papresa Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τι γνώμη έχετε για τους εναλλακτικούς πάροχους ρεύματος, κυρίως θα εκτιμούσα απόψεις χρηστών. Είναι όντως πιο οικονομικοί; Ποιος είναι καλύτερος; Όταν λένε χωρίς πάγιο, ισχύει ή πληρώνεις πάγιο στην ΔΕΗ και απλά πληρώνεις τις ΚΒΩ που καις στον πάροχο, όπως ήταν αρχικά στην τηλεφωνία; Υπάρχει χρονικώς περιορισμός για να μείνεις;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οι διαφορες στον λογαριασμο ειναι ελαχιστες εως μηδενικες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Οι διαφορες στον λογαριασμο ειναι ελαχιστες εως μηδενικες Και ο φοβος να ριξουν "κανονι" υπαρκτος !!!Εχουμε παρελθον σε τετοιους.... 1
Makis38 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα, γενικά, δεν είναι υψηλή. Αυτά που ανεβάζουν τον λογαριασμό, ως γνωστόν, είναι τα δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και οι λοιπές χρεώσεις και νταβατζιλίκια που αναφέρονται. Επομένως το να κερδίσεις και ένα maximum 10% στο ρεύμα πάντα, δε νομίζω ότι αξίζει, άσε το ρίσκο όπως με κάτι πανηγυριτζίδικες energa κλπ του παρελθόντος. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα, γενικά, δεν είναι υψηλή. Αυτά που ανεβάζουν τον λογαριασμό, ως γνωστόν, είναι τα δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και οι λοιπές χρεώσεις και νταβατζιλίκια που αναφέρονται. Επομένως το να κερδίσεις και ένα maximum 10% στο ρεύμα πάντα, δε νομίζω ότι αξίζει, άσε το ρίσκο όπως με κάτι πανηγυριτζίδικες energa κλπ του παρελθόντος. Ετσι !!! Να ξαναπω ότι οσοι γυριζουν στη ΔΕΗ από ...πτωχευσαντες παροχους εχουν επιβαρυνση 8% γιατι η ΔΕΗ είναι υποχρεωμενη να τους ξαναπαρει σαν "προμηθευτης τελευταιου καταφυγιου"
papresa Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλώς, ευχαριστώ. Απλά για την απορία, δεν μου είπε κανείς, αν φεύγεις εντελώς από την ΔΕΗ ή μένεις για πάγιο, ερτ, δημοτικά τέλη κλπ. Εντάξει στην ρεύμα είμαι πολύ προσεκτικός, κυρίως λόγω παρελθόντος, όπως προείπατε. Παλιότερα όμως στην τηλεφωνία που ήμουν σε άλλους παρόχους (Telepassport, Manner,HOL), ήμουν ευχαριστημένος. Βέβαια το πάγιο το πλήρωνα στον κλεφτΟΤΕ, αυτή ήταν και η αιτία που επέστρεψα ολοκληρωτικά στον κλεφτΟΤΕ, αλλά μόλις άλλη εταιρεία αποκτήσει ιδιόκτητο δίκτυο στη Σαμοθράκη, θα είμαι από τους πρώτους που θα φύγω από τον κλεφτΟΤΕ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ με την elpedison ωραιότατα ευχαριστημένος είμαι. 10% διαφορά, περίπου. Γιατί να τα δίνω στη ΔΕΗ;
nvel Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 μόνο την παραγωγή δίνεις στην elpedison την μεταφορά και διανομή πάλι την δεη πληρώνεις 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Και ξαναρωτάω: αυτό το 10%, γιατί να το δώσω στη ΔΕΗ; Επειδή κάποιοι μου κουνάνε το μπαμπούλα πως θα πτωχεύσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια, ας πούμε; Μπορεί για κάποιον η διαφορά να είναι μικρή. Για εμένα, δεν είναι. Αυτά, τα σταθμίζει ο καθένας και αποφασίζει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 μόνο την παραγωγή δίνεις στην elpedison την μεταφορά και διανομή πάλι την δεη πληρώνεις Την πληρωνεις στην ΔΕΗ για να τα δωσει στον ΔΕΔΔΗΕ(διανομη) και στον ΑΔΜΗΕ (μεταφορα) . Μην μεινουμε απλειτωτοι κι εμεις !!!
michael92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα, γενικά, δεν είναι υψηλή. Αυτά που ανεβάζουν τον λογαριασμό, ως γνωστόν, είναι τα δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και οι λοιπές χρεώσεις και νταβατζιλίκια που αναφέρονται. Επομένως το να κερδίσεις και ένα maximum 10% στο ρεύμα πάντα, δε νομίζω ότι αξίζει, άσε το ρίσκο όπως με κάτι πανηγυριτζίδικες energa κλπ του παρελθόντος. Η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα είναι πανάκριβη αν υπολογίσεις την οικονομία μας και το γεγονός ότι έχουμε untapped coal resources που οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες εξαντλήσανε τον 19ο αίωνα. Περιοχές με παρόμοια ορυχεία στις ΗΠΑ (πχ North Dakota) έχουν τιμή λιανικής 0.08$/Kwh! Μπορούν να κάνουν περικοπές σε μισθολογία και προσωπικό. Μπορούν στην τελική να δώσουν ένα σάντουιτς λιγότερο. 2
papresa Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετική άποψη κι ανάλογα πράττει. Εγώ σας λέω από τους εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας ήμουν ευχαριστημένος. Αλλά στο ρεύμα είμαι πιο δύσπιστος. 1
michael92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετική άποψη κι ανάλογα πράττει. Εγώ σας λέω από τους εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας ήμουν ευχαριστημένος. Αλλά στο ρεύμα είμαι πιο δύσπιστος. Πρέπει να περάσει καιρός, να γίνουν επενδύσεις και να αποκτήσουν δικές τους μονάδες παραγωγής. Όσο μεταπουλάνε ρεύμα της ΔΕΗ δεν πρόκειται να υπάρξει διαφορά μεγαλύτερη του 10%.
sphinxgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετική άποψη κι ανάλογα πράττει. Εγώ σας λέω από τους εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας ήμουν ευχαριστημένος. Αλλά στο ρεύμα είμαι πιο δύσπιστος. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ρευμα. Στην τηλεφωνία έχεις βλάβες - οπότε απαιτείται υποστήριξη, σε ενδιαφέρει ο εξοπλισμός που έχει ο κάθε πάροχος - DSLAM κλπ Στο ρευμα δεν υπάρχει καμία σχέση με τα παραπάνω. Το ίδιο ρευμα πάει σε όλους με την ίδια γραμμή.
TheAccountant Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εκανα ενα check με τα τιμολογια της Elpedisson που ανέφερε φίλος ποιο πάνω. Σε λογαριασμο 154 ευρω ρεύμα (ΔΕΗ), αν ημουν Ελπεντισον θα είχα κερδίσει 2-3 ευρώ στο ρευμα και 6-7 απο τα πάγια (τριφασικο) αφού δεν έχει... κανα δεκάρικο διαφορά σύνολο. Δεν είναι πολλά... ή μαλλον για ένα κέρδος τον χρόνο 30 ευρώ... δεν είναι ικανό ποσο για να με κάνει να μετακινηθώ. Δεν ξέρω επισης αν εχουν αλλα ψιλά γράμματα. Η ΔΕΗ ειναι γνωστή ποσότητα... η Ελπέντισον άγνωστη, και δε μου αρέσουν οι εκπληξούλες. Θα το παρακολουθώ ομως το θεμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις