xpapias Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σκεφτόμουν οτι καθε μερα πινω περιπου 500-750 ml αναψυκτικα. Και κυριως 6-7 καφέδες (1 φραπέ + οι υπολοιποι espresso). Ισως και παραπανω. Περα απο τον κινδυνο για τα δοντια λογω ανθρακικού και η εξάρτηση απο την καφεινη δεν ειναι οτι το καλυτερο. Υπαρχουν μερες που δεν μπορω να λειτουργησω αν δεν πιω καφε. Οσες φορες εχω δοκιμασει επισης να το ελαττωσω εχω φτάσει σε 1-2 φλιτζάνια, οχι λιγότερο. Εσεις τι αλλες "καταχρησεις" κάνετε;
gokuthelegend Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καφέ δεν πίνω αλλά και εγώ χωρίς αναψυκτικά δεν μπορώ, θα πιω τουλάχιστον 2 τενεκεδάκια των 330ml την ημέρα. Παλιά πήγαινα σχεδόν σε καθημερινή βάση και έπαιρνα γαριδάκια, πατατάκια, γλυκά από το σούπερ μάρκετ αλλά ευτυχώς τελευταία τα έχω περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί προσπαθώ να χάσω κιλά, ζήτημα να τρώω 1-2 φορές τον μήνα. Μπορώ να πω ότι δεν μου έχουν λείψει καθόλου. Αυτά τα αναψυκτικά όμως δεν μπορώ να τα κόψω.
bluesattack Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καταχρηση σε ζαχαρη μεσω αναψυκτικων (που τα ξανααρχισα μετα απο πολυ καιρο ) και τουμπανιασμενων καφεδων .
menostospitimou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εγώ τον καφέ το έκοψα. Έπινα πάρα πολυ για χρόνια. Πλέον πίνω ένα τσάι αν νιώθω ότι χρειάζομαι καφεΐνη (και λειτουργεί). Επίσης είχα αρχίσει να τρώω πιο υγειινά αλλά λόγω οικονομικών και έλλειψης χρόνου ψιλοσταμάτησα. Και το χειρότερο (που το άφησα για τελευταίο) είναι ότι άρχισα πάλι ο μαλάκας το κάπνισμα μετά από κάνα εξάμηνο.. Και τις επιπτώσεις πλέον τις καταλαβαίνω πιό καλά από ποτέ. Θα το ξανακόψω, αλλά η ζημιά γενικώς έχει αρχίσει να φαίνεται. Στα mid-20s.
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δε νομίζω ότι κάνω κάποια συστηματική κατάχρηση. 1
Muchacho Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Η καθημερινη μου προσληψη φυτικων ινων φτανει σε βαθμο καταχρησης,με εκρηκτικα αποτελεσματα. 1
Big Boss Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 όλα με μέτρο και είσαι εντάξει(ακόμα και τα επικίνδυνα εκτός του καπνίσματος)
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σκεφτόμουν οτι καθε μερα πινω περιπου 500-750 ml αναψυκτικα. Και κυριως 6-7 καφέδες (1 φραπέ + οι υπολοιποι espresso). Ισως και παραπανω. Ο Χριστός και ο Απόστολος Γκλέτσος.. Ανησυχώ για σένα και κατ' επέκταση για τα υπέροχα παπικά θρετζ. Εσεις τι αλλες "καταχρησεις" κάνετε; Δε λέγονται αυτά. 4
Ypatia Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εμμ.. έχω σταματήσει τις καταχρήσεις, μεγάλωσα γι'αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα