Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,,θελω να μου προτεινετε ενα αντρικο αρωμα ωραιο με διαρκεια και να κανει αισθητη την παρουσια μου σε εναν χωρο..θελω κατι ωραιο,να μην το χορταινει η κοπελα μ..ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω ένα άρωμα που να μην το φορέσεις: Egoiste της Chanel. Είναι υπερβολικά έντονο που γίνεται ενοχλητικό και επιπλέον το φοράει η γερουσία, αυτοί που δεν κόβουν το νύχι στο μικρό δάχτυλο για να καθαρίζουν το αυτί τους.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω ένα άρωμα που να μην το φορέσεις: Egoiste της Chanel. Είναι υπερβολικά έντονο που γίνεται ενοχλητικό και επιπλέον το φοράει η γερουσία, αυτοί που δεν κόβουν το νύχι στο μικρό δάχτυλο για να καθαρίζουν το αυτί τους.

Hahahahhahahahahahahahah!

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο από τα str8 που υπάρχουν. Εμένα μου αρέσουν και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις

Δημοσ.

+1 για το miyake

Κάποια στιγμή πριν χρόνια, καλοκαιρακι στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην Καμαρα, εχω βάλει miyake και προχωράω σε ραντεβού με φίλους, έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση πεζες 2 κοπέλες, "συναντιομαστε" κοντα σε κάδο σκουπιδιών (φαντάσου μυρωδιά) και η μία κοπέλα γυρνάει στην άλλη και λέει, μοσχομυριζει miyake ρε....

Σταθερή προτίμηση πολλά χρόνια, πιο παλιά χρησιμοποιούσα Azzaro...

Το άρωμα για να σου "κάτσει" παίζουν πολλά ρόλο, κανε μια βόλτα στα καταστήματα και τσέκαρε κατευθείαν στο δέρμα σου.

• Like 1
Δημοσ.

μία παρατήρηση. το ίδιο άρωμα σε διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να είναι διαφορετικό. σάν άρωμα είναι τέλειο αλλά σε εμένα ταίριαξε κιόλλας. προτείνω να το δοκιμάσεις πάντως όπως και να έχει!

Δημοσ.

+1 για το miyake και από μένα.

Σταθερή και διαχρονική αξία που μόνο θετικά σχόλια προκαλεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...