Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοκολάτες. Τουλάχιστον μία ολόκληρη την ημέρα από τότε που με θυμάμαι (αν δεν υπάρχει στο σπίτι τρελαίνομαι). Πρόβλημα με τα κιλά δεν είχα ποτέ, αλλά η ζάχαρη που καταναλώνω είναι άλλο θέμα.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοκολάτες. Τουλάχιστον μία ολόκληρη την ημέρα από τότε που με θυμάμαι (αν δεν υπάρχει στο σπίτι τρελαίνομαι). Πρόβλημα με τα κιλά δεν είχα ποτέ, αλλά η ζάχαρη που καταναλώνω είναι άλλο θέμα.

Τι σοκολάτα?

Δημοσ.

Τι σοκολάτα?

Οποιαδήποτε βρεθεί στο ψυγείο... Δεν αγοράζω τις ίδιες κάθε μέρα. Εδώ που μένω είμαι υπερευχαριστημένος με αυτά που έχει, η αλήθεια είναι όμως ότι μου έχουν λείψει μερικές από Ελλάδα (ιδιαίτερα η Crunch). :P

• Like 3
Δημοσ.

2 καφεδες την ημερα, σκετους. καπνισμα(μεγαλο μειον) , gaming . αλλα το χειροτερο νομιζω ειναι η απροθημια μου. ενω καθημερινα σκεφτομαι οτι πολλα πραγματα που κανω ειναι λαθος,(βλεπε καπνισμα κλπ) , συνεχιζω και τα κανω. Τουλαχιστον εχω φτιαξει την διατροφη μου. τρωω δυο φορες την βδομαδα κρεας. τις υπολοιπες οσπρια ψαρια και λαχανικα. Τα λεφτα παιζουν σημαντικοτερο ρολο απο οτι πιστευα σε ολα αυτα. αν ειχα χρηματα π.χ θα μπορουσα να γραφτω σε ενα γυμναστηριο, ενα κολυμβητηριο κατι και πιστευω θα μπορουσα να κοψω και το καπνισμα ετσι. στο παρελθον που το ειχα κανει το ειχα ελαττωσει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Ευτυχως αναψικτικα και τηγανιτα φαγητα δεν καταναλωνω καθολου γιατι απο μικρος δεν επιτρεπονταν αυτα τα δυο στο σπιτι , οποτε εμαθα να ζω χωρις αυτα :P

Να ξοδεύεις τα λεφτά των τσιγάρων στο γυμναστήριο το έχεις δοκιμάσει; Με ένα σμπάρο δυο τριγωνια...

• Like 3
Δημοσ.

Οποιαδήποτε βρεθεί στο ψυγείο... Δεν αγοράζω τις ίδιες κάθε μέρα. Εδώ που μένω είμαι υπερευχαριστημένος με αυτά που έχει, η αλήθεια είναι όμως ότι μου έχουν λείψει μερικές από Ελλάδα (ιδιαίτερα η Crunch). :P

Στο ψυγείο??! Block.

:P

Πάντως μετά το (κάπως δύσκολο) κόψιμο του τσιγάρου πριν 2,5 χρόνια και το (πολύ εύκολο) κόψιμο των καθημερινών αναψυκτικών, έχει παραμείνει η καθημερινή ανάγκη σοκολάτας (την παλεύουμε), μια μικροκατάχρηση καφέ και προστέθηκε ανάγκη για φρούτα, επιτέλους!

Ου γαρ έρχεται μόνον.

Δημοσ.

Aπό τότε που νοικοκυρεύτηκα τίποτα το ιδιαίτερο,καμμιά πο@τ@ν@,λίγο μπάφο,κανά ποτό και δυστυχώς τσιγάρο(που θα μου πάει όμως θα το κόψω), αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι νόστιμες οι άτιμες!

Δημοσ.

Εχω κόψει το τσιγάρο "μαχαίρι" για 3η και τελευταία φορά μετά απο αρκετά χρόνια,πίνω αλκοόλ σπάνια(καμιά μπύρα η κάποιο ποτό),αναψυκτικά κομμένα εδώ και χρόνια,πρόσφατα σταμάτησα να τρώω τηγανητά φαγητά.

Εχω γίνει φλώρος... :-D

• Like 4
Δημοσ.

Εχω κόψει το τσιγάρο "μαχαίρι" για 3η και τελευταία φορά μετά απο αρκετά χρόνια,πίνω αλκοόλ σπάνια(καμιά μπύρα η κάποιο ποτό),αναψυκτικά κομμένα εδώ και χρόνια,πρόσφατα σταμάτησα να τρώω τηγανητά φαγητά.

Εχω γίνει φλώρος... :-D

Τους είδαμε και τους 'μαγκες' που μπεκροπίνουν τι κατάλαβαν. :P

Δημοσ.

Εγώ τον καφέ το έκοψα. Έπινα πάρα πολυ για χρόνια. Πλέον πίνω ένα τσάι αν νιώθω ότι χρειάζομαι καφεΐνη (και λειτουργεί).

Επίσης είχα αρχίσει να τρώω πιο υγειινά αλλά λόγω οικονομικών και έλλειψης χρόνου ψιλοσταμάτησα.

Και το χειρότερο (που το άφησα για τελευταίο) είναι ότι άρχισα πάλι ο μαλάκας το κάπνισμα μετά από κάνα εξάμηνο.. Και τις επιπτώσεις πλέον τις καταλαβαίνω πιό καλά από ποτέ. Θα το ξανακόψω, αλλά η ζημιά γενικώς έχει αρχίσει να φαίνεται. Στα mid-20s.

κριμα για το καπνισμα. Απ οσα λες αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι στην ουσια εκοψες την πιο ακινδυνη συνηθεια, που ειναι ο καφες, για την υγεια ειναι απειρα προτιμοτερη μια υγιεινη διατροφη και ας πινεις και καφεδες...

Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό. Απλώς διψάς και αντί να πίνεις νερό, πίνεις αναψυκτικό. Θα μπορούσες να πιεις απλώς νερό και να σου φύγει η δίψα. Εγώ συνήθως αν θα πιω αναψυκτικό θα πιω μετά από φαγητό, αν δεν έχω φάει κάτι και διψάω τότε θα πιω σίγουρα νερό. Με το νερό δεν έχω πρόβλημα, πίνω 1 με 1.5 λίτρο την ημέρα (2 ή 3 μπουκαλάκια των 500ml), απλώς παράλληλα κάποιες άλλες στιγμές της ημέρας θα πιω και 2-3 αναψυκτικά.

Ποτε δεν ειχα θεμα με τ αναψυκτικα, ισως γιατι οταν τρωω φαγητο αλμυρο δεν μ αρεσει ν ανακατευω τη γευση του με τη γλυκαδα του αναψυκτικου. Εξαιρεση ισως οταν παραγγελνω σαπιλες τυπου μπεργκερ η πιτσες και καποιαμβραδια που βλεπω ταινια με συνοδεια ποπ κορν και coca cola zero.

Κατι που ικανοποιει την αναγκη μου για ποτο μαζι με το φαγητο ειναι ανθρακουχο νερο η σοδα με λιγο χυμο λεμονιου μεσα. Ειναι σαν σπραιτ αλλα χωρις τη γλυκαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...