voltmod Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 H Google ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εφαρμογή Google Drive για OS X ή Windows μέσα στις επόμενες ημέρες θα προσφέρει ακόμα περισσότερο λεπτομερή έλεγχο πάνω στους φακέλους που θα συγχρονίζονται τοπικά. “Το Drive μπορεί να αποθηκεύσει terabytes και terabytes αλλά υπάρχει περίπτωση ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας να μείνει από χώρο αν συγχρονίσετε τα πάντα. Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να επιλέξετε ποιους φακέλους και υποφακέλους θέλετε να συγχρονίσετε – και να καταργήσετε την επιλογή εκείνων που δεν θέλετε (να συγχρονιστούν)” έγραψε πρόσφατα σε μία ανάρτηση του στο επίσημο blog ο Product Manager του Google Drive, Aakash Sahney. “Όταν καταργείτε την επιλογή ενός φακέλου, o φάκελος θα καταργηθεί από τον υπολογιστή σας, αλλά θα παραμείνει ασφαλής στο Google Drive. Και το Drive θα σας δείχνει το μέγεθος κάθε φακέλου, ώστε να γνωρίζετε πόσο χώρο ελευθερώνετε” συμπλήρωσε. Η διαγραφή ενός φακέλου από το PC σας σημαίνει ότι εκείνοι που έχουν πρόσβαση στον φάκελο θα χάσουν πρόσβαση στα αρχεία, οπότε και η Google δημιούργησε μία νέα προειδοποίηση για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε κάτι τέτοιο. Το Google Drive είχε περισσότερους από 240 εκατομμύρια χρήστες από τον Σεπτέμβριο του 2014, και στις σημερινές ανταγωνιστικές υπηρεσίες συγκαταλέγονται οι Box, OneDrive και Dropbox Site: VentureBeat
mants118 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Σε Macbook πάντως με i5, 4GB RAM, κτλ σερνόταν η εφαρμογή όταν τη δοκίμασα... Θα ξανατσεκάρω αν τρέχει καλύτερα με αυτή τη αναβάθμιση!
jasontns Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ....ήδη τρέχει αυτό το setting στο onedrive τις microsoft..!! κάτι μήνες πίσω δηλαδή..!!! 1
D1m1tr1s996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 να το χαιρονται οι "διαφημιστες" της σκατοεταιρείας αλλα το ONE DRIVE της MS ειναι 1000 φορες καλυτερο. Αντε να τελειωσω και με το gmail να απαλαχθω εντελως με δαυτους... ουστ! 3
jasontns Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 έχω office συνδρομή με 5 license 5x 1TB και 5x 1 ώρα skype minutes ζω εξωτερικό και μου βγαίνει τζάπα όλος ο μηνας με Ελλάδα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ....ήδη τρέχει αυτό το setting στο onedrive τις microsoft..!! κάτι μήνες πίσω δηλαδή..!!! να το χαιρονται οι "διαφημιστες" της σκατοεταιρείας αλλα το ONE DRIVE της MS ειναι 1000 φορες καλυτερο. Αντε να τελειωσω και με το gmail να απαλαχθω εντελως με δαυτους... ουστ! Συγγνώμη, ποιόν ενδιαφέρει τι κάνει το OneDrive και άλλα cloud services κι αν το είχαν πριν κι αν το έχουν τώρα; Και τι σόι "επιχείρημα" είναι το «το ONE DRIVE της MS ειναι 1000 φορές καλυτερο»; Το παρόν topic είναι για το Google Drive. Δεν είμαστε παιδάκια για να γίνεται συναγωνισμός ποιος θα βγάλει πρώτος την τάδε λειτουργία στην αγορά ή ποιος έχει καλύτερο cloud service στον υπολογιστή του. Και το Dropbox έχει αυτή τη λειτουργία εδώ και χρόνια. Και λοιπόν; Αφού δεν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, ποιος ο λόγος να "πληροφορείτε" τι κάνει άλλη υπηρεσία; Για το γαμώτο; Για το σπάσιμο; Για να... ζηλέψουν οι άλλοι; Ειλικρινά δεν το αντιλαμβάνομαι... 19
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αφού δεν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, ποιος ο λόγος να "πληροφορείτε" τι κάνει άλλη υπηρεσία; Για το γαμώτο; Για το σπάσιμο; Για να... ζηλέψουν οι άλλοι; Ειλικρινά δεν το αντιλαμβάνομαι... Γιατί έτσι! Εμείς δηλαδή που πληρώνουμε χρόνια έξτρα χώρο στη Google και χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες storage, google apps, drive κλπ, πρέπει να τα ξηλώνουμε όλα κάθε μήνα και να πάμε σε άλλες λύσεις κάθε φορά μπας και γλιτώσουμε κάνα ευρώ... Α και ξέχασα: η Google είναι σατανική, θέλει το κακό μας και ελέγχεται από μασώνους και Εβραίους. 3
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Βάλτε username με ελληνικά σε Windows 10 και oops δεν τρέχει το google Drive και βγάζει error:
D1m1tr1s996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σας γλενταει ασυστολα το ψαχτηρι με τις διαφημισεις.... Και αυτο το συμβουλευτικό υφακι ρε συ paredwse... που αποσκοπει??? Γνωμη μου ειναι. Αν δεν σου αρεσει... Σκασιλα μας!
TheAccountant Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σας γλενταει ασυστολα το ψαχτηρι με τις διαφημισεις.... Και αυτο το συμβουλευτικό υφακι ρε συ paredwse... που αποσκοπει??? Γνωμη μου ειναι. Αν δεν σου αρεσει... Σκασιλα μας! σου ειπε με ευγενικο τροπο οτι εισαι off topic τουλάχιστον... 5
sepsekasan Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 To μονο κακο ειναι στο mobile κομματι εκει δεν μπορεις να συγχρονισεις αρχεια σε διαφορους φακελους και χρειαζεσαι 3η εφαρμογη για να το κανει. Οκ υπαρχουν δυο καλες και κανεις τη δουλεια σου πχ foldersync αλλα θα πρεπει να ενσωματωσει στο google drive η google κατι αντιστοιχο. btw εχω 117gb στο google drive ξερει κανεις τι θα συμβει αν εχω γεμισει πχ με 100gb το χωρο σε περιπτωση που ληξει μετα απο 2 χρονια;Θα μπορω να ανεβασω κατι για τα υπολοιπα 17gb που θα τα εχω τζαμπα εφορου ζωης ή οχι;
D1m1tr1s996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σου ειπε με ευγενικο τροπο οτι εισαι off topic τουλάχιστον... ευγενικα λοιπον (και κυριως συμβουλευτικα) κι εγω σου λεω οτι δεν γνωριζεις τον ορο "εκτος θεματος". Ακουσε με και δεν θα χασεις...
ALLisCHAOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γεμισε ο τόπος fanboys, trolls και flames....Ontopic τώρα:Κάνε μωρή google ένα port τον client και στο linux! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα