Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω την διαδικασία και κυρίως το κόστος για να φέρω την μοτοσικλέτα μου απο Κύπρο και να της βγάλω ελληνικές πινακίδες?

Δημοσ.

Πρόσεχε γιατί στην Κύπρο οδηγούν ανάποδα

Φαντάσου, λέει, να είναι και δεξιοτίμονη! Άντε να τη συνηθίσει μετά στην Ελλάδα...

• Like 7
Δημοσ.

και όμως οι BMW τουλάχιστον έχουν διαφορα άμα είναι "δεξιοτίμονες".

το κρύσταλλο που δίνει τη δέσμη για το φως έχει κλίση προς αντίθετη μεριά,για να μην τυφλώνει. 

Δημοσ.

Φαντάσου, λέει, να είναι και δεξιοτίμονη! Άντε να τη συνηθίσει μετά στην Ελλάδα...

Δεξιοτιμονη μπορει να μην ειναι, αλλαγη/τροποποιηση στο μπροστινο φαναρι ομως πιθανοτατα θα θελει. Και αναλογως το κοστος αυτης της αλλαγης (οπως και των λοιπων εξοδων) μπορει στο τελος να μην τον συμφερει καν η αγορα.

Μια Suzuki Intruder έχω, δεν νομίζω να είναι τόσο εξελιγμένη :P

Θα πάρω τηλέφωνο στο τελωνείο να μάθω. Ευχαριστώ!

Δεν ειναι θεμα εξελιξης ή οχι. Και yugo να επαιρνες χρειαζοταν αλλαγη στα φαναρια για να μην τυφλωνουν τους απεναντι. Κι οταν λεω χρειαζοταν, δεν εννοω οτι ειναι στην κριση σου να το κανεις, αλλα υποχρεουσαι να το κανεις κατα την ταξινομηση.

Για μηχανες δεν ειμαι βεβαιος, προσεξε το ομως μη βρεθεις προ εκπληξεως.

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω την διαδικασία και κυρίως το κόστος για να φέρω την μοτοσικλέτα μου απο Κύπρο και να της βγάλω ελληνικές πινακίδες?

Νομίζω θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον μεταφορέα που φέρνει πράγματα από Κύπρο αρχικά.

Αυτός θα σου πει λογικά και τι χρειάζεται για τελωνεία - ταξινόμηση και ιστορίες.

Όπως πχ. αυτόν εδώ http://www.stergidis.gr/el/home που βρήκα τυχαία με αναζήτηση στο google.

Γιατί θα θες και συσκευασία κλπ. , και ασφάλιση από ζημιές..

Δημοσ.

δεν χρειαζεται αλλαγη.καλυπτεις ενα σημειο με ταινια ,για να μην ενοχλει τους απεναντι αριστερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...