Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφορικά στο λέει ρε'συ λόγω κατάστασης. Άλλο πόσο έπρεπε να είναι. Έχει ο καθένας μυαλό να κρίνει τι τον συμφέρει και τι όχι.

Μόλις είδα στην πρώτη σελίδα 970 στα 270€ Τρεχάτε!

Ποια 160-170 μου λέτε;

ΟΚ, απλά κάποιοι δεν ασχολούνται και πιθανόν να μην μπορούν να κρίνουν τι τους συμφέρει. Γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και αυτή η ενότητα :)

Δίκιο έχεις.970 με εγγύηση (ένα με ενάμιση χρόνο) μπορείς να βρεις στα 230€ με το ζόρι. Στα 270€ θα χει κάνα 2+ χρόνια.

Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις καινούρια 1060 ακόμα και με τις υψηλές τιμές που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά.

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο θέμα μας τώρα. Και με 1050ti την κάνει την δουλειά του εννοείται όχι σε ultra. Τώρα απο κει και πέρα εμείς προτείναμε και τις 2 περιπτώσεις η απόφαση είναι δική του. Δεν βγάζει πουθενά το να γεμίζουμε τις σελίδες του νήματος τζάμπα με διαφωνίες κτλ. Ο άλλος έρχεται εδώ για να βρει άκρη και όχι για να μπερδευτεί περισσότερο.

Δημοσ.

Δε εχεις αδικο χαλαμε το θεμα, αλλα να προτεινουμε ετσι απλα μια 1050 επειδή εχει 150ευρω για να βγαλει μεχρι 2020που θελει για nba2k17 κτλπ, ας περιμενει να πέσει η 1060 6g που εχει 192bit bus και θα βλεπει full textures σε 1080p,οποιος εχει αποριες ας ρωτήσει τον αιλουρο και δεν πιστεύεται εμενα, 192bit(1060 6g και πανω) σημαίνει οτι θα βγαζει 1080p 60fps στα παιχνιδια του

Ο άνθρωπος ζήτησε μια κάρτα 100-150 ευρώ να παίζει. Ποια 1060 6gb μας λές. Ποια bus και ποιά τρόλεϊ;

Σε καινούργια η μόνη επιλογή είναι η 1050ti

Εnd of story.

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου (οι μνημες θα γινουν αλλαγη στο σε λιγοτερο απο ενα μηνα και θα μπουν 3200)
H οθονη μου ειναι http://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-23MP68VQ-P
Αυτη τη στιγμη εχω  μια rx 460. Λογω προβληματος στο δεξι χερι μετα απο αποτυχημενο χειρουργειο κλπ κπλ μετα απο 2 χρονια μπορω να παιξω και παλι κανενα game. Αυτο τον καιρο η παρεα μου παιζει pubg.
Με την 460 και ολα τα tweaks παιζω στα very low με 50 fps. Εαν βαλω το custom bios παω κοντα στα 80 αλλα το παιχνιδι δεν ειναι smooth και εχω αρκετα drops. 
Θα ηθελα να παω σε amd καρτα ωστε να χρησιμοποιησω το free sync της οθονης μου αλλα οι τιμες τους ειναι εξωπραγματικες οποτε το ξεχναμε.
Η τιμολογιση της 1060 6gb μου φαινεται παλαβη. Σαν πιο vfm λυση μου φαινεται η 1070. Αλλα πλησιαζει πολυ στην 1080. 
Στα 580 ευρω περιπου και εαν βρω καποιο μαγαζι να κανει δοσεις μου φαινεται πολυ καλο deal. Ναι ξερω θα πειτε οτι παει τσαμπα η οθονη, αλλα την ειχα αγορασει σε προσφορα αν θυμαμαι 130 ευρω. Αργοτερα με τη νεα γεννια panel ισως βρω καποιο καλο deal (ακομα και σε g sync) αλλα αυτο θα μας απασχολησει στο μελλον. 

