fotaras13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 7"00 -15¨00 8 ώρες χαλαρα σχετικά τις περισσότερες φορές άλλες πάλι αν πλακώσει δουλειά δυσκολα σηκώνω κεφάλι και φεύγω κάτα τις 16"00. Δεν θα άντεχα ούτε λεπτό παραπάνω από 8ωρο να κάθομαι... Σ/κ Εκτός.
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ενώ οι υπόλοιποι που δουλεύουμε 55 ώρες τα κάνουμε μασούρι. Σκοτώνεσαι ο από πάνω, ξανασκέψου το.
fotaras13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Σκοτώνεσαι ο από πάνω, ξανασκέψου το. Σε λίγο ετοιμάζομαι για βολτίτσα... Εσύ νάνι γιατί αύριο θα κλείσεις 10ωρο πάλι..
fotaras13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ενας γνωστός μου δε δουλεύει πουθενά, δούλευε δλδ, τώρα είναι άνεργος αλλά το μήνα ο πατέρας του του δίνει 2000 ευρώ να περάσει. Άδικη η ζωή φίλε... 1
totem_lost Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ενώ οι υπόλοιποι που δουλεύουμε 55 ώρες τα κάνουμε μασούρι. Σκοτώνεσαι ο από πάνω, ξανασκέψου το. Εμένα λες; Απλά απαντάω στο ερώτημα του TS. Θα μπορούσα να σκοτώνομαι και να βγάζω τα διπλά. Προτιματε να εχετε μεγαλο ελευθερο χρονο η περισσοτερες ωρες εργασιας(+more money); 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 στον fotara13 μιλουσε τοτεμε. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ.
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το πρώτο σκέλος στον totem_lost πήγαινε. Το άλλο πήγαινε στο fotara13.
fotaras13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 στον fotara13 μιλουσε τοτεμε. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ. Εντάξει δεν μπορώ να το αναφέρω αυτό. Πάντως το ότι είμαι σε ένα χαλαρό εργασιακό περιβάλλον δε σημαίνει ότι βγάζω και τα τρελά λεφτά. Βέβαια δε δουλεύω και για 600 ευρώ...
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τρώω πατατάκια, πίνω Ζέος, και γράφω με το Nexus ρε, θέλετε και κουοταρίσματα.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 @fotaras13 παίζει να είμαστε στην ίδια εταιρία και να μην το ξέρουμε χαχαεγώ γίνεται δεν γίνεται της τρελής. 16:30 φεύγω Σε πρώην δουλειά όταν έκανα υπερωρία έπαιρνα +50Ευρώ την επιπλέον ώρα, αλλά ήταν οι χειρότερες ώρες (1-5 τα ξημερώματα), δεν θα το ξαναέκανα με τη καμία. 1
ravend Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εστιατόριο,κουζίνα, πατεις με πατω σε στο μοναχο 5/7 καμια φορα 6/7 8-9 ωρες απογευματινη βαρδυα, που αφηνει λίγες ελευθερες ωρες γιατι το πρωι κοιμασαι σα το βοδι. Υπο αλλες συνθηκες θα ηταν ιδανικα αν εξαιρεσεις τους κ@ριολιδες συναδελφους ιταλους που σου σκαβουνε το λακο οποια στιγμη βρουν!κανουν να φαινοντε γατακια οι χειροτεροι ελληνες! Ιδιοκτητης κομπλε,ωρες για εστιατοριο κομπλε,χρηματα υπερωριες ασφαλειες κτλ υπερκομπλε γι'αυτό και συνεχιζω εδω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα