loveisforfree Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γνωριζει κανεις αν γινεται να βαλεις τζαμια μυωπιας σε ολα τα γυαλια ηλιου? Η' υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα? Και ποσο περιπου ειναι το κοστος? (στην καλυτερη)
DhZou Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μπορείς στα περισσότερα. Ανατρεπτικοί παράγοντες να είναι πολύ μεγάλος ο φακός ή να κάνει μεγάλη καμπύλη. Κόστος δε θυμάμαι, εξαρτάται και από την ποιότητα και τους βαθμούς.
idomeneas7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ έκανα πρόσφατα με χαμηλούς βαθμούς (κάπου 1-1,75 μυωπία και 0,5-1 αστιγματισμό) με κόστος 90 ευρώ. Ο σκελετός είναι τύπου Wayfarer.
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω που ρωτησα, με 3,5 μυωπια στο καθε ματι, μου ειπαν γυρω στα 120 ευρω για τα Rayban wayfarer
loveisforfree Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κι εγω για rayban ενδιαφερομαι ! επισης πρεπει να ξερεις ακριβως τους βαθμους σου ή στους μετρανε εκει για να βγει ποσο ειναι ακριβως η μυωπια? πως γινεται αυτο?
idomeneas7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πας τα γυαλιά σου και τα μετράνε. Αν δεν έχεις γυαλιά, πας σε οφθαλμίατρο πρώτα ή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα οπτικών που έχουν μηχάνημα.
dionisis1925 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κι εγω για rayban ενδιαφερομαι ! επισης πρεπει να ξερεις ακριβως τους βαθμους σου ή στους μετρανε εκει για να βγει ποσο ειναι ακριβως η μυωπια? πως γινεται αυτο? Σου μετράνε τα γυαλιά σε ένα μηχάνημα.
loveisforfree Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σε μετρανε ή δε σε μετρανε και πρεπει να ξαναπαω οφθαλμιατρο? Απλως εχω εναμιση χρονο να παω οφθαλμιατρο , βλεπω καλα ακομη με τα γυαλια αλλα παιζει να εχει ανεβει μερικα δεκατα η μυωπια απλως δεν εχω δωσει σημασια γιατι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα τωρα θελω να ειναι ακριβως στα γυαλια ηλιου.
DhZou Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μη πας οφθαλμίατρο. Πήγαινε με τα γυαλιά σου στο οπτικατζίδικο και μπορούν ή να μετρήσουν τα γυαλιά σου ή εσένα (με μηχάνημα ή χωρίς)
loveisforfree Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μη πας οφθαλμίατρο. Πήγαινε με τα γυαλιά σου στο οπτικατζίδικο και μπορούν ή να μετρήσουν τα γυαλιά σου ή εσένα (με μηχάνημα ή χωρίς) ναι αυτο εννοω , μπορουν να με μετρησουν απευθειας εμενα? γιατι εχει αυξηθει λιγακι μαλλον , δεν ειναι οσο ειναι στα γυαλια. οταν ειχα παρει γυαλια παντως ειχα παει με την συνταγη γιατρου.
DhZou Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ναι ρε σε βάζουν να βρεις τα γραμματάκια με τα δοκιμαστικά γυαλιά.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ έκανα πρόσφατα με χαμηλούς βαθμούς (κάπου 1-1,75 μυωπία και 0,5-1 αστιγματισμό) με κόστος 90 ευρώ. Ο σκελετός είναι τύπου Wayfarer. Στο ιδιο μαγαζι για υπερμετρωπια και αστιγματισμο (χαμηλους βαθμους) ζητησαν 55 ευρω. Δεν ξερω αν με εκλεψαν την προηγουμενη.
Apoll Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Σε μετρανε ή δε σε μετρανε και πρεπει να ξαναπαω οφθαλμιατρο? Απλως εχω εναμιση χρονο να παω οφθαλμιατρο , βλεπω καλα ακομη με τα γυαλια αλλα παιζει να εχει ανεβει μερικα δεκατα η μυωπια απλως δεν εχω δωσει σημασια γιατι δεν ειναι μεγαλη η διαφορα αλλα τωρα θελω να ειναι ακριβως στα γυαλια ηλιου. Είναι απαραίτητο να πηγαίνεις κάθε 2 χρόνια για έλεγχο. Αφού είσαι στον ενάμιση χρόνο, τράβα να σου δώσει πραγματικούς αριθμούς. Επίσης, εγώ χρησιμοποιώ reactives εδώ και χρόνια, και δεν χρειάζομαι πλέον δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα