Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ γενικά έβλεπα πάντα πολύ vivid όνειρα (σε φάση χρειαζόμουν 5 λεπτά να καταλάβω αν αυτό που ονειρεύτηκα έγινε ή όχι), οπότε τα θυμόμουν με πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες 1-2 ώρες και ήταν εύκολο να τα γράψω. Μετά βέβαια ήρθα Ολλανδία και κόπηκαν τα όνειρα ccc.gif Συνέβη μόνο σε μένα;

Vivid, Brazzers, Naughty America κι έτσι ε?

Δημοσ.

ενδιαφερον,δες αν λεει για μενα

κοιταξε στο τεραστιος

Σε έχει στον ελέφαντα (τώρα δεν ξέρω πως το εννοούσε :P )

Εγώ γενικά έβλεπα πάντα πολύ vivid όνειρα (σε φάση χρειαζόμουν 5 λεπτά να καταλάβω αν αυτό που ονειρεύτηκα έγινε ή όχι), οπότε τα θυμόμουν με πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες 1-2 ώρες και ήταν εύκολο να τα γράψω. Μετά βέβαια ήρθα Ολλανδία και κόπηκαν τα όνειρα ccc.gif Συνέβη μόνο σε μένα;

κυριλέ

cycl.gif

Δημοσ.

Τώρα που το λες εγώ χτες είδα τέτοιο όνειρο. Μου είχε στρίψει ένα τεράστιο ο άντρας και το κάναμε στο λεωφορείο στο δρόμο για την παραλία. Βασικά ήταν δικό μου, αυτός είχε άλλο δικό του. Εσύ που έχεις διαθεσιμότητα δεν έχεις ανάγκη να ονειρεύεσαι.

Δεν κρατάω ημερολόγιο σε φάση τι έκανα αλλά τι πρέπει να κάνω: διάφορες υποχρεώσεις, ραντεβού, ψώνια, κλπ.

Δημοσ.

Ίσως και να κραταγα μέχρι που με έπεισε το fb για το αντίθετο. Κάθε φορά που με ειδοποιεί ότι έχω αναμνήσεις που με παραπέμπουν σε άσχημες στιγμές/επιλογές και μου χαλάει τη διάθεση

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως και να κραταγα μέχρι που με έπεισε το fb για το αντίθετο. Κάθε φορά που με ειδοποιεί ότι έχω αναμνήσεις που με παραπέμπουν σε άσχημες στιγμές/επιλογές και μου χαλάει τη διάθεση

γινεσαι σοφοτερος ετσι

Δημοσ.

Dem momories....

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι καταλάβατε, εγώ πάντως κυριολεκτώ.

εχεις πλάκα που νομίζεις πως ανακάλυψες την αμερική

Δημοσ.

Ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να ξεκινήσω και να διατηρήσω ημερολόγιο. Ίσως επειδή δεν είμαι απ' τα άτομα που θα κάτσουν να πουν αναλυτικά τα εσώψυχά τους; Άλλωστε, τα πάω καλά με το να τα βάζω όλα κάτω και να τ' αναλύω, χωρίς να χρειάζομαι μολύβι και χαρτί. Έχω φτάσει μόνο στο να σκαλίζω κάνα πεζό ή ποίημα, για να ξεδίνω απ' αυτά που κρατώ μέσα μου. Κι αυτά με τον δικό μου τρόπο: ένα κολάζ πραγματικών σκέψεων, προβληματισμών και συναισθημάτων συνδυασμένα με μπόλικη φαντασία, ώστε να έχω την ψευδαίσθηση ότι δεν είμαι και τόσο εκτεθειμένη - παρότι γράψιμο = απόλυτη απογύμνωση.

Δεν χρειαζεται να γραφεις τα εσωψυχα σου στο ημερολογιο. 

Κι εμενα μου κοβοταν καθε φορα που πηγαινα σε αλλη χωρα. Εδω στο UK δεν θυμαμαι να εχω δει ονειρα εδω και μηνες. Αν και λενε οτι παντα βλεπουμε ονειρα ασχετα αν δεν τα θυμομαστε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...