Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω οτι ξυπναω πρωι τις καθημερινές για τη δουλειά το βιολογικό μου ρολόι αρνειται να με αφήσει να κοιμηθώ περισσότερο τα σαββατοκυριακα, πραγμα που σημαίνει οτι νιωθω μονίμως κουρασμενη και στερημένη απο υπνο.

Σας εχει συμβει? Τι μπορω να κανω για να κοιμαμαι περισδοτερο?

Δημοσ.

Μια από τα ίδια, χωρίς την στέρηση και την κούραση όμως

Απλά ενώ καθημερινές ξυπνάω γύρω στις 7:30 με το ζόρι, το ΣΚ που θέλω να σαπίσω λίγο στον ύπνο όπως τις παλιές καλές μέρες, 8:30 το μάτι έχει ανοίξει

Δημοσ.

Λόγω οτι ξυπναω πρωι τις καθημερινές για τη δουλειά το βιολογικό μου ρολόι αρνειται να με αφήσει να κοιμηθώ περισσότερο τα σαββατοκυριακα, πραγμα που σημαίνει οτι νιωθω μονίμως κουρασμενη και στερημένη απο υπνο.

Σας εχει συμβει? Τι μπορω να κανω για να κοιμαμαι περισδοτερο?

Μια χαρά σε βρίσκω.

Το να είναι ασύγχρονο το βιολογικό σου ρολόι και να μη μπορείς να κοιμηθείς κάθε φορά την ίδια ώρα, και άρα να μη ξυπνάς και την ίδια ώρα το σκέφτηκες ?

Εγώ κάνω συνέχεια κύκλους. Να, ξύπνησα στις 11 το βράδυ χθες. Και από τότε είμαι ξύπνιος. 

Και αυτό με επηρεάζει αρνητικά, σε δουλειά, σε κοινωνική ζωή, σε όλα. Δε μπορώ να πάρω τον άλλο την 2 τα ξημερώματα να του πω 'πάμε για καφέ ?'

Δημοσ.

Εγω παντως κοιμαμαι οσο λιγοτερο μπορω.Κατα την γνωμη μου, ο υπνος  κλεβει χρονο απο την ζωη.

κατι τετοιο κανω και γω.

παλιοτερα ελιωνα στον υπνο, κυριολεκτικα.

την επεφτα 8-9 το πρωι και ξυπνουσα 6-7 το απογευμα.

τωρα με τη δουλεια, ναι μεν κουραζομαι αλλα δε θελω αν χανω αξιοποισημο χρονο!

οποτε 4-5 ωρες τη μερα ειναι οκ.

Δημοσ.

Δεν τα καταφερνω και εγω. Το ειχα γράψει και αλλου οτι συχνα ξυπναω 3 τα χαραματα. ΣΚ ζοριζομαι να κοιμηθω παραπανω. Το μυστικό για υπνο ειναι κουραση ή/και sex. Και να βγαζεις οσο μπορεις οτι προβληματα εχεις απο το μυαλο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και ο μεσημεριανος υπνος 45' με μια ωρα ειναι απιστευτα "ξεκουραστικος". Αν ποτε ξαναψαξω για σπιτι θα ψαξω σίγουρα κατι διπλα στη δουλειά - ωστε να μπορω να πεταγομαι στα διάλειμματα.

Δημοσ.

Μια χαρά σε βρίσκω.

Το να είναι ασύγχρονο το βιολογικό σου ρολόι και να μη μπορείς να κοιμηθείς κάθε φορά την ίδια ώρα, και άρα να μη ξυπνάς και την ίδια ώρα το σκέφτηκες ?

Εγώ κάνω συνέχεια κύκλους. Να, ξύπνησα στις 11 το βράδυ χθες. Και από τότε είμαι ξύπνιος. 

Και αυτό με επηρεάζει αρνητικά, σε δουλειά, σε κοινωνική ζωή, σε όλα. Δε μπορώ να πάρω τον άλλο την 2 τα ξημερώματα να του πω 'πάμε για καφέ ?'

52806140.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...