Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Έχω το σύστημα της υπογραφής (κύριο). Σε λίγο καιρό θα αλλάξω GPU και θα βάλω AMD. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη και βέλτιστη επιλογή η RX580 ή η RX570 για 1080p60;; Και ποια έκδοση, των 8 GB ή των 4;; Ευχαριστώ!!

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος, θα κοιτάξω για τις συγκεκριμένες κάρτες που αναφέρεις.

Δεν είχα σκοπό να κάνω υποβάθμιση, απλά η παραπάνω μνήμη βοηθάει στο viewport performance. Αν και μάλλον έχεις δίκιο, δεν αξίζει να πάω σε αυτές που ανέφερα μόνο και μόνο για αυτό.

Θα δω τι παίζει στις τιμές των μεταχειρισμενων σε αυτές που ανέφερες.

Ευχαριστώ

Κοιτα και για gtx 960 αν την βρεις γυρω στα 100
Δημοσ.

@_Theo_  Για 1080p-60 σαφώς η rx 580 των 8gb είναι καλύτερη επιλογή. Σε αυτή τη φάση όμως υπάρχουν ανατιμήσεις στις συγκεκριμένες κάρτες αλλά και αρκετά μικρή διαθεσιμότητα. Άν μπορείς να περιμένεις λίγο μέχρι να πέσουν οι τιμές έστω λίγο κάτω από το 300άρι, και όχι στα 330+ που ξεκινούν σήμερα. Εκτός αν σε ενδιαφέρει η αγορά από εξωτερικό (amazon κτλ).

• Like 1
Δημοσ.

πες οθονη τροφοδοτικο και για τη χρηση την θ

συνδεεται με τηλεοραση 46'' και τροφοδοτικο thermaltake 450w.Χρήση παιχνίδια.ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου για να παίξω κανένα καινούργιο FPS (battlefield 1, COD κτλ.). Πιστεύετε ότι αξίζει η αναβάθμιση ή να το κρατήσω όπως είναι;

Τo desktop μου:

CPU: AMD Phenom II 3.4 GHz

RAM: 10GB DDR3

MOBO: Gigabyte 770-TA

PSU: Corsair 550W

SSD: Intel 128GB

GPU: Nvidia GTX460

ΟΘΟΝΗ: LG 24" Full HD

Κοιτάω προς την GTX 1050 με max budget 150 ευρώ.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με hardware αλλά βλέπω ότι η GTX460 είναι ακόμα δύναμη http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-460-vs-GeForce-GTX-1050-Ti

Δημοσ.

με την 1050ΤΙ θα δεις σοβαρή διαφορά αλλά η cpu σου είναι απελπιστικά αργή για τα σύγχρονα παιχνίδια.

χωράει συζητηση αν θα είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα

Δημοσ.

με την 1050ΤΙ θα δεις σοβαρή διαφορά αλλά η cpu σου είναι απελπιστικά αργή για τα σύγχρονα παιχνίδια.

χωράει συζητηση αν θα είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα

Ναι ισχύει το σκεφτομουν και αυτό, οπότε μαλλον θα χρειαστώ και νέα mobo + cpu.

Δημοσ.

συνδεεται με τηλεοραση 46'' και τροφοδοτικο thermaltake 450w.Χρήση παιχνίδια.ευχαριστώ.

Αν μπορεις να δωσεις 35 40 παραπανω παρε 1050 ti...φανταζομαι full hd ειναι η τηλεοραση.αν ειναι καμια 4κ θα χεις θεμα
Δημοσ.

Η πιο φτηνη καρτα που μπορουμε να βρουμε αλλα με υποστηριξη openGL/openCL ποια ειναι? Για να σας δωσω ενα μετρο συγκρισης, κατι αντιστοιχο (ή καλυτερο) με nvidia 6600gt ή ati 4670. Με την ενσωματωμενη του G4560 καλυπτομαι?

Δημοσ.

με τα σύγχρονα δεδομένα , η ενσωματωμένη g4560 αντιστοιχεί τις 50-60ευρώ κάρτες που βλέπεις στο σκρουτζ

τώρα με τόσο αρχαίες κάρτες (που τις βρήκες τόσο παλιές να λειτουργούν???) είναι δύσκολη η αντιστοίχηση γιατί στα νιάτα τους ήταν καλές. Εγώ νομίζω ότι η ενσωματωμένη θα είναι καλύτερη χωρίς να είμαι σίγουρος λόγω μη αποκλειστική μνήμης.

• Like 1
Δημοσ.

Την 6600GT (αγορασμενη το 2005) την εχω σε ενα βοηθητικο pc, και την 4670 την εχω στο desktop μου. Ειμαι για ολικη αναβαθμιση, απλα αυτο που ρωταω θα ειναι για αλλη δουλεια σε καινουριο υπολογιστη γραφειου. 

Δημοσ.

Ωχ θέε μου τι ζούμε, μέχρι και οι GTX 970 πήγαν στα 260€ "χωρίς παζάρια" στις αγγελίες. :) Μου αρέσει που ρώταγα πριν μερικές μέρες αν είναι καλά να την πάρω στα 170€, για να με κρατήσει μέχρι να έρθουν οι τιμές στα ίσια τους. Σε λίγο θα πάει και η 1050ti στα 300€ καινούργια και θα βγάλω από την ντουλάπα την 8800gts για να παίζω. Την 5850 που έχω τώρα πάνω θα την βάλω να κάνει mining...  :cry:  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...