Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω ιδιαίτερη επαφη με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Παρακολουθώ κυριως τις εξελιξεις απο το youtube αποσπασματα εκπομπών, κυριως σατιρικων.

Τελευταία επεσαν στην αντιληψη μου τα βιντεο του Σφακιανάκη για τους εξωγήινους, μεταναστες κλπ, του Γονιδη για τα μεταφυσικα φαινομενα (sun-day) και το χριστιανισμό. Χθες πετυχα επισης ενα βίντεο της Δημητρίου - της ζητουσαν να πει ενα νουμερο απο το 1 ως το 99 και εδωσε το 113. Η αφροκρεμα της καλλιτεχνικης σκηνής.

Αν και τις περισσότερες φορές πιστευω οτι το κανουν για να προκαλέσουν, με φοβιζει το ενδεχόμενο (1 στις 1000) να είναι τοσο στόκοι/χαζοι/ή και αμόρφωτοι.

Κι αν ακόμα τα κάνουν μονο και μονο για να προκαλέσουν, τα σκέφτονται ολα αυτα μονοι τους ή υπάρχει απο πισω καποιος "imagemaker" που τους τα γράφει;

Ισως βέβαια είμαι πολυ αφελης και να μου διαφευγουν ανωτερα νοηματα.

Εσεις τι πιστευετε για τα παραπανω;

• Like 1
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι βιάζεσαι.. Ή πάσχεις απο πρόωρο ποστάρισμα.. Ακόμα Πέμπτη είναι, συμβουλεύσου κάποιον ειδικό.

• Like 13
Δημοσ.

Ενω οι 3 πρωτοι, οι συνήθεις υποπτοι που τρολλαρετε με την πρωτη ευκαιρία; Χωρις παρεξηγηση εε!

Επισης στο μπλαμπλα ειμαστε.

Δημοσ.

Τελευταία επεσαν στην αντιληψη μου τα βιντεο του Σφακιανάκη για τους εξωγήινους, μεταναστες κλπ, του Γονιδη για τα μεταφυσικα φαινομενα (sun-day) και το χριστιανισμό. Χθες πετυχα επισης ενα βίντεο της Δημητρίου - της ζητουσαν να πει ενα νουμερο απο το 1 ως το 99 και εδωσε το 113. Η αφροκρεμα της καλλιτεχνικης σκηνής.

Despicable-Me-Minion-Saying-What.gif

• Like 5
Δημοσ.

με φοβιζει το ενδεχόμενο (1 στις 1000) να είναι τοσο στόκοι/χαζοι/ή και αμόρφωτοι.

Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά έπεσες μέσα. Είναι και στόκοι και χαζοί και αμόρφωτοι και πολλά άλλα...

• Like 1
Δημοσ.

με φοβιζει το ενδεχόμενο (1 στις 1000) να είναι τοσο στόκοι/χαζοι/ή και αμόρφωτοι.

Χε... το τρομακτικό δεν είναι οι τραγουδιάριδες. Στην τελική, ζούνε όχι ανάμεσά μας.

Όλοι δαύτοι που ακούνε την μουσική τους ακόμα και μέσα στο αμάξι, που παίρνουν στα σοβαρά τις δηλώσεις τους και που τους έχουν ως "είδωλα", αυτοί είναι καλή αιτία κατάθλιψης και απογοήτευσης από το ανθρώπινο γένος.

• Like 2
Δημοσ.

Τον είδα τον σφαγιανακη στους αρβύλα. Δαξ, κατουρηθηκα στα γέλια.

Δεν βλέπω γιατί να μην τα πιστεύουν. Στο κάτω κάτω τραγουδιστές είναι, για την φωνή τους φημίζονται και όχι για την εξυπνάδα τους.

• Like 1
Δημοσ.

για την φωνή τους φημίζονται

Και... κάπως έτσι το αστικό ή/και λαϊκό τραγούδι της Ελλάδος έχει αποκτήσει ταφόπλακα και με ημερομηνία αρκετά παλιά...

Γύρω στο 70.

Κάποτε είχες τον Νίκο τον τρελάκια, που άμα λάχει και είχε όρεξη σε έσφαζε, τώρα έχεις τον Φοίβο. Διαφορά όσο Πατήσια - Α Κενταύρου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...