Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ γενικά έβλεπα πάντα πολύ vivid όνειρα (σε φάση χρειαζόμουν 5 λεπτά να καταλάβω αν αυτό που ονειρεύτηκα έγινε ή όχι), οπότε τα θυμόμουν με πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες 1-2 ώρες και ήταν εύκολο να τα γράψω. Μετά βέβαια ήρθα Ολλανδία και κόπηκαν τα όνειρα Συνέβη μόνο σε μένα; Vivid, Brazzers, Naughty America κι έτσι ε?
Pokemon640 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ενδιαφερον,δες αν λεει για μενα κοιταξε στο τεραστιος Σε έχει στον ελέφαντα (τώρα δεν ξέρω πως το εννοούσε ) Εγώ γενικά έβλεπα πάντα πολύ vivid όνειρα (σε φάση χρειαζόμουν 5 λεπτά να καταλάβω αν αυτό που ονειρεύτηκα έγινε ή όχι), οπότε τα θυμόμουν με πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες 1-2 ώρες και ήταν εύκολο να τα γράψω. Μετά βέβαια ήρθα Ολλανδία και κόπηκαν τα όνειρα Συνέβη μόνο σε μένα; κυριλέ
idomeneas7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τώρα που το λες εγώ χτες είδα τέτοιο όνειρο. Μου είχε στρίψει ένα τεράστιο ο άντρας και το κάναμε στο λεωφορείο στο δρόμο για την παραλία. Βασικά ήταν δικό μου, αυτός είχε άλλο δικό του. Εσύ που έχεις διαθεσιμότητα δεν έχεις ανάγκη να ονειρεύεσαι. Δεν κρατάω ημερολόγιο σε φάση τι έκανα αλλά τι πρέπει να κάνω: διάφορες υποχρεώσεις, ραντεβού, ψώνια, κλπ.
totem_lost Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά δεν ξέρω τι καταλάβατε, εγώ πάντως κυριολεκτώ.
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σωστα.... βλεπεις κανονικα αλλα δε τα θυμασαι οπως πριν....καλυτερα... ποια ονειρα...
insomnia888 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ίσως και να κραταγα μέχρι που με έπεισε το fb για το αντίθετο. Κάθε φορά που με ειδοποιεί ότι έχω αναμνήσεις που με παραπέμπουν σε άσχημες στιγμές/επιλογές και μου χαλάει τη διάθεση 1
Captn Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ίσως και να κραταγα μέχρι που με έπεισε το fb για το αντίθετο. Κάθε φορά που με ειδοποιεί ότι έχω αναμνήσεις που με παραπέμπουν σε άσχημες στιγμές/επιλογές και μου χαλάει τη διάθεση γινεσαι σοφοτερος ετσι
Vapir Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ούτε καν , οι μαλακίες π λέω κάνω κ σκέφτομαι καλύτερα να παραμένουν μεταξύ μου
Glikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ίσως και να κραταγα μέχρι που με έπεισε το fb για το αντίθετο. Κάθε φορά που με ειδοποιεί ότι έχω αναμνήσεις που με παραπέμπουν σε άσχημες στιγμές/επιλογές και μου χαλάει τη διάθεση Dem momories....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά δεν ξέρω τι καταλάβατε, εγώ πάντως κυριολεκτώ. εχεις πλάκα που νομίζεις πως ανακάλυψες την αμερική
Captn Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Παιδιά δεν ξέρω τι καταλάβατε, εγώ πάντως κυριολεκτώ. απλα γραψτε στο γοογλε 420
Laurelien Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να ξεκινήσω και να διατηρήσω ημερολόγιο. Ίσως επειδή δεν είμαι απ' τα άτομα που θα κάτσουν να πουν αναλυτικά τα εσώψυχά τους; Άλλωστε, τα πάω καλά με το να τα βάζω όλα κάτω και να τ' αναλύω, χωρίς να χρειάζομαι μολύβι και χαρτί. Έχω φτάσει μόνο στο να σκαλίζω κάνα πεζό ή ποίημα, για να ξεδίνω απ' αυτά που κρατώ μέσα μου. Κι αυτά με τον δικό μου τρόπο: ένα κολάζ πραγματικών σκέψεων, προβληματισμών και συναισθημάτων συνδυασμένα με μπόλικη φαντασία, ώστε να έχω την ψευδαίσθηση ότι δεν είμαι και τόσο εκτεθειμένη - παρότι γράψιμο = απόλυτη απογύμνωση. Δεν χρειαζεται να γραφεις τα εσωψυχα σου στο ημερολογιο. Εγώ γενικά έβλεπα πάντα πολύ vivid όνειρα (σε φάση χρειαζόμουν 5 λεπτά να καταλάβω αν αυτό που ονειρεύτηκα έγινε ή όχι), οπότε τα θυμόμουν με πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες 1-2 ώρες και ήταν εύκολο να τα γράψω. Μετά βέβαια ήρθα Ολλανδία και κόπηκαν τα όνειρα Συνέβη μόνο σε μένα; Κι εμενα μου κοβοταν καθε φορα που πηγαινα σε αλλη χωρα. Εδω στο UK δεν θυμαμαι να εχω δει ονειρα εδω και μηνες. Αν και λενε οτι παντα βλεπουμε ονειρα ασχετα αν δεν τα θυμομαστε. 1
totem_lost Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 απλα γραψτε στο γοογλε 420 Χαχα ούτε που θυμόμουν τι ημερομηνία είναι σήμερα, rock on!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα