gaius germanicus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 κ,επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τις διαφορε εκδοσεις της gtx1050 ti ποια λετε οτι ειναι καλυτερη ως προς την τιμη που πουλιεται στο σκρουτζ? εγω εβαλα στο ματι αυτη https://www.skroutz.gr/s/10521312/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Dual-OC-NE5105TS18G1D.html αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ποιο ακριβη απο τις αλλες υλοποιησεις.
jgeorgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι πολύ καλή , αξίζει τα λεφτά της 1
gorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Στήνω ένα καινούριο PC με intel i7 8700k και θέλω τη συμβουλή σας. Να κινηθώ προς nvidia 1080 ή να προτιμήσω κάτι σε υλοποίηση με AMD Vega? Οθόνη έχω μία dell 1080/60hz, προς το παρόν, που υποστηρίζει freesync αλλά την Άνοιξη έχω βάλει στο μάτι να πάρω μία AOC 4K/60hz που θα υποστηρίζει και gsync. Τι προτείνετε?
leros2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα κάτι παραπάνω από τα 60hz.... Μόλις αποφασίσεις σε τι οθόνη θα κινηθείς αγοράζεις και την αντίστοιχη κάρτα 2
jgeorgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 άποψη μου είναι ότι ο "σοβαρός" gamer παίζει με 144ΗΖ τουλάχιστον ας είναι και 1080. αν το μηχάνημα και το budget επιτρέπει ανάλυση πάνω από 1080 πάμε αλλά ΠΟΤΕ σε 60Hz μόνο που παίζουν τα low budget. ΥΓ Εχω προσωπική εμπειρία , πολύ ανώτερη η εμπειρία σε 1080/144 από 1440/60ΗΖ.
thanosAIAS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω 1070 Τι ή 1080. Το ερώτημα είναι αν αξίζει να το κάνω τώρα ή να περιμένω μέχρι το Μάρτιο αντε Απρίλιο να δω αν θα βγεί η Volta;
jgeorgiou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 καθαρά προσωπικό θέμα αν με το υπάρχον σύστημα σου είσαι ικανοποιημένος και μπορείς να περιμένεις 5-6 μήνες , τότε περίμενε. απλά κανένας δεν εγγυάται πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα γενιά να αγοράσεις , μπορεί να το σπρώξουν προς το καλοκαιράκι.
dimoskoutr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σοβαρός gamer είναι αυτός που γουστάρει τα παιχνίδια και παίζει χωρίς να νοιάζεται πρώτα για τα γραφικά και μετά για τα υπόλοιπα... Όχι αυτός που παίζει στα 100, 150, 200 και δεν ξέρω και εγώ hz... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε φίλτατοι. Ένας gamer από το τελευταίο που χαρακτηρίζεται είναι το σύστημα του!!! 1
yiannis_volos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχω τον i3 4160 και επειδή πέθανε η GPU λέω να πάρω την 1050 ή την 1050ti. Θα κάνει bottleneck ο i3;
Lecter D Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σοβαρός gamer είναι αυτός που γουστάρει τα παιχνίδια και παίζει χωρίς να νοιάζεται πρώτα για τα γραφικά και μετά για τα υπόλοιπα... Όχι αυτός που παίζει στα 100, 150, 200 και δεν ξέρω και εγώ hz... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε φίλτατοι. Ένας gamer από το τελευταίο που χαρακτηρίζεται είναι το σύστημα του!!!Αυτή η φράση θα είχε λογική αν μιλαγαμε για ultra graphics vs very high vs ultra high ultra και κάτι τέτοια ψυχολογικά που έχουμε, αλλά όχι για τα 144.Παίζουμε games για την ευχαρίστηση, καμία φορά ο εξοπλισμός δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό χάνοντας τον βασικό σκοπό. Δεν θα σε κάνει gamer ένα τρομερό monitor αλλά αν είσαι ήδη gamer θα σου δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
jgeorgiou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον εκφράστηκα λάθος , επαναδιατυπώνω σωστά! όποιος έχει καλύτερο σύστημα από low-badget ή παλιό πρέπει να κατευθυνθεί στα 144ΗΖ. τα 60ΗΖ στο gaming είναι παρελθόν και αφορά συστήματα ή παλιά ή φθηνά. Αυτό βέβαια το καταλαβαίνει όποιος έχει παίξει στα 144 και διαπιστώσει πόσο χάνει με τα 60ΗΖ.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αυτή η φράση θα είχε λογική αν μιλαγαμε για ultra graphics vs very high vs ultra high ultra και κάτι τέτοια ψυχολογικά που έχουμε, αλλά όχι για τα 144. Παίζουμε games για την ευχαρίστηση, καμία φορά ο εξοπλισμός δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό χάνοντας τον βασικό σκοπό. Δεν θα σε κάνει gamer ένα τρομερό monitor αλλά αν είσαι ήδη gamer θα σου δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Δεν θα σε κάνει σοβαρό gamer κανενός είδους εξοπλισμός. Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια που δεν χρειάζονται 2000 ευρώ σύστημα για να τα ευχαριστηθεί κάποιος με την ψυχή του... Όλα τα άλλα είναι για να ικανοποιούμε τον προσωπικό μας εγωισμό... Μάλλον εκφράστηκα λάθος , επαναδιατυπώνω σωστά! όποιος έχει καλύτερο σύστημα από low-badget ή παλιό πρέπει να κατευθυνθεί στα 144ΗΖ. τα 60ΗΖ στο gaming είναι παρελθόν και αφορά συστήματα ή παλιά ή φθηνά. Αυτό βέβαια το καταλαβαίνει όποιος έχει παίξει στα 144 και διαπιστώσει πόσο χάνει με τα 60ΗΖ. Μιας και δεν έχω εμπειρία από 144hz υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και σε slow paced παιχνίδια; Πχ rpg όπως divinity, strategy όπως xcom2 κλπ; 1
Pinkakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μιας και δεν έχω εμπειρία από 144hz υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και σε slow paced παιχνίδια; Πχ rpg όπως divinity, strategy όπως xcom2 κλπ; Σε slow paced προφανώς και όχι, τέτοιο μόνιτορ θα πάρεις αν παίζεις competitive Fps/fighting ή έστω moba games.
dimoskoutr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Άρα δεν θα πάρω ποτέ, χαίρομαι το γλίτωσα το έξοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα