Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε, έδωσες τόσο χρήμα για την οθόνη, χωρίς να μπορείς να την υποστηριξεις..

Γιατι δεν έπαιρνες τουλάχιστον 2k?

Θες...

Τροφοδοτικό, μην σου τα πάρει όλα αμπαριζα.

Mobo, Cpu, Ram για να μην έχεις μπουκάλι.

Στην χειρότερη έναν fx8350 και να τον κλοκαρεις παρέα με μια καλή ψυχτρα.

Η οθόνη σου, στην χειρότερη περίπτωση θέλει 980ti/1070 και σε πολλούς τίτλους με συμβιβασμούς.

• Like 2
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ παίδες απολύτως κατανοητό.

@Kostas.karras

Οι μνήμες τι έχουν; 16GB ποιο παιχνίδι θέλει παραπάνω;

Επίσης σε full hd που παίζω τώρα με την κάρτα που έχω ειλικρινά πάνω 90% cpu load δεν εχω δει.

Από εκεί και πέρα αν ισχύει ότι έχω διαβάσει η cpu ελάχιστα επιβαρύνεται σε υψηλότερες αναλύσεις, καθώς τη δουλειά αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών.

Δεν νομίζω τώρα να μην μπορώ να πιάσω 30fps με τη cpu που έχω. Σε xenoverse 2, Batman Asylum, City έχω μέση τιμή 26 fps σε 1440p με details στο max.

Δημοσ.

Οκ παίδες απολύτως κατανοητό.

@Kostas.karras

Οι μνήμες τι έχουν; 16GB ποιο παιχνίδι θέλει παραπάνω;

Οι μνημες τιποτα,αλλα αν αλλαξεις πλατφορμα,πας σε ddr4 που σημαινει οτι θα θες αλλε μνημες

Δημοσ.

Οι μνημες τιποτα,αλλα αν αλλαξεις πλατφορμα,πας σε ddr4 που σημαινει οτι θα θες αλλε μνημες

Μέχρι πριν ένα χρόνο ήμουν σε DDR2 :P

Δημοσ.

Επίσης σε full hd που παίζω τώρα με την κάρτα που έχω ειλικρινά πάνω 90% cpu load δεν εχω δει.

Ακόμα και μία 1050 ti θα τον ξεβρακώσει τον επεξεργαστή σου. Και φυσικά μιλάω για 1080p

Δημοσ.

Ακόμα και μία 1050 ti θα τον ξεβρακώσει τον επεξεργαστή σου. Και φυσικά μιλάω για 1080p

Τέλεια ευκαιρία να τον κάψω με o/c και stock ψύκτρα, να δω και τα όρια του.

Αν καεί μετά πάω για ryzen

Δημοσ.

@ssd93

Να ξέρεις ότι όσο OC και να κάνεις δεν γλυτώνεις το 100% όριο από τον επεξεργαστή ... 

Πριν λοιπόν τον κάψεις ή τον σκάσεις και τον πετάξεις, και αφού δεν τον έχεις ξεζουμίσει, ύπαρχει μία καλύτερη ιδέα.
Αγγελία εδώ στο isomnia .

Δεν φτιάχουν όλοι PC για παιχνίδια. Mπορείς να το δώσεις σε μία καλή τιμή ώστε και εσύ να πάρεις κάποια euro και κάποιος που ψάχνει PC για δουλειά γραφείου να βολευτεί.  B)

Επίσης δεν χρειάζεται παράθεση όταν γράφει ακριβώς το επόμενο σχόλιο ... :)

• Like 2
Δημοσ.

Χρόνια πολλλά στους εορτάζοντες.

Βγαίνει τώρα το f1 2017 και θέλω για 1440p να χτυπάει 100+ fps. :D

Για το σύστημα της υπογραφής λέτε να πάρω μια δεύτερη 1070 ή να την δώσω και να πάρω 1080ti? Τι γνώμη έχετε για την παρακάτω;

https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-gaming-oc-11264-mb-gddr5x-gcgb-180.html

είμαι πολύ ευχαριστημένος με την τωρινή κάρτα. επίσης δεν με νοιάζει τόσο oc κλπ...

Δημοσ.

Χρόνια πολλλά στους εορτάζοντες.

Βγαίνει τώρα το f1 2017 και θέλω για 1440p να χτυπάει 100+ fps. :D

Για το σύστημα της υπογραφής λέτε να πάρω μια δεύτερη 1070 ή να την δώσω και να πάρω 1080ti? Τι γνώμη έχετε για την παρακάτω;

https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1080-ti-gaming-oc-11264-mb-gddr5x-gcgb-180.html

είμαι πολύ ευχαριστημένος με την τωρινή κάρτα. επίσης δεν με νοιάζει τόσο oc κλπ...

πούλα...

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση το συστημα μου να δεχτει 1080Τι η θα χω μπουκαλοκατασταση κ αντι 4κ θα παιζω σε 1080π με παραπανω φπς?

:shock:  :shock:

Oυτε για πλακα.. μπουκαλι 100%

Αν διαθετεις χρημα γιατι δεν αλλαζεις σοκετ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...