphones με κόστος από 48 ευρώ


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η νέα προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Gearbest, αφορά τα smartphones της κινεζικής HOMTOM, μιας εταιρείας που θέλει να κάνει τη διαφορά προσφέροντας κινητά τηλέφωνα στηριζόμενα στην πλατφόρμα του Android, και με κόστος πολύ χαμηλό.
 
Με κόστος 48 ευρώ, το HOMTOM HT3 στηρίζεται στο Android 5.1, μπορεί να συνδεθεί σε 3G δίκτυα, ενώ εσωτερικά διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή με 1GB μνήμη. Η οθόνη του είναι στις 5 ίντσες με HD ανάλυση και 2.5D γυαλί. Ο αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται στα 8GB όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Δε λείπουν και οι δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος με 5MP και LED flash, καθώς και μία δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος των 2MP.
 

1452216793565447614.jpg

 
Στη συνέχεια βρίσκουμε το HOMTOM HT7 μοντέλο με κόστος 52 ευρώ, που διαθέτει και αυτό τετραπύρηνοπ επεξεργαστή, 1GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικό χώρο, όμως η οθόνη του ανεβαίνει στις 5.5 ίντσες, και με την ανάλυση να παραμένει HD. Βρίσκουμε ακόμη τις ίδιες κάμερες με το ΗΤ3 μοντέλο, στα 5MP (πίσω) και 2MP (μπροστά) ενώ μπορεί να συνδεθεί χωρίς πρόβλημα σε 3G δίκτυα.
 

1451468491899560048.jpg

 
Μαζί με τα δύο παραπάνω μοντέλα, η HOMTOM κυκλοφορεί και τις PRO εκδόσεις τους, και συγκεκριμένα τα HT3 Pro και HT7 Pro με διαφορές στη μνήμη, τον αποθηκευτικό χώρο αλλά και την ανάλυση των καμερών. Έτσι οι Pro εκδόσεις έρχονται με 2GB μνήμη, 16GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου στα 128GB, δυνατότητα σύνδεσης σε 4G δίκτυα, 8MP κύρια κάμερα και εμπρόσθια με 2MP ανάλυση. Οι τιμές τους έχουν οριστεί κατά τη διάρκεια της προσφοράς στα 77 ευρώ για το HT3 Pro και στα 76 ευρώ για το HT7 Pro.
 
Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν την εγκατάσταση δύο sim καρτών, και στηρίζονται στην έκδοση Android 5.1. Η προσφορά ανάλογα με το μοντέλο, διαρκεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας

post-39041-0-16143200-1459937572_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κανονικές τιμές τους ειναι αυτές εδω και πολύ καιρό. Οι flash sales τιμές τους απο την αλλη ειναι πολύ καλές (ΗΤ7 στα $40) αλλα δε νομίζω να τις καταφέρει κάποιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω αγοράσει από banggood ένα HT7 στα $39.99 (πήγε ελάχιστα παραπάνω με τα μεταφορικά που πλέον χρεώνει το banggood) και το έχω ήδη παραλάβει, και είναι μια χαρά αξιοπρεπέστατο κινητό για τα λεφτά που έδωσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το HT7 και δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος.

- "Πρόχειρη" έκδοση Android για το λόγο ότι εκεί που κλείνω μία εφαρμογή με το πίσω βέλος, εμφανίζει άλλες που ούτε καν τις έχω ανοίξει.

- Οι εφαρμογές όπως το facebook σέρνονται μιας και το ίδιο το πρόγραμμα με τις αναβαθμίσεις του γονατίζει τη συσκευή κ εκεί που προσπαθώ να scroll-άρω τη σελίδα, κολλάει και πατάω άλλα 'ντι άλλων.

- Δεν έχει λαμπάκι ένδειξης σε περίπτωση που "χάσεις" κλήσεις ή μηνύματα και πρέπει να ανοίξεις την οθόνη τυχαία.

- Το φλας είναι ασθενές και δεν βοηθάει τη νυχτερινή λήψη.

Μην έχω και ιδιέταιρες απαιτήσεις για 76 ευρώ από Ελλάδα και 5.5".  :-D

 

Το πήρα σαν δεύτερο δίκαρτο, βέβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...