Οποτε το ερωτημα μου εχει ψς εξης.
Να αγορασω μια 1060 3gb? 6gb? Που αν και overpriced θα με καλυψει φετος μια χαρα στο casual gaming που κανω?
Να αγορασω μια 1070 8gb και να ξεχασω το θεμα αναβαθμιση για 2 χρονακια σιγουρα?
Να αγορασαω μια 1080 8gb ωστε να μην ασχοληθω με καρτα γραφικων για 3+ χρονια?
Για πειτε καμια ιδεα..

Δημοσ.

Για παιτε καμια ιδεα..

Μια ιδέα είναι να περιμένεις την τιμή της vega 56

Δημοσ.

Μια ιδέα είναι να περιμένεις την τιμή της vega 56

Ποτε εναμενουμε τιμη?

Και ποτε θα υπαρξει διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.

Ποτε εναμενουμε τιμη?

Υποθέτω Σεπτέμβρη

Δημοσ.

Aποκλειστικα,αναμεσα στις δυο,ποια θα επιλεγατε?Ανεξαρτητου τιμης...

Καθαρα σαν υλοποιηση..

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9269191%2C9241728

προσωπικά την gigabyte , είναι ποιο αξιοπιστος κατασκευαστής , ενώ και το σύστημα ψύξης μου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη

• Like 2
Δημοσ.

Οι Giga έχουν το πρόβλημα ότι χαλάνε τα fanακια και κάνουν σαν τρακτέρ μετά απο λίγα χρόνια.

Αν τις βρίσκεις στα ίδια λεφτά, πάρε την MSI, απο μένα.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ ότι μια gaming vga έχει κύκλο ζωής μέγιστο 5 έτη

χρησιμοποιώ asus/gigabyte (σε μεγάλους αριθμούς) την τελευταία 6ετία και δεν μου έχει προκύψει τέτοιο πρόβλημα

βέβαια στα 4 έως 5 χρόνια έχει πουληθεί 

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ ότι μια gaming vga έχει κύκλο ζωής μέγιστο 5 έτη

χρησιμοποιώ asus/gigabyte (σε μεγάλους αριθμούς) την τελευταία 6ετία και δεν μου έχει προκύψει τέτοιο πρόβλημα

βέβαια στα 4 έως 5 χρόνια έχει πουληθεί 

αναλογα 

εγω προσωπικα εχω μια 7850 μια 7790 μια 260χ και εχω μια v64 

ολες οι καρτες ειναι Underclocked απο την πρωτη μερα δεν εχουν κανει κιχ επρεπε να βαλω ενα extra module μεταξυ fan και καρτας ωστε να καταφερω να κλεινω τα fans γιατι δεν ανεβαζαν θερμοκρασια ετσι και αλλιως 

ετσι οπως τις βλεπω εχουν ακομη 3 χρονια παιχνιδιου στα mid με ολα full και high με σχεδον ολα τα features mid/low 

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε εναμενουμε τιμη?

Για "λογικές" τιμές και επαρκή διαθεσιμότητα (αν υπάρξουν ποτέ) μάλλον από Νοέμβρη θα έλεγα εγώ.

Δημοσ.

Για "λογικές" τιμές και επαρκή διαθεσιμότητα (αν υπάρξουν ποτέ) μάλλον από Νοέμβρη θα έλεγα εγώ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να περιμενω τοσο.. 

Δημοσ.

Για πειτε καμια ιδεα..

κοιτα στα μεταχειρισμένα μια r9 280/7970/7950 γύρω στο κατοστάρικο ανάλογα με την υλοποιηση πιστεύω θα σε υπερκαλύψει για αυτά που θες

Προσωπικα πριν τα μέσα νοεμβρίου που θα γίνουν αλλαγες στο etherium δεν νομίζω να υπάρξουν σημαντικές αλλαγες όσων αφορά τις τιμές και αυτή τη στιγμή ειναι κακή εποχή για να πάρεις καινούρια κάρτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...