Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γεια σας παιδες. Εχει η γιαγια μου εναν ενοικιαστη ο οποιος ειναι πολυ κακης ποιοτητας. Χρωσταει 3000Ε κοντα, εχει ληξει το συμβολαιο του, εχει ειλικρινα υποβαθμισει το σπιτι. (Ειναι μονοκατοικια) Εχει 4 σκυλια και δεν μπορουμε να παμε εκει μεσα, και γενικα η κατασταση ειναι χαλι μαυρο. Επισης η γιαγια μου εχει εναν πολυ κακο δικηγορο που της εφαγε 600Ε και δεν παραξε αποτελεσμα, το αποτελεσμα το επιθυμητο ειναι να φυγει ο ενοικιαστης. Τωρα ομως εκανε κινηση να τον αλλαξει. Το ερωτημα μου ειναι, η αστυνομια, αυτα τα πολυ ομορφα και πολυ χρησιμα παλουκαρια. Δεν μπορουν να αναλαβουν δραση? Εγω συνειδητα ειπα δεν θα ασχοληθω με το θεμα γιατι αν ασχοληθω θα πρεπει να παω και να τον δειρω και δε θελω να εχω παρε δωσε με τετοιες διαδηκασιες. Ευχαριστω.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4 σκυλια?Τα φροντιζει?Εχει τον καταλληλο χωρο?Τσιπακι κτλ?Σου προτεινω να ειδοποιησεις τις φιλοζωικες,θα φτυσει το γαλα που βυζαξε ο κωλοπαιδαρας.

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε αλλα εχει 4 σκυλια, εχει χωρο γιατι το σπιτι ειναι μονοκατοικια γωνια. Φαντασου οχι παρα πολυ μεγαλο αλλα υπαρχει ενας υποτιπωδης χωρος. Αν φερουμε φιλοζωικη ομως, δεν μπορουν να τον βγαλουν. Εμας μας ενδιαφερει να φυγει.

Δημοσ.

Προφανώς ο δικηγόρος θα του εκανε κανενα εξώδικο;

Η αστυνομια δε νομίζω να μπορει να παρεμβει.

"Πολυ κακης ποιοτητας;"

Δημοσ.

Στην περίπτωση σου η διαδικασία έξωσης λόγω δυστροπίας είναι ο μοναδικός τρόπος να τον βγάλεις έξω.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ήταν πολυκατοικία επιτρέπει ο νόμος μέχρι 2 ζώα.Οπότε λογικά θα μπορούσες να τον διώξεις σε περίπτωση που δεν θέλει να αποχωριστεί τα σκυλιά.Αν είναι μονοκατοικία νομιζω πως δεν υπάρχει περιορισμός.

Η αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει έτσι απλά.

Γιατί δεν κάνατε κινήσεις πρίν φτάσει το ποσό στα 3.000;

ΥΓ:Αν διώκονταν νομικά όσοι "ιδιοκτήτες" σκύλων δεν τους είχαν τοποθετήσει microchip τότε σχεδόν όλοι θα είχαν πρόβλημα.

Δημοσ.

Οταν λες να κανουμε κινηση εννοειες κατι με δικηγορο ε. Καναμε κινηση αλλα ετυχε το καπιταλ κοντρολ και εκει παγωσαν ολα. Μετα εχουν απεργιες τα παιδια αυτα που δουλευουν καθε μερα και παλι παγωνει η διαδηκασια. Σε συνδυασμο με την μεγαλη ικανοτητα του πρωην δικηγορου εφτασε στα 3Κ. 

Οχι φιλε δεν ειναι στο ονομα μας ευτυχως γιατι θα μας αφηνε πολυ χοντρο φεσι.

Δημοσ.

Η αστυνομια δεν μπορει να επεβει χωρις να γινει μηνυση .Ο δικηγορος τι εκανε ;Σιγα τις ικανοτητες που θελει για μια διαδικασια εξωσης....

Δημοσ.

Αφού έληξε το συμβόλαιο κάνε καταγγελία την σύμβαση για να σπάσει. Τι πιο απλό?

Κάθε μίσθωση κύριας κατοικίας έχει ελάχιστη διάρκεια  τρία (3) χρόνια από την έναρξή της, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη,ανεξάρτητα αν στο μισθωτήριο έχει συμφωνηθεί μικρότερο διάστημα. Μετά τη λήξη της τριετίας η μίσθωση συνεχίζεται συνήθως με σιωπηρή συμφωνία ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, ως αορίστου χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο ενοικιαστής μπορεί να αποχωρήσει όποτε θέλει, όσο και ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί όποτε θέλει να ζητήσει το σπίτι του.

• Like 3
Δημοσ.

Αφού έληξε το συμβόλαιο κάνε καταγγελία την σύμβαση για να σπάσει. Τι πιο απλό?

Το μόνο απλό είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Το μόνο απλό είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Τεράστια η συνεισφορά σου στο θέμα αλλά ξαναλέω εφόσον έληξε (όπως μας λέει ο TS) το μισθωτήριο συμβόλαιο είναι πανεύκολο και γίνεται με μια απλή καταγγελία της μίσθωσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...