Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή θα ήθελα να υποστηρίζει έως 4 οθόνες μήπως να κοιτάξω αυτή; https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html 

Νομίζω οι περισσότερες υποστηρίζουν 4 οθόνες. Αυτή που δείχνεις είναι καλή υλοποίηση πάντως.

Δημοσ.

Νομίζω οι περισσότερες υποστηρίζουν 4 οθόνες. Αυτή που δείχνεις είναι καλή υλοποίηση πάντως.

για 20-30 ευρώ παραπάνω δεν θα κολλήσω. επίσης, βλέπω πως είναι αρκετά αθόρυβη, κάτι που το προτιμώ

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω την καρτα γραφικων Sapphire Radeon R9 280X 3GB OC-Vapor-X και θελω να αναβαθμισω το συστημα μου σε Ryzen. Την ειχα αγορασει πριν 2,5 χρονια περιπου 300€. Θεωρειτε οτι θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο συστημα? Επισης μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα για Ryzen? Το συστημα μου ειναι το εξης:

1) Επεξεργαστής: AMD FX-9590
2) Μητρική: GIGABYTE GA-970A-UD3P
4) Τροφοδοτικό: Corsair CS650M 
5) RAM: 1 x Corsair Vengeance DDR3 PC1600 8GB CL9
6) Ψύξη: Cooler Maser Hyper T4 
7) Σκληρός: HDD Western Digital 2TB
9) SSD: Samsung 850 PRO 256 gb

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή φράγκα για Ryzen δεν παίζουν, τι καρτούλα μπορώ να προσθέσω στο παρακάτω σύστημα ώστε να μπορώ να παίζω παιχνιδάκια σε 1080p ανάλυση χωρίς bottleneck από apu?

APU AMD A10-5800K

MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4

RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400
COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2
SSD CORSAIR 256GB
PSU XFX 550W 80+

Δώστε προτάσεις σε όλα τα βαλάντια παρακαλώ, αν και θα προτιμούσα το vfm για αυτό το σύστημα, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή φράγκα για Ryzen δεν παίζουν, τι καρτούλα μπορώ να προσθέσω στο παρακάτω σύστημα ώστε να μπορώ να παίζω παιχνιδάκια σε 1080p ανάλυση χωρίς bottleneck από apu?

APU AMD A10-5800K

MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4

RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400

COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2

SSD CORSAIR 256GB

PSU XFX 550W 80+

Δώστε προτάσεις σε όλα τα βαλάντια παρακαλώ, αν και θα προτιμούσα το vfm για αυτό το σύστημα, ευχαριστώ πολύ!

Με 1050ti θα είσαι καλυμμένος, αν πας σε κάτι παραπάνω θα έχεις bottleneck.

• Like 2
Δημοσ.

Με 1050ti θα είσαι καλυμμένος, αν πας σε κάτι παραπάνω θα έχεις bottleneck.

Ευχαριστώ πολύ! Έχεις να προτείνεις κάποια υλοποίηση? Είδα μια φθηνή μινι, η οποία είναι και αθόρυβη λένε: Link.png Site: skroutz

Είναι οκ ή να πάω σε κάτι άλλο?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!

Δημοσ.

Σύμφωνα με το geizhals οι κάρτες και από την nvidia και από την amd έχουν αρχίσει και πέφτουν σε τιμή στις προ καλοκαιριού καταστάσεις... Εδώ ποτέ θα δούμε αλλαγές;;; Έχει 580 8gb κάτω από 300 έξω μάλιστα της sapphire που είναι από τις καλύτερες και διαθέσιμες άμεσα... Και 1060 3gb κάτω από 200 εδώ και μέρες... Ελλάδα ψωροκωσταινα... Τώρα είδα λίγο skroutz και έχει μερικές 580 στα 300... Φυσικά διαθεσιμότητα χάλια, όποιος έχει διαθέσιμη την χτυπάει κοντά στα 340!!! Αυτές όλες θα έπρεπε να είναι 260 κοντά... Οι 1070 δεν θα φάνε καμιά μείωση;

Δημοσ.

αν πέφτουν έξω θα πέσουν και Ελλάδα , να μην ξεχνάμε ότι οι VGA είναι λίγο ποιο τσιμπημένες γιατί

α) έχουν +5% φπα (19% στην Γερμανία , 24% στην Ελλάδα)

β) έξτρα μεταφορικά αφού τα κέντρα διανομής είναι εκεί

χοντρικά 5-8% μεγαλύτερες τιμές δικαιολογουνται

Δημοσ.

Δεν λέω να φτάσουμε στα ίδια σε τιμές, όμως από 285 στα 330-340 για την ίδια κάρτα ε είναι κάπως... Έχουμε φτάσει στους επεξεργαστές ειδικά της intel και στις κάρτες γραφικών οι early adopters να έχουν τρελό κέρδος ενώ ήταν πάντα αυτοί που την έτρωγαν γιατί ήθελαν day one μηχάνημα... Ρε που φτάσαμε...Αμέρικαν μπαρ γίναμε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε σύστημα με i5 3570k, 16gb ddr3 1600, psu corsair vs450w ,mb z77 και κουτί corsair 500r τι προτείνετε να βάλω για να παίξει το pubg άνετα έως πολύ καλά budget 300€ η θα πρέπει να ανέβει το ποσό κι αλλο;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Έχεις να προτείνεις κάποια υλοποίηση? Είδα μια φθηνή μινι, η οποία είναι και αθόρυβη λένε: Link.png Site: skroutz

Είναι οκ ή να πάω σε κάτι άλλο?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!

Μια χαρά υλοποίηση είναι, πήγαινε σε αυτήν :)

Καλησπέρα σε σύστημα με i5 3570k, 16gb ddr3 1600, psu corsair vs450w ,mb z77 και κουτί corsair 500r τι προτείνετε να βάλω για να παίξει το pubg άνετα έως πολύ καλά budget 300€ η θα πρέπει να ανέβει το ποσό κι αλλο;

Με 1060 6 gb θα είσαι καλυμμένος, θα παιζει πολυ καλα( αν ισχύουν ειδικά αυτά που λένε για το update που ερχεται σε 2 βδομαδες και θα ειναι πιο optimized to game).

• Like 1
Δημοσ.

zeroxtime

Link.png Site: εδώ 1060/6 

όποια βλέπεις με 2 ανεμιστήρες κτύπα την άφοβα

από 1050ΤΙ/4 και πάνω θα παίζεις μια χαρά , επίσης αν δεν δίνεις υπερβολικά ρεύματα στην CPU για μεγάλο κλοκάρισμα και το 450αρι θα σου δουλέψει άψογα σε κάθε περίπτωση.

θα παίζεις pubg μια χαρά με τέτοιο μηχάνημα και την νέα 1060/6

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...