Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν γινεται να βαλεις τζαμια μυωπιας σε ολα τα γυαλια ηλιου? Η' υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα? Και ποσο περιπου ειναι το κοστος? (στην καλυτερη)

Δημοσ.

Μπορείς στα περισσότερα. Ανατρεπτικοί παράγοντες να είναι πολύ μεγάλος ο φακός ή να κάνει μεγάλη καμπύλη.

Κόστος δε θυμάμαι, εξαρτάται και από την ποιότητα και τους βαθμούς.

Δημοσ.

Εγώ έκανα πρόσφατα με χαμηλούς βαθμούς (κάπου 1-1,75 μυωπία και 0,5-1 αστιγματισμό) με κόστος 90 ευρώ. Ο σκελετός είναι τύπου Wayfarer.

Δημοσ.

κι εγω για rayban ενδιαφερομαι ! επισης πρεπει να ξερεις ακριβως τους βαθμους σου ή στους μετρανε εκει για να βγει ποσο ειναι ακριβως η μυωπια? πως γινεται αυτο? 

Δημοσ.

Πας τα γυαλιά σου και τα μετράνε. Αν δεν έχεις γυαλιά, πας σε οφθαλμίατρο πρώτα ή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα οπτικών που έχουν μηχάνημα.

Δημοσ.

κι εγω για rayban ενδιαφερομαι ! επισης πρεπει να ξερεις ακριβως τους βαθμους σου ή στους μετρανε εκει για να βγει ποσο ειναι ακριβως η μυωπια? πως γινεται αυτο? 

Σου μετράνε τα γυαλιά σε ένα μηχάνημα.

Δημοσ.

Σε μετρανε ή δε σε μετρανε και πρεπει να ξαναπαω οφθαλμιατρο? Απλως εχω εναμιση χρονο να παω οφθαλμιατρο , βλεπω καλα ακομη με τα γυαλια αλλα παιζει να εχει ανεβει μερικα δεκατα η μυωπια απλως δεν εχω δωσει σημασια γιατι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα τωρα θελω να ειναι ακριβως στα γυαλια ηλιου.

Δημοσ.

Μη πας οφθαλμίατρο. Πήγαινε με τα γυαλιά σου στο οπτικατζίδικο και μπορούν ή να μετρήσουν τα γυαλιά σου ή εσένα (με μηχάνημα ή χωρίς)

Δημοσ.

Μη πας οφθαλμίατρο. Πήγαινε με τα γυαλιά σου στο οπτικατζίδικο και μπορούν ή να μετρήσουν τα γυαλιά σου ή εσένα (με μηχάνημα ή χωρίς)

ναι αυτο εννοω , μπορουν να με μετρησουν απευθειας εμενα? γιατι εχει αυξηθει λιγακι μαλλον , δεν ειναι οσο ειναι στα γυαλια. οταν ειχα παρει γυαλια παντως ειχα παει με την συνταγη γιατρου.

Δημοσ.

Εγώ έκανα πρόσφατα με χαμηλούς βαθμούς (κάπου 1-1,75 μυωπία και 0,5-1 αστιγματισμό) με κόστος 90 ευρώ. Ο σκελετός είναι τύπου Wayfarer.

Στο ιδιο μαγαζι για υπερμετρωπια και αστιγματισμο (χαμηλους βαθμους) ζητησαν 55 ευρω. Δεν ξερω αν με εκλεψαν την προηγουμενη.

Δημοσ.

Σε μετρανε ή δε σε μετρανε και πρεπει να ξαναπαω οφθαλμιατρο? Απλως εχω εναμιση χρονο να παω οφθαλμιατρο , βλεπω καλα ακομη με τα γυαλια αλλα παιζει να εχει ανεβει μερικα δεκατα η μυωπια απλως δεν εχω δωσει σημασια γιατι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα τωρα θελω να ειναι ακριβως στα γυαλια ηλιου.

Είναι απαραίτητο να πηγαίνεις κάθε 2 χρόνια για έλεγχο. Αφού είσαι στον ενάμιση χρόνο, τράβα να σου δώσει πραγματικούς αριθμούς.

Επίσης, εγώ χρησιμοποιώ reactives εδώ και χρόνια, και δεν χρειάζομαι πλέον δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...